Chce to zašpinit ucelit atd...vyhrát si z detaily, odstranit přebytečné prvky..
Práce je to čistá - takhle pracovat neumím
Takže chválím...a hlavně se tu rodí nějaké nové zajímavé nápady takže fajn
Jen tak dál....
Moderátor: L4mka

JJ moje sebedůvěraStoobi píše:2Digitaldoom: Tvoje sebedůvěra je fakt obdivuhodná...takovou teda nemám...hodně lidem se tenhle styl nelíbí a proto bych o vítězovi nemluvil v souvislosti s mým jménem...
A jinak všem díky za ve směs kladné ohlasy.![]()

Aha, no ale stejně tak by se to dalo udělat jakoby nahřát zapalovačem...ten plast by asi začal bublat, ale právě se bojím, že by se to poničilo...to už je tak nějak mox luxus. Uvidíme, až to bude špinavý a rezatý jak to bude vypadat. Pak se dá vymejšlet další věci...Masid píše:Ale to co sem tam dal není plast. Je to plech nastříkanej bílou barvou. Ale potom bys to na to musel namalovat.

jo takhle, tak to jo...Stoobi píše:No je to jednoduchý…prostě jsem to udělal ve vektoru, pak ve velkým rozlišení exportoval. Vytištěno na barevný laserovce (5,-Kč za celou stránku = asi 6 „samolepek“) a pak se to dá do takový folie a projede laminovací mašinou – ta to tepelně zataví a je to vlastně vodotěsný a pak jsem to jen obstřihl – všechny ty samolepky mě stály 12,-Kč – a to je super…a je to vlastně homemade…:)
no to sice jo, ale imho to nejde exportovat jako *.ai ci jiny format pro vektor, ty vektory tam jsou hlavne pro vyrezy apod. ale rozhodne mi PS neudela to co Illustratorbukva píše:Dominator> PSP umi vektory - ne sice tak dobre jako jiny softy, ale umi![]()
Ja uz jsem psal, ze to nebude klasicka samolepka, ale neco jako otisk (nevim jak se to mu presne odborne rika), tedy lepit se bude pouze to co se tiskne. A ten otisk potom vypada asi takhle: |:| Ty carky je papir a ta dvojtecka je otisk.. tedy ja odlepim spodni vrstvu papiru nekam to placnu a odlepim vrchni vrstvu papiru a ta samolepka mi tam zustane -> jednoduche a zadne bublinky.bukva píše:Edit: Dominator> a ses si jistej, ze tak velkej obtisk je dobrej napad? Ja sem dlouho stavel modely a tak vim, ze manipulace s obtiskem vetsim nez 5x5cm uz je HODNE narocna - krci se, prilepuje se k sobe, trha se, spatne se z pod nej dostavaji bublinky vzduchu ...

Tak ten popis sem nejak nepochopilDominator píše:Ja uz jsem psal, ze to nebude klasicka samolepka, ale neco jako otisk (nevim jak se to mu presne odborne rika), tedy lepit se bude pouze to co se tiskne. A ten otisk potom vypada asi takhle: |:| Ty carky je papir a ta dvojtecka je otisk.. tedy ja odlepim spodni vrstvu papiru nekam to placnu a odlepim vrchni vrstvu papiru a ta samolepka mi tam zustane -> jednoduche a zadne bublinky.

Ano mam to presne tak jak popisujes.bukva píše:........Podle tvyho popisu to vypada porad na obycejnou samolepku, u ktere bude akorat ta lepici vrstva orizla kolem toho motivvu (nejspis bude mit nejakej malej presah - tak 2mm).Dominator píše:Ja uz jsem psal, ze to nebude klasicka samolepka, ale neco jako otisk (nevim jak se to mu presne odborne rika), tedy lepit se bude pouze to co se tiskne. A ten otisk potom vypada asi takhle: |:| Ty carky je papir a ta dvojtecka je otisk.. tedy ja odlepim spodni vrstvu papiru nekam to placnu a odlepim vrchni vrstvu papiru a ta samolepka mi tam zustane -> jednoduche a zadne bublinky.
Btw ta vrchni vrstva podkladu by tam mela byt proc? Lepici byt nemuze - jinak jak bys ji sundal, tak by se ti tam leda tak lepil prach. Jedine ze by to bylo delany jako samolepka na sklo - tam ma kryci vrstvu z obou stran. Ehm. Kam to vlastne chces lepit?

ano presne tak to jeStoobi píše:2Dominator and Bukva: Nějak se podle mě nemůžete shodnout...prostě pokud jsem to pochopil dobře, tak Dominator chtěl říct, že je to vlastně jedna velká folie, ale ta se nelepí. Lepí se jen a pouze to, co bude červeně na tý folii, čili po nalepení je to sice samolepka, ale nemá žádný průhledný okraje nebo tak. Ale není to obtisk...

no ja nevim ale me se zda ze jsi to jeste porad nepochopilbukva píše:Ja uz to taky pochopil. Me zmatlo to slovo "otisk" - ja tomu rikam samolepka, at to ma jakejkoliv tvar.
Btw kam jinam by si to mohl nalepit - treba na plexi zevnitr, pak by se to vyrabelo jinak a taky by to melo dve kryci vrstvy

Ale pozor...ta zadní mřížka je z minulýho pokusu, ta tam možná nebude. Pokud ano, tak bude jen rezatá, ale spíš mě láká jiný zpracování, to se uvidí, až se k tomu dostanu.LANpartyzan píše:jediny co bych vytknul je barva na zadni mrizce od 120mm fanu....ty barvy bych obratil...na strany bych dal zluty a doprostred cernou vyniklo by to vic (muj nazor...) jinak super