Toto neni pravda. Ve skutecnosti ma vetsina NB disku udavanou mensi odolnost vuci otresum nez stolni disky.notebook a má disk pro notebooky že je lépe chráněn oproti stolním pcéčkům před otřesy
Odešel mě hdd ve firemním ntb.jak s ntb tedy zacházet?
Moderátor: Don
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Nvidia fanda
- Začátečník
-
Ehm.Hmm,teď už jak to pročítám a dozvídám se mnoho.
kuavik: člověče pěknej HP a když to vydrží HP tak výrobci jako Dell,Toshiba,IBM musí snad vydržet totéž a možná i více ne ?
Docela by mě i zajímala odověď od někoho znalého na problematiku notebooku ohledně toho přikrývání,no zatím nic
schinach: tady můžu říct-nevím zda by to měly mít všechny notebooky a všichni výrobci.Osobně jsem si myslel a myslým že to mají jen nová IBM
Thinkpad T ,která vlastně zjišťuje úhel náklonu a pak ihned zaparkuje hlavičky.A uvadí to IBM hodně se stím chlubilo jako s novinkou nemluvě že nikde jinde jsem to neviděl.mimochodem nejsem Nvidia-gigant na výrobů graf.čipů ale Nvidia fanda uživající diskuzí tohoto fora
miho:no nevím,myslele jsem že právě notebooky a jejich disk y musí být odolnější než ve stolních pc.Tímhle jsi mě docela dostal na pochyby
kuavik: člověče pěknej HP a když to vydrží HP tak výrobci jako Dell,Toshiba,IBM musí snad vydržet totéž a možná i více ne ?
Docela by mě i zajímala odověď od někoho znalého na problematiku notebooku ohledně toho přikrývání,no zatím nic
schinach: tady můžu říct-nevím zda by to měly mít všechny notebooky a všichni výrobci.Osobně jsem si myslel a myslým že to mají jen nová IBM
Thinkpad T ,která vlastně zjišťuje úhel náklonu a pak ihned zaparkuje hlavičky.A uvadí to IBM hodně se stím chlubilo jako s novinkou nemluvě že nikde jinde jsem to neviděl.mimochodem nejsem Nvidia-gigant na výrobů graf.čipů ale Nvidia fanda uživající diskuzí tohoto fora
miho:no nevím,myslele jsem že právě notebooky a jejich disk y musí být odolnější než ve stolních pc.Tímhle jsi mě docela dostal na pochyby
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Nvidia fanda
- Začátečník
-
Tak takhle to je on je lépe uložen a chráněn před otřesy a asi bude mít nějaké tlumení.Hmm dozvěděl jsem se konečně něco obzvlášť pro mne zajímavé.Uvidíme co mě po tom vyřízení a zaplacené/bezlatné výměně hardisku řekne ten jejich machr.Jen tak se ho na pár věcí optám uvidím co řekne na disky na používání notebooku jeho přikrývání na cestování s notebookem.Už se těším,trošku ho tím potýrám ať se předvede ,,machr,,
Bude zajímavé poslechnout si jeho názor.uvidíme jak moc tomu rozumí.
Bude zajímavé poslechnout si jeho názor.uvidíme jak moc tomu rozumí.