Pomoste mi vsichni kdo mate FX 5200,NO TAK POHNĚTE SI
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Pomoste mi vsichni kdo mate FX 5200,NO TAK POHNĚTE SI
Vcera ce mi spalila grafika Fx 5200.
Delal se totiž Vmod a napetí na cipu sem zvedl az na 1,76V.
pameti na 2,9.
S vodním chlazením,jelo to tyden.dostal sem to na 370/600-stabilne.
no a včera sem hral NFSU2 a pak se to seklo a zobrazily se nejaké hnusné pruhy pres monitor.a k tomu jeste smrad.
Nemam ted doma digital takze to nemužu vyfotit ale brzo sem tu fotku hodim.
Jedná se mi o to ze se spalil nejaky napajeci obvod.Je hnedka vedle civky.Kousek oznacení sem rozluštil (APM7__8).poslete mi prosimvas nekdo fotku s presnym nazvem toho obvodu,abych se ho mohl pokusit sehnat.
A vůbec, nevíte někdo co je to za obvod a nedá se treba nahradit necim vykonnejsim?
dik
Delal se totiž Vmod a napetí na cipu sem zvedl az na 1,76V.
pameti na 2,9.
S vodním chlazením,jelo to tyden.dostal sem to na 370/600-stabilne.
no a včera sem hral NFSU2 a pak se to seklo a zobrazily se nejaké hnusné pruhy pres monitor.a k tomu jeste smrad.
Nemam ted doma digital takze to nemužu vyfotit ale brzo sem tu fotku hodim.
Jedná se mi o to ze se spalil nejaky napajeci obvod.Je hnedka vedle civky.Kousek oznacení sem rozluštil (APM7__8).poslete mi prosimvas nekdo fotku s presnym nazvem toho obvodu,abych se ho mohl pokusit sehnat.
A vůbec, nevíte někdo co je to za obvod a nedá se treba nahradit necim vykonnejsim?
dik
Naposledy upravil(a) robocop dne sob 26. bře 2005, 22:59, celkem upraveno 1 x.
- honny
- Středně pokročilý

Re: Pomoste mi vsichni kdo mate FX 5200
Nerad ti kazim nadeje, ale je dost velka pravdepodobnost, ze to neni jedina vec, co odesla...robocop píše:...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj risk není vždy zisk....
platí to i v tomto případě
ne každá grafika (kus) snese Vmod ... 5200 zrovna není něco co bych taktoval stejně tím získáš kulový ta karta je beznadějně pomalá pořád
...mám 5500 (333,520) a stejně ji to nepomáhá 
ale jinak tu kartu můžeš vzít a vyhodit ) nebo to zkus na záruku pokuď máš
za to nic nedáš

ale jinak tu kartu můžeš vzít a vyhodit ) nebo to zkus na záruku pokuď máš
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
tak s to s tou zarukou bych moc neriskoval. Kdyz mu to vezmou a pošlou to na oddělení oprav a hledání závad (což dělaj z 90% ) a třeba zjistěj (jako že určitě zjistěj) že na tom byly úpravy, tak tu veškerou dopravu, práci, čas a neoduvodněnou reklamaci platíš z vlastní kapsyDigitaldoom píše:jj risk není vždy zisk....platí to i v tomto případě
ne každá grafika (kus) snese Vmod ... 5200 zrovna není něco co bych taktoval stejně tím získáš kulový ta karta je beznadějně pomalá pořád
ale jinak tu kartu můžeš vzít a vyhodit ) nebo to zkus na záruku pokuď mášza to nic nedáš
![]()
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
To je jasné,o reklamaci ani neuvažuju.Filip píše:tak s to s tou zarukou bych moc neriskoval. Kdyz mu to vezmou a pošlou to na oddělení oprav a hledání závad (což dělaj z 90% ) a třeba zjistěj (jako že určitě zjistěj) že na tom byly úpravy, tak tu veškerou dopravu, práci, čas a neoduvodněnou reklamaci platíš z vlastní kapsyDigitaldoom píše:jj risk není vždy zisk....platí to i v tomto případě
ale jinak tu kartu můžeš vzít a vyhodit ) nebo to zkus na záruku pokuď mášza to nic nedáš
![]()
Ptal sem se v jednom specialitovaném elektru a tam mi rekli ze ten obvod v ČR neseženu.
no tak ted budu setrit na 6600(GT)
!!!UŽ NIKDY VMOD!!!
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Neller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, kdyz delas vmod, tak se vsi opatrnosti! kdyz sem ho delal na x800pro, tak sem to zvedal jen malicku!martin_CZ píše:no tak kdyz na 1,4V pustis 1,7V, tak se nedivto mas jakobys pustil do thoroughbreda (1,6V) 1,9V.. taky to moc dlouho nevydrzi
ps: jestli na karte neni videt nejaky zasah, tak bych tu reklamaci zkusil...co vis, treba ti to uznaji!
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník

-
Já to teda beru jako normál Barton max 1.8V...pak už je to o hubu....robocop píše:Procesory sou o necem jinem.martin_CZ píše:no tak kdyz na 1,4V pustis 1,7V, tak se nedivto mas jakobys pustil do thoroughbreda (1,6V) 1,9V.. taky to moc dlouho nevydrzi
Ja do mobile XP 1,45V poustim 1,825 a jede pul roku v pohode.
Ty mobile totiž snesou i 2V pri dobrem chlazeni.
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to teda vyfotil.
Je to tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... C_0075.JPG a tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... C_0078.JPG
mam kamosa který by tu soucastku mohl sehnat,ale musí znát presný název.
Tak se prosiímvás doma koukněte a napište mi co nejdrive.
moc dekuju
Je to tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... C_0075.JPG a tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... C_0078.JPG
mam kamosa který by tu soucastku mohl sehnat,ale musí znát presný název.
Tak se prosiímvás doma koukněte a napište mi co nejdrive.
moc dekuju
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Neller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
na fotkach jsi mel nejakou soucastku oznacenou zlutym rameckem...jestli chces vedet co je na ni napsanyho tak ja tam mam:robocop píše:nerikejte ze tu nikdo nemá Geforce FX5200.
To je takový problém se na to podivat?
APM4410
0E8H5
ale bez zaruky, je to strasne malym a neni to moc dobre videt.
ps: na tvy fotce je jen jedna tadle soucastka, ale ja mam na svy karte vedle sebe tydle soucastky dve....a ta druha ma jiny cislo:-(
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
moc diky,ale podivej se prosimte jeste na tu druhou soucastku protože ta moje tam má napsané APM7...a dál to už neprečtu.Neller píše:na fotkach jsi mel nejakou soucastku oznacenou zlutym rameckem...jestli chces vedet co je na ni napsanyho tak ja tam mam:robocop píše:nerikejte ze tu nikdo nemá Geforce FX5200.
To je takový problém se na to podivat?
APM4410
0E8H5
ale bez zaruky, je to strasne malym a neni to moc dobre videt.
ps: na tvy fotce je jen jedna tadle soucastka, ale ja mam na svy karte vedle sebe tydle soucastky dve....a ta druha ma jiny cislo:-(