Jasne chapu duvod 64bit.
Ale ted duvod neni na to upgradovat a ani podle me nema smysl kupovat novej procak s EM64T kdyz je o dost drazsi a praktickej prinos je nulovej.
To vsechno se tady uz rikalo, takze sem to jen troch zopakoval
Chlapi, diskuze na tema přinosu 64bit do sveta PC uz bylo dost - tenhle thread ma byt o použití Pentia M a Celera M v desce pro s.478 - takze o 64bitech nemuze byt ani řeč, tak to pls vemte na vedomí Díky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
To je vzdialena pesnicka... Mozno to dopadne ako prechod z 16 bit na 32bit a mozno nie. BTW 32bit este dlho bude plnohodnotne podporovane, si vezmite ze sa dneska robia dokonca softy na 16bit procesory/systemy...napr. windows commander ma prave napada...ale je ich viac
//Edit: sorry za OT, som si nevsimol ze je aj druha strana...no mazat to uz nebudem
Myslim ze ano... Ide tu skor o cipset a podporu biosu, takze i865pe aj i875p by malo byt samozrejmostou... Neskor pridu aj ine dosky s podporou, len musia vyrobcovia zriesit biosy...
Fakt zajimavy upgrade. Doufam ze s tim prijdou i jiny vyrobci a ze to uz nekdo z vas brzy vyzkousi.To bych pak mozna zauvazoval prodat toho zrouta co mam ted.Jen mu chybi vetsi FSB,ale videl jsem tam i 2Ghz s 533Mhz FSB v zakladu,tak se snad bude moct koupit i v takovym provedeni a pak uz na 800mhz FSB se nebude problem dostat-no s tou 2Ghz pochybuju ze by zvladl 3Ghz ale treba s tou 1.5Ghz. No opravdu zajimavej uprgrade
Setrime , ale spise cekame az redukce dorazeji do Cr. Po tom testu mi neni jasny, proc nechodila s P4C 800 Deluxe. Vzdyt jeji podpora je uvedena i na Asus.com.
Osobne som skor zastanca AMD, ale toto riesenie s Pentium M procesorom sa mi zda fakt dost dobre. Jednak su to dobre procaky a jednak ponukaj fakt dobre moznosti OC. A myslim ze aj pri dost velkom OC nebude treba extra silne chladenie (myslim ze sa to bude dat chladit aj bez vody).
Sempron 2300+@2043MHz (9,5*215), Titan D5TB, foxconn VIA KT600, DDR400 512 GoodRam FSB:RAM 1:1, VGA R9200 128-bit 128MB 250/200@306/230, HDD Hitachi 80GB, DVD TEAC DV-516E, DVD-RW LG 4160 A303, SB Live! 5.1, TV Tuner JetWay BT878,3DMark2001SE 8309
neviem ci tu niekdo spomenul ze uz nejaky tyzden je bios pre P4GD1 pre podporu redukcie
len skodaze nieje vo verzii VM (mATX), lbo by som ju aj kvoli PCIe hned bral
mozno ked bude cas tiez pojdem do P4P800-VM, a chcem sa pohrat s chladenim, stym ze vetrak 12cm na 1000rpm by to uchladil, vsetko v malom mATX prevedeni
p55p píše:Osobne som skor zastanca AMD, ale toto riesenie s Pentium M procesorom sa mi zda fakt dost dobre. Jednak su to dobre procaky a jednak ponukaj fakt dobre moznosti OC. A myslim ze aj pri dost velkom OC nebude treba extra silne chladenie (myslim ze sa to bude dat chladit aj bez vody).
Tak to si pis ze s chladenim problem nebude... Ved ten procak v defaulte hreje 3x menej ako prescot !!!
Spirit mi nasadil brouka do hlavy, takže taky uvažuju o 478 + později redukce 479, ale zajímalo by mě, jestli podporuje i Celery M :/ Na oficiální stránce http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3 ... odelmenu=1 se zdá, že zatím podporuje jen Pentium M.
Jinak pro všechny co mají zájem o P4GD1 je na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29691 diskuze (úplně dole) a tam píše jeden člověk, že ta deska je skvělá. Stabilní, dá se na ní dobře taktovat akorát je potřeba koupit si redukci na ATX za nějakejch 70 kaček, ale tak to není problém Tak do toho jděte