PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

XPM píše:This:
Obrázek

:roll:
UP :-D

Ale vycházels nepochybně z tohoto :o :razz:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Digitaldoom píše:ta nálepka tam působí mooc nově a čistě trochu se mi tam takhle nehodí chtělo by ji to nějak potrhat nebo ušppinit prostě trochu ji zestárnout :));)
Notak jestli sis nevšiml, tak na tom boku ještě není ani rez, tak to nemůžu špinit...od toho je to projekt, že to jde postupně a ne hned výsledek...samozřejmě bude všechno špinavý... :wink:

2XPM: No ne přímo z tohohle, ale proč ne? :razz:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:ale proč ne? :razz:
Protože neděláš HL2 :) vím že radioactive nema s HL2 mnoho společného ale mohl sis udělat vlastní štítek..třeba v photoshopu :oops: :twisted:
Obrázek
Více na mých www
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Náhodou ta nálepka se mi tam nová líbí :-) Vypadá to rulleezzzně.. Možná přece jen trošku zaprášit, ale to bude, že jo Stoobi ;). Zatím dost dobré :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

no jo sem si nevšim :) jenom mě to napadlo hned jak sem se na to podíval .))

jinak práce je natom oprvdu dost seš docela hračička :) ale stejně ten case se mi zdá stále více těžší a těžší :) takovýho železa co tam je :) mno na výsledek jsem zvědavej ale už teď mohu z klidem prohlásit že tohle dělat nebudu (moc se mi to osobně nelíbí mám rád vizáží i hmotností lehčí case takový víc vzdušnější :oops: ) stylově dobrý ale provedení těžkopádný :oops:

ale jako casemosing je to pořádnej takže dál dál sem zvědavej :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Prostě mě se to logo líbilo, nezávisle na nějakým HL2 a navíc nebude jediný...:) Ještě tam budou asi dvě. No to se nechte překvapit. A ty loga jsou dělaný kompletně mnou ve vektoru...
A určitě to bude ještě zašpiněný...nejenom to logo, ale i ta síťka... :wink:

2Digitaldoom: Ono se to možná zdá těžký těma ovařenejma krajema, atd. Ale plechu tam je v podstatě tolik, jako na normální case a je používanej slabej...váha se moc nezvýšila... :-D
Naposledy upravil(a) Stoobi dne ned 20. bře 2005, 17:47, celkem upraveno 1 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Neříkám že je ta nálepka špatná..ale chce to i něco vlastního..zapojit fantazii
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:Neříkám že je ta nálepka špatná..ale chce to i něco vlastního..zapojit fantazii
Ale co bych si vymejšlel? Takhle mě to zase připadá takov lepší, protože to je prostě reálná značka - a jde o to, jak jsem se reálu přiblížil. Mě se to líbí a abych tam dělal nějaký logo, kde bude např.můj nick nebo něco? To se mi nezdá...
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

mě se to líbí dávám za Jedna :up:

jako vždy 8-)
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Tak teď jsi mě opravdu dostal do kolen, nečekal jsem, že to bude tak skvělý ... :o. Ta nálepka tam skvěle sedne, jak už tady bylo zmíněno - trochu zašpinit ... :). Vyvíjí se to velice slibně, jestli ten Casemod 2005 nevyhraješ, tak ta porota bude asi bl*á ... :-D.
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

nevím co bych k tomu řekl................ prostě pěkný
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Notebook: Asus A6KM-Q070
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

XPM píše:
Stoobi píše:ale proč ne? :razz:
Protože neděláš HL2 :) vím že radioactive nema s HL2 mnoho společného ale mohl sis udělat vlastní štítek..třeba v photoshopu :oops: :twisted:
lool nechci urazet, ale na tohle musim upozornit: samolepky se delaji v VEKTORU a ne BITMAPE, tedy nikoliv Photoshop, ale Illustrator.. pisu to sem hlavne proto, aby si nekdo doma ted honem nedelal samolepku, nekam to nedonesl a nezjistil ze to delal zbytecne, protoze to ma byt v vectoru :)

A k modu: fakt dobry!
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

GoodMan píše:Tak teď jsi mě opravdu dostal do kolen, nečekal jsem, že to bude tak skvělý ... :o. Ta nálepka tam skvěle sedne, jak už tady bylo zmíněno - trochu zašpinit ... :). Vyvíjí se to velice slibně, jestli ten Casemod 2005 nevyhraješ, tak ta porota bude asi bl*á ... :-D.
no nechci nic řikat hehehe :oops: ale já to Stoobimu nehodlam usnadnit :twisted: :);) a co vim tak třeba VLastik taky ne ... oba připravujeme homemade case :);) jenom s výrobou nezačnu dříve jak v červenci :( ale je dobře vědět proti čemu stojim :)) provádím zde takovou malou pravidelnou špionáž ... :oops: 8)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Digitaldoom: Tvoje sebedůvěra je fakt obdivuhodná...takovou teda nemám...hodně lidem se tenhle styl nelíbí a proto bych o vítězovi nemluvil v souvislosti s mým jménem...

A jinak všem díky za ve směs kladné ohlasy. :-D

A k těm samolepkám - já jsem si je nenechával nikde dělat v reklamce - je to v podstatě homemade - ve škole na laserovce vytištěno a pak povrch upraven laminováním + nějaký to stříhání... :wink:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Stoobi píše:...A k těm samolepkám - já jsem si je nenechával nikde dělat v reklamce - je to v podstatě homemade - ve škole na laserovce vytištěno a pak povrch upraven laminováním + nějaký to stříhání... :wink:
muzes to trochu rozepsat?? Jako co ze je to laminovani...

No ja si necham v reklamce tisknout samolepku 36*45cm a bude me to stat 60 Kc takze pohoda :) Bude to vlastne otisk, takze tam nebude ta hnusna pruhledna folie.. tedy nalepeno bude pouze to co se tiskne. Navrh jsem si tak delal sam, protoze jinak se to hoodne prodrazi, nekolika nasobne :!:
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Dominator> PSP umi vektory - ne sice tak dobre jako jiny softy, ale umi :wink:

Chjo, by me zajimalo, kam to chodite, ze si muzete nechat treba takovou vec vytisknout ve skole ... asi ziju na spatnym miste ... nebo taky na spatne planete :lol:

Edit: Dominator> a ses si jistej, ze tak velkej obtisk je dobrej napad? Ja sem dlouho stavel modely a tak vim, ze manipulace s obtiskem vetsim nez 5x5cm uz je HODNE narocna - krci se, prilepuje se k sobe, trha se, spatne se z pod nej dostavaji bublinky vzduchu ...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No je to jednoduchý…prostě jsem to udělal ve vektoru, pak ve velkým rozlišení exportoval. Vytištěno na barevný laserovce (5,-Kč za celou stránku = asi 6 „samolepek“) a pak se to dá do takový folie a projede laminovací mašinou – ta to tepelně zataví a je to vlastně vodotěsný a pak jsem to jen obstřihl – všechny ty samolepky mě stály 12,-Kč – a to je super…a je to vlastně homemade…:)
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Digitaldoom píše:ta nálepka tam působí mooc nově a čistě trochu se mi tam takhle nehodí chtělo by ji to nějak potrhat nebo ušppinit prostě trochu ji zestárnout :));)
Přesně tak ... trochu nějaké koroze ... a plechová verze by taky nebyla k zahození ... jinak 10 / 10 .. ! .. paráda ... těším se jak malý děcko ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

fakt moc hesky. Možná by se tam hodilo neco takovyho
Obrázek
vím že to není zrovna ideální způsob ale vypadá to hesky
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....

Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Masid: No to by mohlo vypadat pěkně, ale nevím, jestli by se mi to povedlo udělat. Přeci jen to není jen plast, ale je v tom i papír a možná by se pak ta folie odlepila...raději zůstanu jen u rzi a špíny :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“