PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No já se vyjádřím asi takhle - zatím je to pěkný ale konečný efekt to ještě nemá....
Chce to zašpinit ucelit atd...vyhrát si z detaily, odstranit přebytečné prvky..
Práce je to čistá - takhle pracovat neumím
Takže chválím...a hlavně se tu rodí nějaké nové zajímavé nápady takže fajn
Jen tak dál....
Chce to zašpinit ucelit atd...vyhrát si z detaily, odstranit přebytečné prvky..
Práce je to čistá - takhle pracovat neumím
Takže chválím...a hlavně se tu rodí nějaké nové zajímavé nápady takže fajn
Jen tak dál....
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
JJ moje sebedůvěra ) začíná bejt legendární ale zase si nemyslim že ji mam abnormálně vyvinutou jenom prostě nehodlam bejt průměr ....Stoobi píše:2Digitaldoom: Tvoje sebedůvěra je fakt obdivuhodná...takovou teda nemám...hodně lidem se tenhle styl nelíbí a proto bych o vítězovi nemluvil v souvislosti s mým jménem...
A jinak všem díky za ve směs kladné ohlasy.
jinak no nevim neřikam že mě se kdovíjak líbí ale rozhodně je to CASEMODING sevšim všudy takže naději na vítězství to má stačí se podívat co tam nějaký lidi posílaj ....
jinak ty si zasloužíš jenom kladné ohlasy už jenom za tu dřinu )
- Masid
- Začátečník
Ale to co sem tam dal není plast. Je to plech nastříkanej bílou barvou. Ale potom bys to na to musel namalovat.
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no ale stejně tak by se to dalo udělat jakoby nahřát zapalovačem...ten plast by asi začal bublat, ale právě se bojím, že by se to poničilo...to už je tak nějak mox luxus. Uvidíme, až to bude špinavý a rezatý jak to bude vypadat. Pak se dá vymejšlet další věci...Masid píše:Ale to co sem tam dal není plast. Je to plech nastříkanej bílou barvou. Ale potom bys to na to musel namalovat.
- matluba
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
jo takhle, tak to jo...Stoobi píše:No je to jednoduchý…prostě jsem to udělal ve vektoru, pak ve velkým rozlišení exportoval. Vytištěno na barevný laserovce (5,-Kč za celou stránku = asi 6 „samolepek“) a pak se to dá do takový folie a projede laminovací mašinou – ta to tepelně zataví a je to vlastně vodotěsný a pak jsem to jen obstřihl – všechny ty samolepky mě stály 12,-Kč – a to je super…a je to vlastně homemade…:)
no to sice jo, ale imho to nejde exportovat jako *.ai ci jiny format pro vektor, ty vektory tam jsou hlavne pro vyrezy apod. ale rozhodne mi PS neudela to co Illustrator Proste z toho PS nejde vystup do "rezacky" vektorove --- aspon si tohle myslim v PS uz delam hodne dlouho a hodne dobre (doufam ), ale na takovehle veci se proste pouzivaji programy co jsou urceny na vektor.bukva píše:Dominator> PSP umi vektory - ne sice tak dobre jako jiny softy, ale umi
Ja uz jsem psal, ze to nebude klasicka samolepka, ale neco jako otisk (nevim jak se to mu presne odborne rika), tedy lepit se bude pouze to co se tiskne. A ten otisk potom vypada asi takhle: |:| Ty carky je papir a ta dvojtecka je otisk.. tedy ja odlepim spodni vrstvu papiru nekam to placnu a odlepim vrchni vrstvu papiru a ta samolepka mi tam zustane -> jednoduche a zadne bublinky.bukva píše:Edit: Dominator> a ses si jistej, ze tak velkej obtisk je dobrej napad? Ja sem dlouho stavel modely a tak vim, ze manipulace s obtiskem vetsim nez 5x5cm uz je HODNE narocna - krci se, prilepuje se k sobe, trha se, spatne se z pod nej dostavaji bublinky vzduchu ...
Priklad: http://skodik.no-ip.com/casemodding/!os ... olepka.jpg (autorem jsem Ja)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- bukva
- Začátečník
Tak ten popis sem nejak nepochopilDominator píše:Ja uz jsem psal, ze to nebude klasicka samolepka, ale neco jako otisk (nevim jak se to mu presne odborne rika), tedy lepit se bude pouze to co se tiskne. A ten otisk potom vypada asi takhle: |:| Ty carky je papir a ta dvojtecka je otisk.. tedy ja odlepim spodni vrstvu papiru nekam to placnu a odlepim vrchni vrstvu papiru a ta samolepka mi tam zustane -> jednoduche a zadne bublinky.
Bud to bude obtisk (coz asi ne - je sice o dost kvalitnejsi, ale mnohem narocnejsi na manipulaci - typicky pro modely), nebo proste samolepka. Podle tvyho popisu to vypada porad na obycejnou samolepku, u ktere bude akorat ta lepici vrstva orizla kolem toho motivvu (nejspis bude mit nejakej malej presah - tak 2mm).
Btw ta vrchni vrstva podkladu by tam mela byt proc? Lepici byt nemuze - jinak jak bys ji sundal, tak by se ti tam leda tak lepil prach. Jedine ze by to bylo delany jako samolepka na sklo - tam ma kryci vrstvu z obou stran. Ehm. Kam to vlastne chces lepit? :D
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano mam to presne tak jak popisujes.bukva píše:........Podle tvyho popisu to vypada porad na obycejnou samolepku, u ktere bude akorat ta lepici vrstva orizla kolem toho motivvu (nejspis bude mit nejakej malej presah - tak 2mm).Dominator píše:Ja uz jsem psal, ze to nebude klasicka samolepka, ale neco jako otisk (nevim jak se to mu presne odborne rika), tedy lepit se bude pouze to co se tiskne. A ten otisk potom vypada asi takhle: |:| Ty carky je papir a ta dvojtecka je otisk.. tedy ja odlepim spodni vrstvu papiru nekam to placnu a odlepim vrchni vrstvu papiru a ta samolepka mi tam zustane -> jednoduche a zadne bublinky.
Btw ta vrchni vrstva podkladu by tam mela byt proc? Lepici byt nemuze - jinak jak bys ji sundal, tak by se ti tam leda tak lepil prach. Jedine ze by to bylo delany jako samolepka na sklo - tam ma kryci vrstvu z obou stran. Ehm. Kam to vlastne chces lepit?
to za tim BTW: jsem te zase moc nepochopil ja Proste je to lepici jen z JEDNE STRANY, ale ta vrstva co je tam navic, je tam proto aby kdyz to lepim, tak aby mi to drzelo pohromade..
A kam to budu lepit?? no kam asi na case (bigtower,plech-bocnice) !!!
- shadow Walker
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2Matluba: Tak to nevím, co bych s tím měl dělat...
2Dominator and Bukva: Nějak se podle mě nemůžete shodnout...prostě pokud jsem to pochopil dobře, tak Dominator chtěl říct, že je to vlastně jedna velká folie, ale ta se nelepí. Lepí se jen a pouze to, co bude červeně na tý folii, čili po nalepení je to sice samolepka, ale nemá žádný průhledný okraje nebo tak. Ale není to obtisk...
2shadow Walker: Kolik času? No zatím, což ještě není zdaleka všechen čas bych to viděl tak na 60hodin čistý práce. Přibližně...jen tak odhaduju...
A jinak moc děkuju za pochvaly - potěší to.
2Dominator and Bukva: Nějak se podle mě nemůžete shodnout...prostě pokud jsem to pochopil dobře, tak Dominator chtěl říct, že je to vlastně jedna velká folie, ale ta se nelepí. Lepí se jen a pouze to, co bude červeně na tý folii, čili po nalepení je to sice samolepka, ale nemá žádný průhledný okraje nebo tak. Ale není to obtisk...
2shadow Walker: Kolik času? No zatím, což ještě není zdaleka všechen čas bych to viděl tak na 60hodin čistý práce. Přibližně...jen tak odhaduju...
A jinak moc děkuju za pochvaly - potěší to.
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
ano presne tak to je To otisk jsi pochopil spravne, myslel jsem to pouze jako zpusob prilepovani te folie.Stoobi píše:2Dominator and Bukva: Nějak se podle mě nemůžete shodnout...prostě pokud jsem to pochopil dobře, tak Dominator chtěl říct, že je to vlastně jedna velká folie, ale ta se nelepí. Lepí se jen a pouze to, co bude červeně na tý folii, čili po nalepení je to sice samolepka, ale nemá žádný průhledný okraje nebo tak. Ale není to obtisk...
- bukva
- Začátečník
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja nevim ale me se zda ze jsi to jeste porad nepochopil vzdyt je uplne jedno jestli tu budu lepit zevnitr na plexi nebo na case, jedinej PROBLEM je, ze by to bych si ty pisnema musel nechat vytisknout zrcadlove, ale jinak by to bylo stejny.bukva píše:Ja uz to taky pochopil. Me zmatlo to slovo "otisk" - ja tomu rikam samolepka, at to ma jakejkoliv tvar .
Btw kam jinam by si to mohl nalepit - treba na plexi zevnitr, pak by se to vyrabelo jinak a taky by to melo dve kryci vrstvy
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady mám zase nějaký fotky...je to necelá práce za tyhle dva dny. Asi se to ani nezdá, ale docela to všechno dalo zabrat. Už tak se tak nějak blížím k dodělání bočnice a i vršku. Abych řekl pravdu, v podstatě dělám všechno naráz, tak jak to jde, nebo je potřeba. Jo a vlastně jako bočnice byl plech ve tvaru U, což už jsem psal, ale nakonec jsem ho rozřezal ne na dva, ale na tři kusy, abych mohl postupně dotvářet. Dva z nich budou na pevno...
A k fotkám:
Tak nejdřív úprava vršku, není to ještě zdaleka dokončený, ale tak pro představu, co tam je použitý. Vyřezáváno rozbruškou - docela sranda...
Jo a je tam vidět dělení. Zadní strana se bude moci otevřít a tím otvorem lze protáhnout zdroj (jelikož ten horní plech tam bude napevno, tak aby bylo jak ke zdroji).
Potom jsem přešel zpět na ten bok. V horní části byl ten plech docela zkroucenej a nebylo k čemu to přinejtovat, tak jsem použil Lprofil a zabrousil ho podle plechu, jak je vidět na fotce. Potom ho přidělal a k němu nanýtoval ten vrchní opálenej plech. Výsledek je super. Ten plech drží, jak sviňa.
No a nakonec fotky přidělávání. První fotka před vrtáním děr, druhá po vyvrtání a s nasazenejma nejtama, no a třetí jíž zanýtováno. Ještě budu natírat.
No ještě jsem něco udělal, ale to dám fotky až s další prací. Tak zatím pro představu.
A k fotkám:
Tak nejdřív úprava vršku, není to ještě zdaleka dokončený, ale tak pro představu, co tam je použitý. Vyřezáváno rozbruškou - docela sranda...
Jo a je tam vidět dělení. Zadní strana se bude moci otevřít a tím otvorem lze protáhnout zdroj (jelikož ten horní plech tam bude napevno, tak aby bylo jak ke zdroji).
Potom jsem přešel zpět na ten bok. V horní části byl ten plech docela zkroucenej a nebylo k čemu to přinejtovat, tak jsem použil Lprofil a zabrousil ho podle plechu, jak je vidět na fotce. Potom ho přidělal a k němu nanýtoval ten vrchní opálenej plech. Výsledek je super. Ten plech drží, jak sviňa.
No a nakonec fotky přidělávání. První fotka před vrtáním děr, druhá po vyvrtání a s nasazenejma nejtama, no a třetí jíž zanýtováno. Ještě budu natírat.
No ještě jsem něco udělal, ale to dám fotky až s další prací. Tak zatím pro představu.
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Tak zatím pro představu to je dobrý !
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- LANpartyzan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
vypada to fakt namakane.....jako vzdy ze?
jediny co bych vytknul je barva na zadni mrizce od 120mm fanu....ty barvy bych obratil...na strany bych dal zluty a doprostred cernou vyniklo by to vic (muj nazor...) jinak super
jediny co bych vytknul je barva na zadni mrizce od 120mm fanu....ty barvy bych obratil...na strany bych dal zluty a doprostred cernou vyniklo by to vic (muj nazor...) jinak super
CPU:Pentium 4 Prescott 2,8Ghz@3,22Ghz
MB:Gigabyte 8IPE 1000 Pro G (i865PE)
Memory:2X512MB DDR KINGMAX 400Mhz
Grafika:HIS ATi Radeon X800XL 256MB/256bit 400/980Mhz @ 438/1068Mhz
MB:Gigabyte 8IPE 1000 Pro G (i865PE)
Memory:2X512MB DDR KINGMAX 400Mhz
Grafika:HIS ATi Radeon X800XL 256MB/256bit 400/980Mhz @ 438/1068Mhz
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale pozor...ta zadní mřížka je z minulýho pokusu, ta tam možná nebude. Pokud ano, tak bude jen rezatá, ale spíš mě láká jiný zpracování, to se uvidí, až se k tomu dostanu.LANpartyzan píše:jediny co bych vytknul je barva na zadni mrizce od 120mm fanu....ty barvy bych obratil...na strany bych dal zluty a doprostred cernou vyniklo by to vic (muj nazor...) jinak super
Novej mod, kterej platí začíná na straně 6. Asi budu muset ty ostatní fotky trochu upravit.
- Sir_Killer
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Len ich tu pekne nechaj, to by si potom kazdy lamer myslel, ze si dokonaly....aj ked skoro si...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete