Snažím se v Movie markru uložit asi 1,5 hodin. sestřih se spoustou fota, sekvencí videa (asi 1300 Mb), ale nedaří se. Po zadání uložení (video ve vysoké kvalitě) mi napíše hlášku, že video nelze uložit z důvodu nenalezení některých odkazů na fotky, sekvence ... (ale vše je po kontrole v pohodě!) nebo nedostatku místa na disku (mám 60 Gb volných! A neuloží. Při nastavení horší kvality ukládání videa sice uloží- ale obraz se sekne po půl minutě a funguje u uloženého filmu jen zvuk.
Co s tím?
Procák 2000 Ghz, 512 Mb RAM (333), 60Gb volných, GeForce FX 5200 128MB, Win Xp
problém s MS Movie Maker
- komik
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s MS Movie Maker
Chtělo by to lepší soft. V Movie Markeru se budeš jen trápit.komik píše:Snažím se v Movie markru uložit asi 1,5 hodin. sestřih se spoustou fota, sekvencí videa (asi 1300 Mb), ale nedaří se. Po zadání uložení (video ve vysoké kvalitě) mi napíše hlášku, že video nelze uložit z důvodu nenalezení některých odkazů na fotky, sekvence ... (ale vše je po kontrole v pohodě!) nebo nedostatku místa na disku (mám 60 Gb volných! A neuloží. Při nastavení horší kvality ukládání videa sice uloží- ale obraz se sekne po půl minutě a funguje u uloženého filmu jen zvuk.
Co s tím?
Procák 2000 Ghz, 512 Mb RAM (333), 60Gb volných, GeForce FX 5200 128MB, Win Xp
Pokud jde o jednorázovou akci tak stáhni třeba trial Pinnacle studio 9 na měsíc zdarma.
- komik
- Nováček
-