program na zlepšení chodu internetu
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
program na zlepšení chodu internetu
zdravim, posledni dobou mi jde net nejak nestabilne, muzete mi doporucit nejaky programy na zlepseni chodu netu ?
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: program na zlepšení chodu internetu
nauc se (uz konecne) poradne specifikovat poradne sve problemyTotalTrum píše:zdravim, posledni dobou mi jde net nejak nestabilne, muzete mi doporucit nejaky programy na zlepseni chodu netu ?
pokud pod pojmem "jede nejak nestabilne" prestavujes ze mas caste vypadky, kontakuj providera.
pokud mas vysoky ping , kontaktuj providera.
Samozrejme muzes zkusit ultra zazracne programy typu "internet akcelerator bla bla bla" , ovsem jejich "ucinost" je nekdy mezi nulou a nulou (samozrejme nemam na mysli veci ala tmb gprsplus a podobne )
0118 999 881 999 119 7253
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: program na zlepšení chodu internetu
mam jeden nejmenovany program je v cd k modemu, a akorat prepisuje zvlastni inicializacni prikazi, jenomze kdyz jsem tam dal to nejlepsi pripojeni, tak rychlost kleska asi o 20%(46,333kb/s).Proto se ptam jestli nejde neco takovyho jinde sehnat ?cool.user píše:nauc se (uz konecne) poradne specifikovat poradne sve problemyTotalTrum píše:zdravim, posledni dobou mi jde net nejak nestabilne, muzete mi doporucit nejaky programy na zlepseni chodu netu ?![]()
pokud pod pojmem "jede nejak nestabilne" prestavujes ze mas caste vypadky, kontakuj providera.
pokud mas vysoky ping , kontaktuj providera.
Samozrejme muzes zkusit ultra zazracne programy typu "internet akcelerator bla bla bla" , ovsem jejich "ucinost" je nekdy mezi nulou a nulou (samozrejme nemam na mysli veci ala tmb gprsplus a podobne )
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmmm, totaltrume, prosimte rekni mi co nechapes na vete "specifikuj poradne svuj problem" ?
to je doprcic tak tezky specifikovat problem / priznaky toho tvyho "jede mi to nejak nestabilne"?
to je tak tezky napsat providera ?
to je tak tezky napsat jakej mas modem?
Ja to vzdavam, myslel jsem si ze si se konecne trochu "polepsil" ocividne ne.
to je doprcic tak tezky specifikovat problem / priznaky toho tvyho "jede mi to nejak nestabilne"?
to je tak tezky napsat providera ?
to je tak tezky napsat jakej mas modem?
Ja to vzdavam, myslel jsem si ze si se konecne trochu "polepsil" ocividne ne.
0118 999 881 999 119 7253