Jaky parametry sou dulezity u skříně?[/q
síla plechu,pevnost,materiál...je toho hodně
Moderátoři: Walker1134, PKBO

No....Digitaldoom píše:6800GT bych nekupoval...ten výkon už není nic moc za to co stojí .................jen tak na okraj:
http://www.svethardware.cz/sh/media.nsf ... Format=gif

ale já nemam předraženýho a přiblblýho ASUSEShit píše:No....Digitaldoom píše:6800GT bych nekupoval...ten výkon už není nic moc za to co stojí .................jen tak na okraj:
http://www.svethardware.cz/sh/media.nsf ... Format=gifhttp://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... hapID=7295 . Ta ATIna je vynikající, ale buďme objektivní.

hezky ses tu rozepsal ale ja sem nikde nepsal ze si chci vzit 6800GT nahore je napsano ze chci E 6800 UltraDigitaldoom píše:ale já nemam předraženýho a přiblblýho ASUSEShit píše: No....http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... hapID=7295 . Ta ATIna je vynikající, ale buďme objektivní.
![]()
mám X800XL Hybrid od Sapphire rev 2.0 za 9300,- vč DPH! a pošty
takže proto jsem vzal svethardware jelikož tam ji recenzovaly
;) ale byla to první revize.. jinak to taktování je divný tz paměti letěj víc...hold ASUS je sračka
![]()
a ty prachy LOL!
dalším příjemným bonusem je přítomnost VIVO a ATina má asi jako vždy kvalitnější obrazprostě nevim 6800GT je podle mě mimo na defalut je rohodně horší a po taktování zase neni o moc lepší mnohdy ani to jí nepomůže před x800XL ... takže prostě je na každym zda vyhodí další skoro 4000,- nebo si je shová třebas na lepší paměti ... které udělají v PC víc než ty 4litry na 6800Gt

Moment?? ty chceš ultru??b.e.a.s.t píše:
hezky ses tu rozepsal ale ja sem nikde nepsal ze si chci vzit 6800GT nahore je napsano ze chci E 6800 Ultrataky bych radsi ATInu ale kamos ji mel presne na stejnym compu a prej nedosahla takovyhleho vykonu jako 6800 ultra kterou potom dostal za reklamaci...Beru tu kartu od levi tak neni problem ji kdykoliv vymenit...

kamos nic netestovalDigitaldoom píše:Moment?? ty chceš ultru??b.e.a.s.t píše:
hezky ses tu rozepsal ale ja sem nikde nepsal ze si chci vzit 6800GT nahore je napsano ze chci E 6800 Ultrataky bych radsi ATInu ale kamos ji mel presne na stejnym compu a prej nedosahla takovyhleho vykonu jako 6800 ultra kterou potom dostal za reklamaci...Beru tu kartu od levi tak neni problem ji kdykoliv vymenit...
jako nic proti ale pokud neplanuješ SLI tak x850XT stojí skoro stejně a ultru strčí do kapsy o kousek ale jo
... a jestli ti jde o shardery 3 tak můžeš být v klidu i když je ultra obsahuje stejně je nevyužije není na to hra a když už bude ultra to nebude stáhat protože dnešní generace karet je pro shardery3 slabá
;) a pak ta cena !
tvuj kamoš to špatně testoval x850XT je rychejší mírně ale je a stojí věšinou méněa X800XL je prostě nejlepší poměr cena výkon není to vyhazování peněz výkonem není za x850XT daleko aby to stálo za to doplácení za ultrou taky ne dokonce ji v několika případech překoná prostě
nevim ale Ultra mi vychází jako nejhorší variantaje dražší, větší hlučnější víc žere a výkonově je uprostřed
když to zapojíš do SLI ano je to maso ale ty učty za elektřinu bych vážně vidět nechtěl
![]()

...jak to víš, že to nebude stíhat? Ty jsi už viděl hry s full podporou shader model 3? Osobně se mi ta podpora líbí a Ultra je dost silná karta...určitě lepší než řada X8xx u ATI, což je jen 9800 Pro na steroidech...no flame, ale v podstatě to je tak.Digitaldoom píše: ... a jestli ti jde o shardery 3 tak můžeš být v klidu i když je ultra obsahuje stejně je nevyužije není na to hra a když už bude ultra to nebude stáhat protože dnešní generace karet je pro shardery3 slabá;) a pak ta cena !

b.e.a.s.t píše:
Taky sem chtel ATInu ale na desku s nforce chipem bude lepsi nvidie ne ?
no já to určitě neviděl ale to že to nebudou stíhat tvrdí vývojáři her ... Ultra opravdu není lepší než x8xx u ATI když x850XT je výkonější...jak to víš, že to nebude stíhat? Ty jsi už viděl hry s full podporou shader model 3? Osobně se mi ta podpora líbí a Ultra je dost silná karta...určitě lepší než řada X8xx u ATI, což je jen 9800 Pro na steroidech...no flame, ale v podstatě to je tak.
poměr cena výkon .... x800XL nabíízí v defaultu stejný ne li o něco vyšší výkon než 6800GT a za nesrovnatelně nižší Cenu...Osobně bych šel do 6800 GTčka a nebo X800 XL. Kupovat Ultru je hovadina. Je drahá a uděláš ji z kde kterého GTčka.

hele sem moc rad ze mi takhle radis sam sem si chtel koupit ATI x8xx ale na druhou stranu mam ted 9800pro mam ji asi rok a selhala proste thaj se textury,pada obraz atd...nevim no kterou z nich mam vzit,rozhodne nehodlam setrit na novem PC na ukor vykonu ale opravdu se nemuzu rozhodnout ale at se rozhodnu jakkoliv a udelam spatne neni problem ji vymenit...Digitaldoom píše:b.e.a.s.t píše:
Taky sem chtel ATInu ale na desku s nforce chipem bude lepsi nvidie ne ?![]()
![]()
ne je to jedno koukni se na mojí sestavu a šlape to víc než skvěle ...
no já to určitě neviděl ale to že to nebudou stíhat tvrdí vývojáři her ... Ultra opravdu není lepší než x8xx u ATI když x850XT je výkonější...jak to víš, že to nebude stíhat? Ty jsi už viděl hry s full podporou shader model 3? Osobně se mi ta podpora líbí a Ultra je dost silná karta...určitě lepší než řada X8xx u ATI, což je jen 9800 Pro na steroidech...no flame, ale v podstatě to je tak.![]()
a já mám x800XLcož s x800 staršíma je trošku někde jinde ...
poměr cena výkon .... x800XL nabíízí v defaultu stejný ne li o něco vyšší výkon než 6800GT a za nesrovnatelně nižší Cenu...Osobně bych šel do 6800 GTčka a nebo X800 XL. Kupovat Ultru je hovadina. Je drahá a uděláš ji z kde kterého GTčka.
6800GT jedině v případě že chci SLI jinak to skutečně nemá cenu ... je dražší na ultru sice překopat jde ale jestli to stojí za ty 4k je otázka ..hlavně je ta karta dost veliká a hodně žere protože x800XL jde taktovat taky slušně a vůbec jí absence napájení neva...spíš naopak apoň tolik nežere...
Prostě to vidim tak jestli chceš největší výkon bez ohledu na cenu a máš na to tak si kup 6800GT nebo dokonce ultru ... pokuď chceš maximální výkon koupíš x850XL ale poměrem cena výkon taky neoplývá ... pokuď se spokojíš s oněco menším výkonem než maj předchozí dvě ale stále v realu si na ní zahraješ ulpně stejně všechno na max s obrovskou rezervoutak koupíš Sapphira x800XL a ty prachy co si chtěl narvat do 6800GT nebo ultry(
) narveš do pamětí ...

no kromě těch instrukcí SSE3, jde hlavně o to, že Venice je vyráběn druhou generací SOI procesu, takže OC by mělo jít i přes 3GHzDigitaldoom píše: procík jakejkoli...ale počakal bych na jádro venice který teď přichází místo nynějšího winchestra .... bude lepší (intel) SS3 instrukce rulezz![]()
Digitaldoom píše: Paměti no doporučují k této desce ostatnně můžeš si to tam přečíst 500 Mhz a vyšší... výhod venice bude také lepší práce s paměťmi...

třeba tyhle http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... cts_id=968b.e.a.s.t píše:ty woe sem blb sem se vubec nekoukal sem cumel jen na frekvenci