Česky Telecom.

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

njn v podminkach poskytovani optimal nic neni, nicmene na webu pisou ,zeInternet Expres Optimal se řídí pravidly pro řízení internetového provozu, FUP,
tak jest a ty pravidla řízení internetového provozu tam urcite najdes :wink:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

To jste me docela vydesili. Ja to mam zrizeny pres Eurotel,ale to by melo byt to samy i stejna cena a za tyden jsem stahl aspon 10gb a rychlost porad stejna (na dsl 850-860kb/s). TAk doufam ze to tak vydrzi
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Je u toho IE nějaká agregace?
Toshiba Satellite
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

pavduf píše:Je u toho IE nějaká agregace?
U kazdeho ADSL pres CT je agregace 1:50, respective 1:20 u tech drazsich firemnich tarifu.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
deglaser
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deglaser »

kuavik píše:njn v podminkach poskytovani optimal nic neni, nicmene na webu pisou ,zeInternet Expres Optimal se řídí pravidly pro řízení internetového provozu, FUP,
tak jest a ty pravidla řízení internetového provozu tam urcite najdes :wink:
Nejvetsi sranda na tom je ze jsem jejich novy zakaznik tak asi proto to udelaly ze mi tak brzo snizily tu rychlost aby me potrestaly ze sem jim podepsal smlouvu na 1 rok na tom zustava rozum stat.
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

Co tu porad resis?? Urcite jsi uz nejakej limit prekrocil takze FUP je aplikovana opravnene, muzes si to overit na user.iol.cz a pokud to nesedi tak to res na helpdesku IOL. A nebrec tu nad tim ze neumis cist a nemas zakladni info o sluzbe kterou jsis poridil.
!NO inet - NO fun!
deglaser
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deglaser »

Hajs píše:Co tu porad resis?? Urcite jsi uz nejakej limit prekrocil takze FUP je aplikovana opravnene, muzes si to overit na user.iol.cz a pokud to nesedi tak to res na helpdesku IOL. A nebrec tu nad tim ze neumis cist a nemas zakladni info o sluzbe kterou jsis poridil.
No odpovedelo h....o z telecomu.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

deglaser píše:
Hajs píše:Co tu porad resis?? Urcite jsi uz nejakej limit prekrocil takze FUP je aplikovana opravnene, muzes si to overit na user.iol.cz a pokud to nesedi tak to res na helpdesku IOL. A nebrec tu nad tim ze neumis cist a nemas zakladni info o sluzbe kterou jsis poridil.
No odpovedelo h....o z telecomu.
Hajs ma recht a ty se s tim smir.Sem na tom zrovna tak jako ty a sem rad aspon za to,protoze tam kde bydlim neni z ceho vybirat.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Zion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zion »

ted me ten Optimal omezuji uz po 300MB, co to je za komouse, nechapu to, ma to byt min po 1GB...nestahl sem ani 1GB a uz stahuju min jak 64kbps....fakt pekni komousi a to uz 3ti tyden // myslite ze je tam muzu nejak prepadnout(jako zprudit)?
AMD Athlon XP 1800+(T-Bred,BO;1,6V)@2400+(166x12.5;1.7V).Soltek SL-NV400-64(nForce2 400,AGP 4-8x,FSB 266-400,DDR266-400).768DDR(Kingston 333MHz,CL2.5).).HDD Hitachi (250GB;8MB), Seagate Barracuda IV(40GB;2MB).Sapphire ATI Radeon X1650Pro(256MB;600/1400)
slůně
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slůně »

Ještě nesmíš zapomenout že data se sčítají jak přijatá + odeslaná
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Mam tenhle tarif a jsem spokojen (kabelová TV u más není)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Zajímavé že tu pláčete nad nevhodným internetem a vůbec si nevšímáto toho že jste odstranili základní nedostatky dialupu (dlouhé připojování, nestabilita, nemožnost volat+surfovat zároveň, ...) - že si nepřečtete internetová fóra a hlavně podmínky je opravdu jen vaše chyba (ikdyž telecom už za klamavou reklamu byl i žalován, aleco...)

Mmch. vemte si příklad ze mě: bydlím v praze, kromě GPRS, dialupu a satelitu tu NENÍ žádné další připojení. Když se telecom konečně odhodlal a prodloužil dosah DSLAMů, tak jsem tam hned naklusal a ptal se - kývl jsem na nabídku mizerné 256/64 za 800Kč (více nešlo díky vzdálenosti), aleco se nepřihodilo - po zplacení všech záloh, podepsání smluv a několikerém prověření dostupnosti na mojí žádost bylo vše odsouhlaseno.
Bohužel po dvou týdnech neaktivity opertora jsem se jal řešit situaci - na infolince ze mě dělali pablba několik hodin (Svítí modem?, ...) a nakonec vyšlo najevo po několika dnech, že sem prostě DSL nedosáhne.
Prý možná až s dalším prodloužením dosahu DSLAMů, které se obecně uvádí od 1.dubna - ale jak mi bylo sděleno, tak bude nasazeno až někdy v květnu ... takže mám prostě smůlu :sad:

Poučení? Žijeme v čechách - tak vyděračská cena a přístup operátora by si ve světě ani neškrtl - holt se stěhuji do británie :cry:
Francie ... sladká Francie
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

sovicka2001 píše:Zajímavé že tu pláčete nad nevhodným internetem a vůbec si nevšímáto toho že jste odstranili základní nedostatky dialupu (dlouhé připojování, nestabilita, nemožnost volat+surfovat zároveň, ...) - že si nepřečtete internetová fóra a hlavně podmínky je opravdu jen vaše chyba (ikdyž telecom už za klamavou reklamu byl i žalován, aleco...)

Mmch. vemte si příklad ze mě: bydlím v praze, kromě GPRS, dialupu a satelitu tu NENÍ žádné další připojení. Když se telecom konečně odhodlal a prodloužil dosah DSLAMů, tak jsem tam hned naklusal a ptal se - kývl jsem na nabídku mizerné 256/64 za 800Kč (více nešlo díky vzdálenosti), aleco se nepřihodilo - po zplacení všech záloh, podepsání smluv a několikerém prověření dostupnosti na mojí žádost bylo vše odsouhlaseno.
Bohužel po dvou týdnech neaktivity opertora jsem se jal řešit situaci - na infolince ze mě dělali pablba několik hodin (Svítí modem?, ...) a nakonec vyšlo najevo po několika dnech, že sem prostě DSL nedosáhne.
Prý možná až s dalším prodloužením dosahu DSLAMů, které se obecně uvádí od 1.dubna - ale jak mi bylo sděleno, tak bude nasazeno až někdy v květnu ... takže mám prostě smůlu :sad:

Poučení? Žijeme v čechách - tak vyděračská cena a přístup operátora by si ve světě ani neškrtl - holt se stěhuji do británie :cry:
bohuzel u CT je todle neco naprosto bezneho. s cistym svedomim bych thread prejmenoval na cesky telecikomunisti to je jeste urazim ty telata
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Zion píše:ted me ten Optimal omezuji uz po 300MB, co to je za komouse, nechapu to, ma to byt min po 1GB...nestahl sem ani 1GB a uz stahuju min jak 64kbps....fakt pekni komousi a to uz 3ti tyden // myslite ze je tam muzu nejak prepadnout(jako zprudit)?
to se mi presne stalo, ale hned v den prestupu na novy tarif, tak jsem tam zavolal a vyresilo se to. nekde vyse jsem to uz psal :wink: , od te doby je zatim vse ok a spokojenost, uvidime jak se bude situace vyvijet po prodeji telecomu
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“