Knights of the Old Republic 2 : The Sith Lords

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Knights of the Old Republic 2 : The Sith Lords

Příspěvek od shadow »

Tak co říkáte na tuto skvělou pařbu? Dosud na ni tady nikdo nezaložil thread, tak je to tedy na mě:

Prostě a jednoduše: obsidian entertainment Feargus Urquharta umí :)

Je to totálně chytlavá pařba, doslova přiková k monitoru a vše ostatní jde stranou :)

Koncept Kotor 1 je dovedenej k dokonalosti..

a ten vynikající příběh a jeho vyprávění... impresivní a v dnešní době už celkem nevídaný.. (čest výjimkám - Vampire)

Ta hra má polish.. filmovou atmosféru..

... jediná moje výtka zatím směřuje k nižší obtížnosti soubojů, ale jak ukázala poslední bitka na Citadel Station na oběžné dráze Talosu, asi se přitrvdí :)

Jinak tímto zdravím Bao-Dura (Jirku Draka :D )
show must go on..
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Je to zrout casu :lol:
ale jinak super...co vic dodat? 8-)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hral sem kotor 1 ten byl supr dvojka se ke mě jeste nedostala a muj hlavní problém je ze to je v anglictine nevíte jestly nekdo dela cestinu ja sem zatim nic neoběvil :sad:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Xan píše:hral sem kotor 1 ten byl supr dvojka se ke mě jeste nedostala a muj hlavní problém je ze to je v anglictine nevíte jestly nekdo dela cestinu ja sem zatim nic neoběvil :sad:
čeština ještě pořád není.. té angličtiny je tam pravda hodně, a pokud neumíte, tak to radši nehrajte, protože celá hra je postavena na příběhu a na jeho intenzivním prožitku. A to dalekovíc než jednička. Holt autoři Baldurs Gate se nezapřou.
show must go on..
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ja vim ja hral chvíli jednicku bez cestiny a nedostal sem se ani z tý první planety (skoncil sem někde v ty nepratelsky zakladne a nevedel sem kam dál :sad: ) a tak sem dva mesice cekal as se dodela cestina :lol:
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Já taky čekám na češtinu. Má být někdy v létě.

Takhle propracovaný příběh jako je v KOTORU už se jen tak nevidí :)
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Knights of the Old Republic 2 : The Sith Lords

Příspěvek od Jiri Drak »

shadow píše:... jediná moje výtka zatím směřuje k nižší obtížnosti soubojů, ale jak ukázala poslední bitka na Citadel Station na oběžné dráze Talosu, asi se přitrvdí :)
Bohuzel je to az na posledni dva souboje prilis lehke, 90% lokaci bys bezproblemu mohl projit sam bez pomocniku, kteri pak dost ztraceji smysl.
Prakticky vseho je dostatek, snad kazdy dvere se daji otevrit silou, takze charaktery s specialnima skillama moc nezvyuzijes, je to uz podle me prilis moc zjednodusene.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Knights of the Old Republic 2 : The Sith Lords

Příspěvek od shadow »

Jiri Drak píše: Bohuzel je to az na posledni dva souboje prilis lehke, 90% lokaci bys bezproblemu mohl projit sam bez pomocniku, kteri pak dost ztraceji smysl.
Prakticky vseho je dostatek, snad kazdy dvere se daji otevrit silou, takze charaktery s specialnima skillama moc nezvyuzijes, je to uz podle me prilis moc zjednodusene.
Nevím, nemůžu moc soudit, jsem zatím v polárním regionu Telosu...

je fakt, ze i když už mě nějaká postava občas během souboje skonala, tak to bylo spíše špatně zvolenou a nerozvážnou taktikou (hrrr ně), než nějakou obtížností... (a že jsem ji neměl pod kontrolovou - aggresive mód -> utok na mnou nevybraný cíl)

jinak nižší obtížnost a zjednodušení herního konceptu je obět dnešní době zmlsaných hráčů...co naděláme..
show must go on..
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak jsem to konečně po 5 týdnech dohrál. A určitě to stálo za to. Čistá herní doba 55 hodin 15 minut :) , což určitě není na dnešní poměry málo.

I přes opravdu nižší úroveň soubojů (ke konci mně jako Jedi Consular Level 17 a Jedi Master 8 s Wisdom 28 + 9, stačilo jen jít a pomocí Force Wave s damagem 40 killovat po houfech, opravdu jsem se zapotil až při souboji se závěrečným bossem, kterej mě neustále drainoval život), jsem se po celou dobu náramně bavil, hra nemá vyloženě hluchých míst (narozdíl od jedničky - vzpomeňme například rozhlehlé pláně Dantooine), a o to jde, myslím, především.

Celá hra má cinematický feeling, tj. filmové vyprávění příběhu - dostatek kvalitních doprovodných animací jednak v ingame enginu, tak i těch klasických, množství dialogů, které nejsou jen nějakou vatou, ale mají svůj význam a jsou rozhodně inteligentně napsány. Příběh je tedy velkým kladem druhého dílu Ryťířů, i když je pravdou, že jeho vyústění mohlo být možná lepší..

Kladně hodnotím i postavy typu Kreiy, tj. ani vyloženě dark, ani vyloženě light side, i když... no každopádně to přináší do kánonu SW svěží vdzuch.

Profesionální dabing, perfektní hudba a lehce vylepšená grafika prvního dílu je samozřejmostí, stejně tak i nepatrnně větší možnosti role-playing, herní systém je přeci jen zase o něco komplexnější (Obsidian se svými zkušenostmi zapracovali) - žel, jak už bylo výše několikrát řečeno, sráží ho dolů nízká obtížnost soubojů, kdy zkušení harcovníci nemají vůbec problém, ale to už je asi bohužel daň dnešní době a dnešnímu hráči. I tak, zábava je to veliká, má to polish, doporučuju všem, co mají rádi dobré hry. :thumbsup:
show must go on..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj KOTOR I i II rulezzz :twisted: na dnešní dobu vyjímečná hra ...délkou, příběhem, hratelností .... škoda jen že engine nebyl moc zlepšen (ale stále je parádní) ...ale taky se mi zdá II jednodušší než I :x

s češtinou je to super :) přece jenom jsme češi ale Angličtina taky ujde :)
Ghostdog99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ghostdog99 »

Hratelnost je skvela, ale technicky je to neuveritelne sprznene, horsi nez Bloodlines, neustale to pada a haze BSOD. Nejdriv to neslo ani savovat, dokud jsem nenainstaloval stary drivery 66.93 pro grafiku. Na padani mi ale nic nepomaha. Asi to vzdam...

A7V880, A-XP 2600+, 6600GT, 1024 DDR400
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ghostdog99 píše:Hratelnost je skvela, ale technicky je to neuveritelne sprznene, horsi nez Bloodlines, neustale to pada a haze BSOD. Nejdriv to neslo ani savovat, dokud jsem nenainstaloval stary drivery 66.93 pro grafiku. Na padani mi ale nic nepomaha. Asi to vzdam...

A7V880, A-XP 2600+, 6600GT, 1024 DDR400
to je divné ...mě to na s originálkou (jak jinak) nedělá sebemenší potíž .... když ti šli 1 tak 2 ky musí jít uplně stejně :) stejnej engine ;)

řekl bych že chybka bude někde jinde :);)
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Taky pařím, ale už se nemůžu dočkat češtiny. Né že bych anglicky neuměl, ale hrozně mě z toho bolí hlava :lol: V češtině si to prostě líp vychutnám (jestli to bude kvalitně přeložený)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

No kotor 2 sem dohral tak do 3/4 a pak sem si smazal savy :D njn stane se....jediny co me na obou Kotorech vadi je ten konzolovskej pohled.Kdyby udelali pohled ala Nevewinter nights tak by to byla jedna z nejlepsich her jaky sem kdy hral ale protoze to tak neni tak tahle hra pro me nikdy nebude nic extra....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Ghostdog99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ghostdog99 »

Digitaldoom píše:
to je divné ...mě to na s originálkou (jak jinak) nedělá sebemenší potíž .... když ti šli 1 tak 2 ky musí jít uplně stejně :) stejnej engine ;)

řekl bych že chybka bude někde jinde :);)
Stačí se podívat po zahraničních forech a je jasné, že problémy s tím nemám jenom já. Prostě je to uspěchaná a neodladěná věc, která mě v Cambridge stála 30 liber. Škoda peněz. Bloodlines byl sice taky technicky hrozný, ale šel v pohodě hrát (a navíc byl jen za 12).
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mě osobně celá hra běžela rockstable a ani jednou nespadla. Před vlastním hrou jsem si ji ale řádně opačoval pomocí autoupdate.

Nesouhlasím s tím, že by Vampire byl nějakej lepší, co se týče vyladěnosti. Alespoň před vydáním prvního patche.

//edit: ale ono to je asi dost individuální.
show must go on..
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

KOTORy sem nehral ale chystam se,pocka az bude cestina abych si to poradne vychutnal:) a dam oba kotory......tedka me chytla Jedi Knight : Jedi Academy(2003) :)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

mr_sheen píše:KOTORy sem nehral ale chystam se,pocka az bude cestina abych si to poradne vychutnal:) a dam oba kotory......tedka me chytla Jedi Knight : Jedi Academy(2003) :)
poradne si to vychutnat v cestine ... fuj :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Právě u Kotorů exceluje kvalitní anglické namluvení a adekvátně tomu i kvalitní anglický text. Čeština to imho vždy zhorší, neboť prostě nejde o originál. Ale to už je na jinou diskuzi.
show must go on..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

shadow píše:Právě u Kotorů exceluje kvalitní anglické namluvení a adekvátně tomu i kvalitní anglický text. Čeština to imho vždy zhorší, neboť prostě nejde o originál. Ale to už je na jinou diskuzi.
souhlas :) neni nad originál ale stejně sem čech a chci hrát česky :) taky si tu hru více vychutnám a přijdu na různé drobnustky kterými prostě v angličtině uniknou...sem čech tak chci hrát česky .... nechápu že do debilního DooMa3 udělaly CZ i s nadabováním a na Kototor kterému by české nadabování slušelo více se vyprdnou :( ...njn co by taky člověk chtěl za 1300,- :lol: :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“