Jak poznám špatnou graf ?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Rammstein
- Začátečník

Jak poznám špatnou graf ?
Lidičky jak poznám špatnou grafiku ?
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
může to dělat cokoliv,rozhodí se ti obraz,budou ti padat 3D aplikace,artefakty atd.je toho celkem hodně.jestli máš nějaký konkrétní problém tak sem napiš a poradíme ti 
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Rammstein
- Začátečník

No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!
Hanis píše:může to dělat cokoliv,rozhodí se ti obraz,budou ti padat 3D aplikace,artefakty atd.je toho celkem hodně.jestli máš nějaký konkrétní problém tak sem napiš a poradíme ti
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Co kdybys nám prozradil co že je to za grafárnu a vůbec celou sestavu?Rammstein píše:No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!
Hanis píše:může to dělat cokoliv,rozhodí se ti obraz,budou ti padat 3D aplikace,artefakty atd.je toho celkem hodně.jestli máš nějaký konkrétní problém tak sem napiš a poradíme ti
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
preinstaluj wokna.. to pomuze urciteRammstein píše:No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!
ASUS F3T
- lamaman
- Nováček

-
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
? nejaka studena holkalamaman píše:taktovana neni a teplota pri hre kolem 40 stupnu
Ja mam v oknech teplotu 42 stupnu a pri 3D marku kolem tech 85-90
Coz se mi zda uz moc
Nech si pustenej RIVA TUNER a uvidis jaky takty a teploty ty karty pri zatezi
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- lamaman
- Nováček

-
zkusil jsem podtaktovat jadro na 450..vsechno OK bez artefaktu i na AA 4x,pak jsem takty vratil na default a odinstaloval game pad ze zvukovky..CS-S bez artefaktu i na AA 4x.ted jde vsechno v pohode,tak to asi bylo tim game padem na zvukovce nejak se to asi nesnese.
ty teploty jsem trochu poplet.. ve win 38 stupnu a pri hre neprekroci 46 stupnu.diky vsem za pomoc.
ty teploty jsem trochu poplet.. ve win 38 stupnu a pri hre neprekroci 46 stupnu.diky vsem za pomoc.
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

No mám Bartona 2500xp, 512mb ram, via kt4avl agp8x, GF2Dzin píše:Co kdybys nám prozradil co že je to za grafárnu a vůbec celou sestavu?Rammstein píše:No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!
- Rammstein
- Začátečník

Taktovaná není, a tu teplotu nevím.....ale je furt stejně teplá jako dřív atd - já mám otevřenou case a hlídám to, ale nepřehřívá se !martin_CZ píše:preinstaluj wokna.. to pomuze urciteRammstein píše:No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: