Chci nějaké repro do cca 10.000Kč a nesmí to být šumítka a ani brumítka , minimálně 5.1 a stereo vstup!
Co říkáte třeba na Yamada H8700 http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=28782
Nebo něco jiného ?
Prosím pomóóc
Moderátor: CageJ

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
Ty Yamahy vypadají slušně, tedy za ty peníze. A hlavně i ty parametry vypadají reálně.Petrenka píše:Snažím se vybrat nějaké reproduktory 5.1 pro domácí kino a už jsem z toho celý tumpachový![]()
Chci nějaké repro do cca 10.000Kč a nesmí to být šumítka a ani brumítka , minimálně 5.1 a stereo vstup!
Co říkáte třeba na Yamada H8700 ?
Nebo něco jiného ?
Prosím pomóóc

Bacha na to, to není Yamaha, ale Yamadazdenekxy píše:Ty Yamahy vypadají slušně, tedy za ty peníze. A hlavně i ty parametry vypadají reálně.Petrenka píše:Snažím se vybrat nějaké reproduktory 5.1 pro domácí kino a už jsem z toho celý tumpachový![]()
Co říkáte třeba na Yamada H8700 ?
Nebo něco jiného ?
Prosím pomóóc
Ale 10 000,- je tak trošku slušný stereo, 5.1 nic moc.
Ceative GigaWorks S750 THX jsem měl a jsou to chrchlátka, a Logitechu v tomto směru taky nevěřím.

Petrenka píše:Bacha na to, to není Yamaha, ale Yamadazdenekxy píše: Ty Yamahy vypadají slušně, tedy za ty peníze. A hlavně i ty parametry vypadají reálně.
Ale 10 000,- je tak trošku slušný stereo, 5.1 nic moc.
Ceative GigaWorks S750 THX jsem měl a jsou to chrchlátka, a Logitechu v tomto směru taky nevěřím.

Vypadá to pěkně.Petrenka píše:A co třeba http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=25406 . Nyní je recenze ve VIDEO DOMÁCÍ KINO - musím so ho koupit

Ale já myslel že nechceš chrčítkoPetrenka píše:Logitech Z-5500, to jsou repráky spíše designově k PC, já bych radši na nějakých podstavcí, nebo tyčkách, tak jak u té Yamady. Ta Yamada H8700 se mi docela zamlouvá, jak vzhledově, tak co do funkcí a výkonu, ale nevím, zda např. nešumí, nebo nebruči

No já bych taky volil variantu receiver + sloupové repro.zdenekxy píše:Ale já myslel že nechceš chrčítkoPetrenka píše:Logitech Z-5500, to jsou repráky spíše designově k PC, já bych radši na nějakých podstavcí, nebo tyčkách, tak jak u té Yamady. Ta Yamada H8700 se mi docela zamlouvá, jak vzhledově, tak co do funkcí a výkonu, ale nevím, zda např. nešumí, nebo nebruči. A co třeba tohle a k tomu něco jako tohle
, dražší ale dobrý
.

Je škoda že jsi nenapsal typ receiveru který to tak má popsané. Teď jsem to bádal v Stereo&Video 6/2004 a výsledek?Petrenka píše:Měl bych takový dotaz, proč byvá u receiveru třeba S-VHS vstup a výstup ?