Kdyz zadam primo napr. \\NEKDO\shared, coz driv pristupne bylo, tak nyni uz neni.---------------------------
Síť Microsoft Windows
---------------------------
Položka FIRMA není přístupná. Zřejmě nemáte dostatečná oprávnění pro přístup k této položce. Obraťte se na správce serveru a ověřte oprávnění.
Seznam serverů pro tuto skupinu nyní není k dispozici
OK
Obcas se stane, ze se dostanu na server, kde bezi Win2000 (nez jsem sel na obed, tak to slo, ted jsem se vratil a uz to zase nejde), ale na kompy, kde bezi WinXPSP1 sem se jeste nikdy nedostal.
Take mi nefunguje FTP, at se konektim kamkoliv, TC vzdycky vytuhne na "Stahuje se..." a nikdy se nestahne list.
Vsechny nove veci z SP2 jsem vypinal, vypnul jsem jejich firewall, antivir, aktualizace, centrum zabezpeceni, kdyz koukam do taskmgr, tak jsou tam ty same procesy, jako byly v SP1.
Co s tim?
-----------------------------
EDIT:
Zjistil jsem, ze kdyz zapnu Kerio Personal Firewall, tak se najednou vsechno rozjede. CHAPETE TO?????????????
Najednou muzu vsude, vsichni muzou ke mne, vsechno bezi.
Ma to jedinej problem.
Kdokoliv v nasi siti nevidi ve svem sitovem okoli zadny pocitac, krome meho a serveru. Jsou jen dve moznosti:
a) lidi XPSP1 a W2k vidi vsechno, ale nemuzou na XPsp2 ke mne
b) lidi XPSP1 nevidi pocitace XPSP1, vidi pouze XPsp2 a w2k, ale jinak se muzou dostat kamkoliv i ke mne
Chapete to? Me to prijde, jako kdyz Kerio to nejak prostouchnul. Nebo ja nevim co s tim je.