AGP na PCIe
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Enabled
- Nováček

-
AGP na PCIe
Potřeboval bych poradit. Existuje způsob jakým bych kartu vyrobenou na PCIex přímo se mi jedná o GF 6600GT mohl užít v AGP? Jde mi o to,že časem si pořídím novou desku s PCIex a chci tam tuto stejnou kartu, ale moje grafika je slabá už teď. Slyšel jsem o můstku. Prosím, osvětlete mi to..abych nemusel kupovat kartu dvakrát.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Derec
- Začátečník

Re: AGP na PCIe
Ten můstek je čip integrovaný příma na kartě a opravdu slouží proto aby grafický procesor vyrobený pro sběrnici PCIe šel použít i v kartě pro AGP. Není to však žádná redukce, nebo tak něco, jde prostě o součást karty.Enabled píše:Potřeboval bych poradit. Existuje způsob jakým bych kartu vyrobenou na PCIex přímo se mi jedná o GF 6600GT mohl užít v............... Slyšel jsem o můstku. Prosím, osvětlete mi to..abych nemusel kupovat kartu dvakrát.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

- Derec
- Začátečník

Můžeš sem hodit nějakej link, docela by mě to zajímalo.K!ll3r píše:v taiwanu existuje redukce na PEG ale je dosti draha a zde ji nesezenes a pokud opravdu chces napis na mail posli 5KKc a je moznost
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1