UPXPM píše:This:
Ale vycházels nepochybně z tohoto
Moderátor: L4mka
Notak jestli sis nevšiml, tak na tom boku ještě není ani rez, tak to nemůžu špinit...od toho je to projekt, že to jde postupně a ne hned výsledek...samozřejmě bude všechno špinavý...Digitaldoom píše:ta nálepka tam působí mooc nově a čistě trochu se mi tam takhle nehodí chtělo by ji to nějak potrhat nebo ušppinit prostě trochu ji zestárnout );)
Protože neděláš HL2 vím že radioactive nema s HL2 mnoho společného ale mohl sis udělat vlastní štítek..třeba v photoshopuStoobi píše:ale proč ne?
Ale co bych si vymejšlel? Takhle mě to zase připadá takov lepší, protože to je prostě reálná značka - a jde o to, jak jsem se reálu přiblížil. Mě se to líbí a abych tam dělal nějaký logo, kde bude např.můj nick nebo něco? To se mi nezdá...XPM píše:Neříkám že je ta nálepka špatná..ale chce to i něco vlastního..zapojit fantazii
lool nechci urazet, ale na tohle musim upozornit: samolepky se delaji v VEKTORU a ne BITMAPE, tedy nikoliv Photoshop, ale Illustrator.. pisu to sem hlavne proto, aby si nekdo doma ted honem nedelal samolepku, nekam to nedonesl a nezjistil ze to delal zbytecne, protoze to ma byt v vectoruXPM píše:Protože neděláš HL2 vím že radioactive nema s HL2 mnoho společného ale mohl sis udělat vlastní štítek..třeba v photoshopuStoobi píše:ale proč ne?
no nechci nic řikat hehehe ale já to Stoobimu nehodlam usnadnit ;) a co vim tak třeba VLastik taky ne ... oba připravujeme homemade case ;) jenom s výrobou nezačnu dříve jak v červenci ale je dobře vědět proti čemu stojim ) provádím zde takovou malou pravidelnou špionáž ...GoodMan píše:Tak teď jsi mě opravdu dostal do kolen, nečekal jsem, že to bude tak skvělý ... . Ta nálepka tam skvěle sedne, jak už tady bylo zmíněno - trochu zašpinit ... . Vyvíjí se to velice slibně, jestli ten Casemod 2005 nevyhraješ, tak ta porota bude asi bl*á ... .
muzes to trochu rozepsat?? Jako co ze je to laminovani...Stoobi píše:...A k těm samolepkám - já jsem si je nenechával nikde dělat v reklamce - je to v podstatě homemade - ve škole na laserovce vytištěno a pak povrch upraven laminováním + nějaký to stříhání...
Přesně tak ... trochu nějaké koroze ... a plechová verze by taky nebyla k zahození ... jinak 10 / 10 .. ! .. paráda ... těším se jak malý děcko ...Digitaldoom píše:ta nálepka tam působí mooc nově a čistě trochu se mi tam takhle nehodí chtělo by ji to nějak potrhat nebo ušppinit prostě trochu ji zestárnout );)