tak jest a ty pravidla řízení internetového provozu tam urcite najdes
Česky Telecom.
Moderátor: Don
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejvetsi sranda na tom je ze jsem jejich novy zakaznik tak asi proto to udelaly ze mi tak brzo snizily tu rychlost aby me potrestaly ze sem jim podepsal smlouvu na 1 rok na tom zustava rozum stat.kuavik píše:njn v podminkach poskytovani optimal nic neni, nicmene na webu pisou ,zeInternet Expres Optimal se řídí pravidly pro řízení internetového provozu, FUP,
tak jest a ty pravidla řízení internetového provozu tam urcite najdes
- Hajs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No odpovedelo h....o z telecomu.Hajs píše:Co tu porad resis?? Urcite jsi uz nejakej limit prekrocil takze FUP je aplikovana opravnene, muzes si to overit na user.iol.cz a pokud to nesedi tak to res na helpdesku IOL. A nebrec tu nad tim ze neumis cist a nemas zakladni info o sluzbe kterou jsis poridil.
- Dr.Evil
- Začátečník

Hajs ma recht a ty se s tim smir.Sem na tom zrovna tak jako ty a sem rad aspon za to,protoze tam kde bydlim neni z ceho vybirat.deglaser píše:No odpovedelo h....o z telecomu.Hajs píše:Co tu porad resis?? Urcite jsi uz nejakej limit prekrocil takze FUP je aplikovana opravnene, muzes si to overit na user.iol.cz a pokud to nesedi tak to res na helpdesku IOL. A nebrec tu nad tim ze neumis cist a nemas zakladni info o sluzbe kterou jsis poridil.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Zion
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ted me ten Optimal omezuji uz po 300MB, co to je za komouse, nechapu to, ma to byt min po 1GB...nestahl sem ani 1GB a uz stahuju min jak 64kbps....fakt pekni komousi a to uz 3ti tyden // myslite ze je tam muzu nejak prepadnout(jako zprudit)?
AMD Athlon XP 1800+(T-Bred,BO;1,6V)@2400+(166x12.5;1.7V).Soltek SL-NV400-64(nForce2 400,AGP 4-8x,FSB 266-400,DDR266-400).768DDR(Kingston 333MHz,CL2.5).).HDD Hitachi (250GB;8MB), Seagate Barracuda IV(40GB;2MB).Sapphire ATI Radeon X1650Pro(256MB;600/1400)
- slůně
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé že tu pláčete nad nevhodným internetem a vůbec si nevšímáto toho že jste odstranili základní nedostatky dialupu (dlouhé připojování, nestabilita, nemožnost volat+surfovat zároveň, ...) - že si nepřečtete internetová fóra a hlavně podmínky je opravdu jen vaše chyba (ikdyž telecom už za klamavou reklamu byl i žalován, aleco...)
Mmch. vemte si příklad ze mě: bydlím v praze, kromě GPRS, dialupu a satelitu tu NENÍ žádné další připojení. Když se telecom konečně odhodlal a prodloužil dosah DSLAMů, tak jsem tam hned naklusal a ptal se - kývl jsem na nabídku mizerné 256/64 za 800Kč (více nešlo díky vzdálenosti), aleco se nepřihodilo - po zplacení všech záloh, podepsání smluv a několikerém prověření dostupnosti na mojí žádost bylo vše odsouhlaseno.
Bohužel po dvou týdnech neaktivity opertora jsem se jal řešit situaci - na infolince ze mě dělali pablba několik hodin (Svítí modem?, ...) a nakonec vyšlo najevo po několika dnech, že sem prostě DSL nedosáhne.
Prý možná až s dalším prodloužením dosahu DSLAMů, které se obecně uvádí od 1.dubna - ale jak mi bylo sděleno, tak bude nasazeno až někdy v květnu ... takže mám prostě smůlu
Poučení? Žijeme v čechách - tak vyděračská cena a přístup operátora by si ve světě ani neškrtl - holt se stěhuji do británie
Mmch. vemte si příklad ze mě: bydlím v praze, kromě GPRS, dialupu a satelitu tu NENÍ žádné další připojení. Když se telecom konečně odhodlal a prodloužil dosah DSLAMů, tak jsem tam hned naklusal a ptal se - kývl jsem na nabídku mizerné 256/64 za 800Kč (více nešlo díky vzdálenosti), aleco se nepřihodilo - po zplacení všech záloh, podepsání smluv a několikerém prověření dostupnosti na mojí žádost bylo vše odsouhlaseno.
Bohužel po dvou týdnech neaktivity opertora jsem se jal řešit situaci - na infolince ze mě dělali pablba několik hodin (Svítí modem?, ...) a nakonec vyšlo najevo po několika dnech, že sem prostě DSL nedosáhne.
Prý možná až s dalším prodloužením dosahu DSLAMů, které se obecně uvádí od 1.dubna - ale jak mi bylo sděleno, tak bude nasazeno až někdy v květnu ... takže mám prostě smůlu
Poučení? Žijeme v čechách - tak vyděračská cena a přístup operátora by si ve světě ani neškrtl - holt se stěhuji do británie
Francie ... sladká Francie
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bohuzel u CT je todle neco naprosto bezneho. s cistym svedomim bych thread prejmenoval na cesky telecikomunisti to je jeste urazim ty telatasovicka2001 píše:Zajímavé že tu pláčete nad nevhodným internetem a vůbec si nevšímáto toho že jste odstranili základní nedostatky dialupu (dlouhé připojování, nestabilita, nemožnost volat+surfovat zároveň, ...) - že si nepřečtete internetová fóra a hlavně podmínky je opravdu jen vaše chyba (ikdyž telecom už za klamavou reklamu byl i žalován, aleco...)
- kuavik
- Mírně pokročilý

to se mi presne stalo, ale hned v den prestupu na novy tarif, tak jsem tam zavolal a vyresilo se to. nekde vyse jsem to uz psalZion píše:ted me ten Optimal omezuji uz po 300MB, co to je za komouse, nechapu to, ma to byt min po 1GB...nestahl sem ani 1GB a uz stahuju min jak 64kbps....fakt pekni komousi a to uz 3ti tyden // myslite ze je tam muzu nejak prepadnout(jako zprudit)?