program na zlepšení chodu internetu

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

program na zlepšení chodu internetu

Příspěvek od TotalTrum »

zdravim, posledni dobou mi jde net nejak nestabilne, muzete mi doporucit nejaky programy na zlepseni chodu netu ?
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

to myslíš opravdu vážně? vypadá to, že se ti stejská po puntíčkách..
nexci bejt vulgární, ale silně začínám pochybovat o tvém IQ..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: program na zlepšení chodu internetu

Příspěvek od Coololooser »

TotalTrum píše:zdravim, posledni dobou mi jde net nejak nestabilne, muzete mi doporucit nejaky programy na zlepseni chodu netu ?
nauc se (uz konecne) poradne specifikovat poradne sve problemy :wink:
pokud pod pojmem "jede nejak nestabilne" prestavujes ze mas caste vypadky, kontakuj providera.
pokud mas vysoky ping , kontaktuj providera.
Samozrejme muzes zkusit ultra zazracne programy typu "internet akcelerator bla bla bla" , ovsem jejich "ucinost" je nekdy mezi nulou a nulou (samozrejme nemam na mysli veci ala tmb gprsplus a podobne )
0118 999 881 999 119 7253
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Re: program na zlepšení chodu internetu

Příspěvek od TotalTrum »

cool.user píše:
TotalTrum píše:zdravim, posledni dobou mi jde net nejak nestabilne, muzete mi doporucit nejaky programy na zlepseni chodu netu ?
nauc se (uz konecne) poradne specifikovat poradne sve problemy :wink:
pokud pod pojmem "jede nejak nestabilne" prestavujes ze mas caste vypadky, kontakuj providera.
pokud mas vysoky ping , kontaktuj providera.
Samozrejme muzes zkusit ultra zazracne programy typu "internet akcelerator bla bla bla" , ovsem jejich "ucinost" je nekdy mezi nulou a nulou (samozrejme nemam na mysli veci ala tmb gprsplus a podobne )
mam jeden nejmenovany program je v cd k modemu, a akorat prepisuje zvlastni inicializacni prikazi, jenomze kdyz jsem tam dal to nejlepsi pripojeni, tak rychlost kleska asi o 20%(46,333kb/s).Proto se ptam jestli nejde neco takovyho jinde sehnat ?
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

hmmm, totaltrume, prosimte rekni mi co nechapes na vete "specifikuj poradne svuj problem" ?
to je doprcic tak tezky specifikovat problem / priznaky toho tvyho "jede mi to nejak nestabilne"?
to je tak tezky napsat providera ?
to je tak tezky napsat jakej mas modem?
Ja to vzdavam, myslel jsem si ze si se konecne trochu "polepsil" ocividne ne.
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“