virus v XP
- panter
- Nováček

-
virus v XP
po spuštění netu v XP profesional se mi po asi 5 minutách objeví tabulka s textem : Vypnutí systému vypnutí vyvolat NT AUTHORITY/ SYSTEM
mám programek který to zlikviduje ale přestal na to zabírat asi je nový virus poradte co s tím léčil jsem to Stingerem a potom jsem instaloval
Windows XP- KB823980-x86xCSY je to program který to měl zarazit ale neuspěl. Prosím o radu čím se to dá opravit musím být na netu pracuji tam dík za odpo všem Aleš
mám programek který to zlikviduje ale přestal na to zabírat asi je nový virus poradte co s tím léčil jsem to Stingerem a potom jsem instaloval
Windows XP- KB823980-x86xCSY je to program který to měl zarazit ale neuspěl. Prosím o radu čím se to dá opravit musím být na netu pracuji tam dík za odpo všem Aleš
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslím že to je červ Blaster nebo jak se ten zmrd jmenuje,je na to taková utulitka menuje se fixblast,můžu ti ji poslat 
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- zombux
- Odborník PCT

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- zombux
- Odborník PCT

jasně, tohle ale spíš než na blastera (tj bezpečnostní díru) vypadá na normální spyware kterej se projevuje podobně jako blasterNoTHX píše:u kámoše sem viděl příznaky msblastra i na SP2, přesto že už by tam potřebná záplatka měla být, do kompu se mu dostal s nějakym pochybnym softem...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Jasný, způsob nákazy jinej, ale pokus o DDoS na windows update stejnej, "defekt" v XP stejnej, způsob odstranění zrovna takovej...zombux píše:jasně, tohle ale spíš než na blastera (tj bezpečnostní díru) vypadá na normální spyware kterej se projevuje podobně jako blasterNoTHX píše:u kámoše sem viděl příznaky msblastra i na SP2, přesto že už by tam potřebná záplatka měla být, do kompu se mu dostal s nějakym pochybnym softem...
- panter
- Nováček

-
- johny128
- Začátečník

ze si robite prdel?panter píše:prosím pošli mi to a díky alešHanis píše:myslím že to je červ Blaster nebo jak se ten zmrd jmenuje,je na to taková utulitka menuje se fixblast,můžu ti ji poslat
http://securityresponse.symantec.com/av ... xBlast.exe