virus v XP

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
panter
Nováček
Nováček

virus v XP

Příspěvek od panter »

po spuštění netu v XP profesional se mi po asi 5 minutách objeví tabulka s textem : Vypnutí systému vypnutí vyvolat NT AUTHORITY/ SYSTEM
mám programek který to zlikviduje ale přestal na to zabírat asi je nový virus poradte co s tím léčil jsem to Stingerem a potom jsem instaloval
Windows XP- KB823980-x86xCSY je to program který to měl zarazit ale neuspěl. Prosím o radu čím se to dá opravit musím být na netu pracuji tam dík za odpo všem Aleš
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

myslím že to je červ Blaster nebo jak se ten zmrd jmenuje,je na to taková utulitka menuje se fixblast,můžu ti ji poslat :wink:
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

u kámoše sem viděl příznaky msblastra i na SP2, přesto že už by tam potřebná záplatka měla být, do kompu se mu dostal s nějakym pochybnym softem... :o
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

NoTHX píše:u kámoše sem viděl příznaky msblastra i na SP2, přesto že už by tam potřebná záplatka měla být, do kompu se mu dostal s nějakym pochybnym softem... :o
jasně, tohle ale spíš než na blastera (tj bezpečnostní díru) vypadá na normální spyware kterej se projevuje podobně jako blaster
ignorelist: kremrole a dezoláti
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

zombux píše:
NoTHX píše:u kámoše sem viděl příznaky msblastra i na SP2, přesto že už by tam potřebná záplatka měla být, do kompu se mu dostal s nějakym pochybnym softem... :o
jasně, tohle ale spíš než na blastera (tj bezpečnostní díru) vypadá na normální spyware kterej se projevuje podobně jako blaster
Jasný, způsob nákazy jinej, ale pokus o DDoS na windows update stejnej, "defekt" v XP stejnej, způsob odstranění zrovna takovej... 8)
panter
Nováček
Nováček

Příspěvek od panter »

Hanis píše:myslím že to je červ Blaster nebo jak se ten zmrd jmenuje,je na to taková utulitka menuje se fixblast,můžu ti ji poslat :wink:
prosím pošli mi to a díky aleš
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

panter píše:
Hanis píše:myslím že to je červ Blaster nebo jak se ten zmrd jmenuje,je na to taková utulitka menuje se fixblast,můžu ti ji poslat :wink:
prosím pošli mi to a díky aleš
ze si robite prdel? :) prvy odkaz v google :roll:
http://securityresponse.symantec.com/av ... xBlast.exe
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“