Internet Explorer

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
prikra
Nováček
Nováček

Internet Explorer

Příspěvek od prikra »

Internetová stránka mi nejde uložit jako webový archív. Pomůže mi prosím někdo s tímto problémem? Předem děkuji. Odepisujte na: prikryl.ondra@seznam.cz Můj operační systém je Windows XP. Mám internetový prohlížeč Internet Explorer a mám nejpomalejší počítač na světě. Doufám, že to stačí k tomu aby mi s tím někdo pomohl.
Naposledy upravil(a) prikra dne pát 25. bře 2005, 23:24, celkem upraveno 1 x.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no a jakápak stránka to je? jaký prohlížeč, MSIE? (nejsme věštírna)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

pavel.minarik píše:no a jakápak stránka to je? jaký prohlížeč, MSIE? (nejsme věštírna)
To je sranda, jak se vždycky někdo na něco ptá, ale nenapíše vůbec nic k tomu .... jaký zařízení, jakej SW, jaká konfigurace :-) Hlavně mi rychle poraďte! :-)
prikra
Nováček
Nováček

Příspěvek od prikra »

pavel.minarik píše:no a jakápak stránka to je? jaký prohlížeč, MSIE? (nejsme věštírna)
Mám Windows XP, prohlížeč Internet Explorer, dost pomalé počítač a připojení k internetu přes telekom(ADSL) Počítač: 433MHz, 128Ram, graf. karta úplně na hovno(TNT Aladin 2), 40GB HardDisk a taková základovka, kterou mám už se dávno nevyrábí. Doufám, že to stačí a děkuju za případnou odpověď.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

prikra píše:
Mám Windows XP, prohlížeč Internet Explorer, dost pomalé počítač a připojení k internetu přes telekom(ADSL) Počítač: 433MHz, 128Ram, graf. karta úplně na hovno(TNT Aladin 2), 40GB HardDisk a taková základovka, kterou mám už se dávno nevyrábí. Doufám, že to stačí a děkuju za případnou odpověď.
a jakou stránku stahuješ? WinXP je na tohle PC imho dost velká blbost.. jaká verze IE?
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

Zkus tam písto XPček dát třeba 98kySE. podle mě bys to měl rychlejší a možná by se tím i vyřešil ten problém
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

DareDevil píše:Zkus tam písto XPček dát třeba 98kySE. podle mě bys to měl rychlejší a možná by se tím i vyřešil ten problém
no tohle skutečně není řeším výše uvedeného problému
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
prikra
Nováček
Nováček

Internet Explorer

Příspěvek od prikra »

Xp mám kvůli tiskárně, ve 2000 mi jela celkem špatně (hlavně ten sowtvare), ještě jsem zapomněl dodat že to jsou profesionalky. Zkusil sem si updatovat Internet Explorer, teď mám šestku, ale pořád mi to nejde uložit jako webový archív, je úplně jedno která stránka. Teď používám Firefox, ale to nepožívají všichni, spíš naopak.
Můj Počítač:
433MHz, 128MB Ram, TNT Aladin2 (8MB), 40GB Hardisk
Windows XP (Service pack 1)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“