Internet Explorer
Moderátor: Don
- prikra
- Nováček

Internet Explorer
Internetová stránka mi nejde uložit jako webový archív. Pomůže mi prosím někdo s tímto problémem? Předem děkuji. Odepisujte na: prikryl.ondra@seznam.cz Můj operační systém je Windows XP. Mám internetový prohlížeč Internet Explorer a mám nejpomalejší počítač na světě. Doufám, že to stačí k tomu aby mi s tím někdo pomohl.
Naposledy upravil(a) prikra dne pát 25. bře 2005, 23:24, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- prikra
- Nováček

Mám Windows XP, prohlížeč Internet Explorer, dost pomalé počítač a připojení k internetu přes telekom(ADSL) Počítač: 433MHz, 128Ram, graf. karta úplně na hovno(TNT Aladin 2), 40GB HardDisk a taková základovka, kterou mám už se dávno nevyrábí. Doufám, že to stačí a děkuju za případnou odpověď.pavel.minarik píše:no a jakápak stránka to je? jaký prohlížeč, MSIE? (nejsme věštírna)
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a jakou stránku stahuješ? WinXP je na tohle PC imho dost velká blbost.. jaká verze IE?prikra píše:Mám Windows XP, prohlížeč Internet Explorer, dost pomalé počítač a připojení k internetu přes telekom(ADSL) Počítač: 433MHz, 128Ram, graf. karta úplně na hovno(TNT Aladin 2), 40GB HardDisk a taková základovka, kterou mám už se dávno nevyrábí. Doufám, že to stačí a děkuju za případnou odpověď.pavel.minarik píše:no a jakápak stránka to je? jaký prohlížeč, MSIE? (nejsme věštírna)
- DareDevil
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prikra
- Nováček

Internet Explorer
Xp mám kvůli tiskárně, ve 2000 mi jela celkem špatně (hlavně ten sowtvare), ještě jsem zapomněl dodat že to jsou profesionalky. Zkusil sem si updatovat Internet Explorer, teď mám šestku, ale pořád mi to nejde uložit jako webový archív, je úplně jedno která stránka. Teď používám Firefox, ale to nepožívají všichni, spíš naopak.
Můj Počítač:
433MHz, 128MB Ram, TNT Aladin2 (8MB), 40GB Hardisk
Windows XP (Service pack 1)
433MHz, 128MB Ram, TNT Aladin2 (8MB), 40GB Hardisk
Windows XP (Service pack 1)