Pomoste mi vsichni kdo mate FX 5200,NO TAK POHNĚTE SI

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Pomoste mi vsichni kdo mate FX 5200,NO TAK POHNĚTE SI

Příspěvek od robocop »

Vcera ce mi spalila grafika Fx 5200.
Delal se totiž Vmod a napetí na cipu sem zvedl az na 1,76V.
pameti na 2,9.
S vodním chlazením,jelo to tyden.dostal sem to na 370/600-stabilne.
no a včera sem hral NFSU2 a pak se to seklo a zobrazily se nejaké hnusné pruhy pres monitor.a k tomu jeste smrad.
Nemam ted doma digital takze to nemužu vyfotit ale brzo sem tu fotku hodim.
Jedná se mi o to ze se spalil nejaky napajeci obvod.Je hnedka vedle civky.Kousek oznacení sem rozluštil (APM7__8).poslete mi prosimvas nekdo fotku s presnym nazvem toho obvodu,abych se ho mohl pokusit sehnat.
A vůbec, nevíte někdo co je to za obvod a nedá se treba nahradit necim vykonnejsim?

dik
Naposledy upravil(a) robocop dne sob 26. bře 2005, 22:59, celkem upraveno 1 x.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Pomoste mi vsichni kdo mate FX 5200

Příspěvek od honny »

robocop píše:...
Nerad ti kazim nadeje, ale je dost velka pravdepodobnost, ze to neni jedina vec, co odesla... :(

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj risk není vždy zisk.... :) platí to i v tomto případě :) ne každá grafika (kus) snese Vmod ... 5200 zrovna není něco co bych taktoval stejně tím získáš kulový ta karta je beznadějně pomalá pořád :) ...mám 5500 (333,520) a stejně ji to nepomáhá :)

ale jinak tu kartu můžeš vzít a vyhodit ) nebo to zkus na záruku pokuď máš :) za to nic nedáš :) :lol:
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

Digitaldoom píše:jj risk není vždy zisk.... :) platí to i v tomto případě :) ne každá grafika (kus) snese Vmod ... 5200 zrovna není něco co bych taktoval stejně tím získáš kulový ta karta je beznadějně pomalá pořád :) ...mám 5500 (333,520) a stejně ji to nepomáhá :)

ale jinak tu kartu můžeš vzít a vyhodit ) nebo to zkus na záruku pokuď máš :) za to nic nedáš :) :lol:
tak s to s tou zarukou bych moc neriskoval. Kdyz mu to vezmou a pošlou to na oddělení oprav a hledání závad (což dělaj z 90% ) a třeba zjistěj (jako že určitě zjistěj) že na tom byly úpravy, tak tu veškerou dopravu, práci, čas a neoduvodněnou reklamaci platíš z vlastní kapsy
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Filip píše:
Digitaldoom píše:jj risk není vždy zisk.... :) platí to i v tomto případě :) ne každá grafika (kus) snese Vmod ... 5200 zrovna není něco co bych taktoval stejně tím získáš kulový ta karta je beznadějně pomalá pořád :) ...mám 5500 (333,520) a stejně ji to nepomáhá :)

tak s to s tou zarukou bych moc neriskoval. Kdyz mu to vezmou a pošlou to na oddělení oprav a hledání závad (což dělaj z 90% ) a třeba zjistěj (jako že určitě zjistěj) že na tom byly úpravy, tak tu veškerou dopravu, práci, čas a neoduvodněnou reklamaci platíš z vlastní kapsy
To je jasné,o reklamaci ani neuvažuju.
Ptal sem se v jednom specialitovaném elektru a tam mi rekli ze ten obvod v ČR neseženu.
no tak ted budu setrit na 6600(GT)

!!!UŽ NIKDY VMOD!!!
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

no tak kdyz na 1,4V pustis 1,7V, tak se nediv ;) to mas jakobys pustil do thoroughbreda (1,6V) 1,9V.. taky to moc dlouho nevydrzi 8-)
ASUS F3T
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

martin_CZ píše:no tak kdyz na 1,4V pustis 1,7V, tak se nediv ;) to mas jakobys pustil do thoroughbreda (1,6V) 1,9V.. taky to moc dlouho nevydrzi 8-)
presne tak, kdyz delas vmod, tak se vsi opatrnosti! kdyz sem ho delal na x800pro, tak sem to zvedal jen malicku!

ps: jestli na karte neni videt nejaky zasah, tak bych tu reklamaci zkusil...co vis, treba ti to uznaji!
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

martin_CZ píše:no tak kdyz na 1,4V pustis 1,7V, tak se nediv ;) to mas jakobys pustil do thoroughbreda (1,6V) 1,9V.. taky to moc dlouho nevydrzi 8-)
Procesory sou o necem jinem.
Ja do mobile XP 1,45V poustim 1,825 a jede pul roku v pohode.
Ty mobile totiž snesou i 2V pri dobrem chlazeni.
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

robocop píše:
Procesory sou o necem jinem.
Ja do mobile XP 1,45V poustim 1,825 a jede pul roku v pohode.
Ty mobile totiž snesou i 2V pri dobrem chlazeni.
Já to teda beru jako normál Barton max 1.8V...pak už je to o hubu....
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Tak sem to teda vyfotil.
Je to tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... C_0075.JPG a tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... C_0078.JPG

mam kamosa který by tu soucastku mohl sehnat,ale musí znát presný název.
Tak se prosiímvás doma koukněte a napište mi co nejdrive.
moc dekuju
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

nerikejte ze tu nikdo nemá Geforce FX5200.

To je takový problém se na to podivat?
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

Co by platitl? Když to poznají a tu reklamaci neuznají s tím, že po mě požadují zaplcaení dopravy atd.... Tak bych se otočil a tu kartu tam prostě nechal... Stejně je na vyhození :wink:

A kupovat na tuhle kartu nové součástky se určitě nevyplatí, vždyť to má hodnotu nula, nula h...o :lol:
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

robocop píše:nerikejte ze tu nikdo nemá Geforce FX5200.

na fotkach jsi mel nejakou soucastku oznacenou zlutym rameckem...jestli chces vedet co je na ni napsanyho tak ja tam mam:

APM4410
0E8H5

ale bez zaruky, je to strasne malym a neni to moc dobre videt.

ps: na tvy fotce je jen jedna tadle soucastka, ale ja mam na svy karte vedle sebe tydle soucastky dve....a ta druha ma jiny cislo:-(
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Neller píše:
robocop píše:nerikejte ze tu nikdo nemá Geforce FX5200.

na fotkach jsi mel nejakou soucastku oznacenou zlutym rameckem...jestli chces vedet co je na ni napsanyho tak ja tam mam:

APM4410
0E8H5

ale bez zaruky, je to strasne malym a neni to moc dobre videt.

ps: na tvy fotce je jen jedna tadle soucastka, ale ja mam na svy karte vedle sebe tydle soucastky dve....a ta druha ma jiny cislo:-(
moc diky,ale podivej se prosimte jeste na tu druhou soucastku protože ta moje tam má napsané APM7...a dál to už neprečtu.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“