AGP na PCIe

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Enabled
Nováček
Nováček

AGP na PCIe

Příspěvek od Enabled »

Potřeboval bych poradit. Existuje způsob jakým bych kartu vyrobenou na PCIex přímo se mi jedná o GF 6600GT mohl užít v AGP? Jde mi o to,že časem si pořídím novou desku s PCIex a chci tam tuto stejnou kartu, ale moje grafika je slabá už teď. Slyšel jsem o můstku. Prosím, osvětlete mi to..abych nemusel kupovat kartu dvakrát.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Ne nemůžeš, je to úplně jinej konektor a myslím, že bys takovou informaci už tady na fóru našel
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Derec
Začátečník
Začátečník

Re: AGP na PCIe

Příspěvek od Derec »

Enabled píše:Potřeboval bych poradit. Existuje způsob jakým bych kartu vyrobenou na PCIex přímo se mi jedná o GF 6600GT mohl užít v............... Slyšel jsem o můstku. Prosím, osvětlete mi to..abych nemusel kupovat kartu dvakrát.
Ten můstek je čip integrovaný příma na kartě a opravdu slouží proto aby grafický procesor vyrobený pro sběrnici PCIe šel použít i v kartě pro AGP. Není to však žádná redukce, nebo tak něco, jde prostě o součást karty.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

v taiwanu existuje redukce na PEG ale je dosti draha a zde ji nesezenes a pokud opravdu chces napis na mail posli 5KKc a je moznost :lol:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

prodej tu desku i s grafikou a kup zase komplet desku s grafikou, je to lepší řešení než dávat 5000 za redukci :-D
ignorelist: kremrole a dezoláti
Derec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derec »

K!ll3r píše:v taiwanu existuje redukce na PEG ale je dosti draha a zde ji nesezenes a pokud opravdu chces napis na mail posli 5KKc a je moznost :lol:
Můžeš sem hodit nějakej link, docela by mě to zajímalo.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“