problém s MS Movie Maker

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
komik
Nováček
Nováček

problém s MS Movie Maker

Příspěvek od komik »

Snažím se v Movie markru uložit asi 1,5 hodin. sestřih se spoustou fota, sekvencí videa (asi 1300 Mb), ale nedaří se. Po zadání uložení (video ve vysoké kvalitě) mi napíše hlášku, že video nelze uložit z důvodu nenalezení některých odkazů na fotky, sekvence ... (ale vše je po kontrole v pohodě!) nebo nedostatku místa na disku (mám 60 Gb volných! A neuloží. Při nastavení horší kvality ukládání videa sice uloží- ale obraz se sekne po půl minutě a funguje u uloženého filmu jen zvuk.
Co s tím? :cry:
Procák 2000 Ghz, 512 Mb RAM (333), 60Gb volných, GeForce FX 5200 128MB, Win Xp
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s MS Movie Maker

Příspěvek od Dzin »

komik píše:Snažím se v Movie markru uložit asi 1,5 hodin. sestřih se spoustou fota, sekvencí videa (asi 1300 Mb), ale nedaří se. Po zadání uložení (video ve vysoké kvalitě) mi napíše hlášku, že video nelze uložit z důvodu nenalezení některých odkazů na fotky, sekvence ... (ale vše je po kontrole v pohodě!) nebo nedostatku místa na disku (mám 60 Gb volných! A neuloží. Při nastavení horší kvality ukládání videa sice uloží- ale obraz se sekne po půl minutě a funguje u uloženého filmu jen zvuk.
Co s tím? :cry:
Procák 2000 Ghz, 512 Mb RAM (333), 60Gb volných, GeForce FX 5200 128MB, Win Xp
Chtělo by to lepší soft. V Movie Markeru se budeš jen trápit.
Pokud jde o jednorázovou akci tak stáhni třeba trial Pinnacle studio 9 na měsíc zdarma. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
komik
Nováček
Nováček

Příspěvek od komik »

:(
To ale přijdu o všechnu tu prácičku, v Movie. To byly tuny práce než jsem to sestříhal :cry:
Nechce se mi začínat od nuly v jiném programu...
komik
Nováček
Nováček

Příspěvek od komik »

Zkoušel jsem to uložit i na kameru (že si to jako film opětovně-už sestříhané ztáhnu do compu), ale neúspěšně. :x
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“