Jak poznám špatnou graf ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Jak poznám špatnou graf ?

Příspěvek od Rammstein »

Lidičky jak poznám špatnou grafiku ?
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

nestabilita, artefakty,prehrievanie :sleepy:

je toho strasne vela.. jednoducho ked grafika nefacha ako by mala :lol:
Naposledy upravil(a) Axis dne sob 26. bře 2005, 19:08, celkem upraveno 1 x.
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

může to dělat cokoliv,rozhodí se ti obraz,budou ti padat 3D aplikace,artefakty atd.je toho celkem hodně.jestli máš nějaký konkrétní problém tak sem napiš a poradíme ti :-D
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!

Hanis píše:může to dělat cokoliv,rozhodí se ti obraz,budou ti padat 3D aplikace,artefakty atd.je toho celkem hodně.jestli máš nějaký konkrétní problém tak sem napiš a poradíme ti :-D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Rammstein píše:No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!

Hanis píše:může to dělat cokoliv,rozhodí se ti obraz,budou ti padat 3D aplikace,artefakty atd.je toho celkem hodně.jestli máš nějaký konkrétní problém tak sem napiš a poradíme ti :-D
Co kdybys nám prozradil co že je to za grafárnu a vůbec celou sestavu? :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Rammstein píše:No dá se říct že mám !! Když třeba zapnu nějakou hru například Counter Strike tak se mi tak po 1hodině hraní sekne nebo u jakékoliv hry to prostě dělá a když hjsu jen ve windows tak to udělá jen občas prostě celej kompl zatuhne, ale když zatuhne tak prostě můžu cokoliv dělat s PC ale dkyž třeba zapnu tento počítač a vypnu ho tak už na obrazovce zůstane!!!!!
preinstaluj wokna.. to pomuze urcite :wink:
ASUS F3T
lamaman
Nováček
Nováček

Příspěvek od lamaman »

zdravim,
mam problem s gk Leadtek A6600 GT THD pri hre HL2 a CS-S,se pri zapnutem antialiasingu 2x delaji artefakty.
sestava Intel Celeron 2.3 GHz 2x256 RAM 80GB HDD ovladace 71.84
muze to byt tim slabym procesorem nebo je chyba v gk?
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

>>mas ji taktlou? jakou ma teplotu pri tom hrani?
ASUS F3T
lamaman
Nováček
Nováček

Příspěvek od lamaman »

taktovana neni a teplota pri hre kolem 40 stupnu
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 Lamaman: Procesorem ne, ty artefakty můžou být jen VGA. Zkus jiné ovladače jinak teplota je v pořádku. Případně jí zkus podtaktovat jestli není vadné jádro nebo paměti VGA.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

lamaman píše:taktovana neni a teplota pri hre kolem 40 stupnu
?! tos vycet kde? to je strasne malo.. :? no mozna na tom mas vodnika.. kazdopadne zkus ty ovladace a jinak reklamace..
ASUS F3T
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

lamaman píše:taktovana neni a teplota pri hre kolem 40 stupnu
? nejaka studena holka :lol:
Ja mam v oknech teplotu 42 stupnu a pri 3D marku kolem tech 85-90 :)
Coz se mi zda uz moc :?
Nech si pustenej RIVA TUNER a uvidis jaky takty a teploty ty karty pri zatezi 8-)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
lamaman
Nováček
Nováček

Příspěvek od lamaman »

zkusil jsem podtaktovat jadro na 450..vsechno OK bez artefaktu i na AA 4x,pak jsem takty vratil na default a odinstaloval game pad ze zvukovky..CS-S bez artefaktu i na AA 4x.ted jde vsechno v pohode,tak to asi bylo tim game padem na zvukovce nejak se to asi nesnese.
ty teploty jsem trochu poplet.. ve win 38 stupnu a pri hre neprekroci 46 stupnu.diky vsem za pomoc.
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

presne, preinstaluj windows a - pochval sa so strojom

nemas nahodou taktovane CPU ?
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Dzin píše:

Co kdybys nám prozradil co že je to za grafárnu a vůbec celou sestavu? :wink:
No mám Bartona 2500xp, 512mb ram, via kt4avl agp8x, GF2
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

martin_CZ píše:
preinstaluj wokna.. to pomuze urcite :wink:
Taktovaná není, a tu teplotu nevím.....ale je furt stejně teplá jako dřív atd - já mám otevřenou case a hlídám to, ale nepřehřívá se !
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

drivery na dosku z CD, na grafiku tak 44.03
Ad-aware, Spybot, NOD32

ak nepomoze reinstall :wink:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“