Celkem by me zajímalo jestli si 578 zachovává kvalitní barevný podání i pri svojí lepší odezve nebo jestli to zrychlení prislo na ukor kvality
Díky za názory.
Moderátor: maXXmilian

Jinýmy slovy - je to LCD, kde je černá opravdu černá ??NANAO píše:Kvalita barevného spracování byla zachovaná navyše přibyla "OverDrive" technologie. Je to historicky první monitor s reálním podáním barev a rychlou odezvou.
Nutno vidět. "Kdo neuvidí neuvěří".

Řeknu to asi takhle. Zatím jsem na českém trhu neviděl LCD,které by mělo černejší než LCD EIZO.Pokud se takové LCD objeví rád provedu na něm měření stejnou metodou jako u EIZA.Jinýmy slovy - je to LCD, kde je černá opravdu černá ?? Nebo porád ne?? Nechci te urazit, ale je mi jasny, ze ty ten monitor nepohaníš, spíš naopak Ale máš pravdu, ze je treba videt - ja bohužel u tohodle modelu nemel to štestí.

Vadné body t.j. pixely nesmí být u LCD EIZO žádné...jak je na tom Eizo s vadnými body ??

JJ, četl jsem - monitor bude určite kvalitní, vůbec se mi nelíbí design (ale nad tim se dá mávnout rukou) a cena rozhodne neni lidová, ale za kvalitu se proste platí. Až sleze aspon na 15k, tak by to bylo přijatelnýLuke píše:Hm, vypadá velmi dobře odkaz Ale ta cena

No právě. Ikdyž docela rád bych porovnal 710T s tímhle eizem. Neměl někdo tu čest vyzkoušet oba monitory???Sentenced píše:kdyz to porovnavam s vybornym 710T, tak nevim nevim.

Je to tak - ale vyšší cenu bych pochopil, pokud je v rozumnych mezích, tady se mi zdá, ze uz EIZO přestřelilo (jako uz nekolikrat)._Stepan píše:musíte si uvědomit, že EIZA byly vždycky jaksi "výš" a to nejen s cenou (počítám, že to nehodlají měnit..teĎ mám na mysli peníze, které za ně chtějí), teď to se staršími modely není tak hrozné, ale cenový rozdíl je stále patrný. Jenže jsme u toho, že starší model si kvůli parametrům v porovnání s novými nekoupíme.

Pocit který popisuješ,tak ja mám u 710T.No jo, u EIZA by si meli uvedomit, ze za kvalitu si lidi připlácí, ale málokdo ji přeplatí Ta cena je podle me opravdu mimo, nevyváží ty plusy co monitor má, kdyz to porovnavam s vybornym 710T, tak nevim nevim.
Dokonce jsem na něj šáhl i rukou. Sám jsem byl zvědav co je to za monitor.Jestli mne nekousne nebo tak.No právě. I když docela rád bych porovnal 710T s tímhle eizem. Neměl někdo tu čest vyzkoušet oba monitory???
OT: nanao těžko, ten by se nedotkl samsungu ani klacíkem

Bohužel nám tu uvádíš parametry a cenu 568 a thread je o 578 - tam je cena uplne jiná
A pokud si prave tyhle dva monitory postavíš vedle sebe 578 vs 710t a porovnáš parametry a příslušný doplatek na 578 - pořád mi vychází, že se to proste nemůže vyplatit, zvlast pokud človek sedí u PC sám (jaké to překvapení)
Koukám,že tobě bude stačit monitor s pozorovacími uhly 2°(jaký je to pocit mít hlavu ve svěráku?)....a pozorovací uhly ho vicemene neberou.