Tu s 8 castlama zkusim najit ale mam za to, že pro 6 a víc uz jsou v originale jen campy a outposty
LOTR: Battle for Middle Earth
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, tak tuhle mapu bych taky rád zkusil, na tu nebudou stačit ani 2GB ram
Tu s 8 castlama zkusim najit ale mam za to, že pro 6 a víc uz jsou v originale jen campy a outposty
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Sebo
- Nováček

Tak tady máte ten link je tam toho víc doporučuju prohlédnout.
http://thebattleformiddle-earth.com/index.php?page=maps
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já říkal, ze to máš najetý
- fakt je tam jedna mapa pro 8 s castlama, to si necham na vejkend, dal jsem to cvične proti 5 a to asi za hodinku a pul nedohraju
Doufam, ze bude lejt
Konečne bych mohl pri skirmish bitve dostat Gandalfa na 10ku, to fakt vetsinou nestihnu i kdyz ho nechavam oddřít špinavou praci.
Konečne bych mohl pri skirmish bitve dostat Gandalfa na 10ku, to fakt vetsinou nestihnu i kdyz ho nechavam oddřít špinavou praci.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Paráda, dík.Sebo píše:Tak tady máte ten link je tam toho víc doporučuju prohlédnout.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Sebo
- Nováček

Lidi potřeboval bych poradit. Jsem teďka po formataci a chtěl jsem nainstalovat Battla, ale jak vyberu anglickou instalaci tak mi to napíše program provedl neplatnou operaci a takoví ty nesmysli nevíte co stím? Mám normálně originálku a předtím mi to nedělalo. PLS kdyby jste měli nějaký nápad napište.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Sebo
- Nováček

- Rajče
- Mírně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, pár takovych vecí tam je - kniha/film se nedá kopírovat přesne .. ale myslim, ze to neni na škodu. Jsou to jen vyjimky a spis zajimavosti - napríklad se dá zabranit zabití chudáka Boromira atd.Rajče píše:Tak včera jsem začal hrát...celkem pěkně udělaný a má to i atmosféru,což u strategie nebejvá často...Trochu mě zklamalo,že se odchylujou od děje (Gandalf mi včera u Khazad Dumu zabil Balroga a vesele pokračoval dál - měl mi spadnout i s Balrogem z můstku dolů)...uvidim,jak to bude vypadat dál...
- Rajče
- Mírně pokročilý

Ono mi ani tak nejde o film,jako spíš o původní námět-knížku...ale to jsou jen detaily,i když pro fandu a ačlověka znalýho děje knihy,jako jsem já, to jsou změny v ději celkem zásadní...ale jinak se mi to fakt líbí...vypadá to tak jak jsem si to představoval-hodně jednotek a velký bitvy a to mám rád!Sentenced píše: Jj, pár takovych vecí tam je - kniha/film se nedá kopírovat přesne .. ale myslim, ze to neni na škodu. Jsou to jen vyjimky a spis zajimavosti - napríklad se dá zabranit zabití chudáka Boromira atd.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, počkej na Helmův žleb nebo Minas Tirith, jsou to opravdu asi nejlepší mise jaky byly zatim v RTS k vidění, proste maso. U tyhle hry se človek opravdu nenudí.
Sakryš, dám si tu kampan znova.
Sakryš, dám si tu kampan znova.
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak to tě asi zklamu. Helmův žleb i Minas Tirith byli dobrý, ale nic extra.
Hlavně se dali moc snadno dobýt i ubránit na obtížnost medium
Měl jsem hrát na hard.
- J X P
- Středně pokročilý

na hard jsem neprosel ani 1. misiLuke píše:Hm, tak to tě asi zklamu. Helmův žleb i Minas Tirith byli dobrý, ale nic extra.Hlavně se dali moc snadno dobýt i ubránit na obtížnost medium
Měl jsem hrát na hard.
---
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem dal tu jedinou skirmish mapu pro 8 s castlama a bylo to hustý maso
Jsem mirne nestíhal a teamkolega cpu Rohan mi rozhodne nepomahal, spíš naopak
Vrhal se do sebevražedných misí jak divej, ale co už ...
Po 2 hodinach byli vsichni zmasakrováni na kopici. Jinak na takovyhle mise by to chtelo upgrade, pac 3200+ A64 a X800XT (i kdyz ta pri LOTRovi napůl chrápe) celkem nestíhaly.
Po 2 hodinach byli vsichni zmasakrováni na kopici. Jinak na takovyhle mise by to chtelo upgrade, pac 3200+ A64 a X800XT (i kdyz ta pri LOTRovi napůl chrápe) celkem nestíhaly.
- FOX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Rajče píše:Tak včera jsem začal hrát...celkem pěkně udělaný a má to i atmosféru,což u strategie nebejvá často...Trochu mě zklamalo,že se odchylujou od děje (Gandalf mi včera u Khazad Dumu zabil Balroga a vesele pokračoval dál - měl mi spadnout i s Balrogem z můstku dolů)...uvidim,jak to bude vypadat dál...
Muzete me pls nekdo poradit jak na Balroga?
Me se nedarilo nejak, myslim ze je jedina sance ho nejak shodit z okraje tim kouzlem ne? Ale i kdyz neni u okraje tak to s nim vubec nic neudela....
Poradite?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja to delal tak ze sem do nej busil a pak chvilkku zdrhal abych doplnil zdravi a pak zas busil, teda aspon myslimFOX píše: Muzete me pls nekdo poradit jak na Balroga?
Me se nedarilo nejak, myslim ze je jedina sance ho nejak shodit z okraje tim kouzlem ne? Ale i kdyz neni u okraje tak to s nim vubec nic neudela....
Poradite?
0118 999 881 999 119 7253
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co si pamatuju, tak Balroga jsem "ubleskoval". Tzn. blesk-kolečko-blesk......
Zkusil jsem skirmish sám proti dvěma compům, asi po 15 min jsem měl pod hradbama hordy!!! Kde to tak rychle postavili. A když jsem začal prorážet, tak přijeli katapulty a bylo..! Zbabělci!
Zkusil jsem skirmish sám proti dvěma compům, asi po 15 min jsem měl pod hradbama hordy!!! Kde to tak rychle postavili. A když jsem začal prorážet, tak přijeli katapulty a bylo..! Zbabělci!
- Rajče
- Mírně pokročilý

Zabiješ ho Gandolfovo druhym kouzlem...musíš u toho trochu pobíhat,protože to chvíli trvá,než se Ti dobije a Balrog by tě jinak zabil,kdybys stál a čumákovalFOX píše: Muzete me pls nekdo poradit jak na Balroga?
Poradite?
Jinak včera jsem teda zachránil Boromira
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Počkej až ti jízda vjede do jakéhokoliv počtu kopiníků. To bude skvělej pohledRajče píše:Nejvíc se mi zatim líbí Rohirimská jízda.když najede do většího počtu skřetů a rozválcuje je- to je skvělej pohled