LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, tak tuhle mapu bych taky rád zkusil, na tu nebudou stačit ani 2GB ram :oops:

Tu s 8 castlama zkusim najit ale mam za to, že pro 6 a víc uz jsou v originale jen campy a outposty :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Tak tady máte ten link je tam toho víc doporučuju prohlédnout.
http://thebattleformiddle-earth.com/index.php?page=maps
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já říkal, ze to máš najetý :roll: - fakt je tam jedna mapa pro 8 s castlama, to si necham na vejkend, dal jsem to cvične proti 5 a to asi za hodinku a pul nedohraju :-) Doufam, ze bude lejt

Konečne bych mohl pri skirmish bitve dostat Gandalfa na 10ku, to fakt vetsinou nestihnu i kdyz ho nechavam oddřít špinavou praci.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sebo píše:Tak tady máte ten link je tam toho víc doporučuju prohlédnout.
http://thebattleformiddle-earth.com/index.php?page=maps
Paráda, dík. 8)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Lidi potřeboval bych poradit. Jsem teďka po formataci a chtěl jsem nainstalovat Battla, ale jak vyberu anglickou instalaci tak mi to napíše program provedl neplatnou operaci a takoví ty nesmysli nevíte co stím? Mám normálně originálku a předtím mi to nedělalo. PLS kdyby jste měli nějaký nápad napište.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Drivery používáš stejny jako před reinstalem systemu ?

Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Jo používám, jen ovladače na grafiku jsou novější, ale nemyslím že to bude těma ovladačema, ale kdo ví? Já bych to klidně nainstaloval třeba polsky, ale nejde tam dát potom čeština to je ten největší problém.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak včera jsem začal hrát...celkem pěkně udělaný a má to i atmosféru,což u strategie nebejvá často...Trochu mě zklamalo,že se odchylujou od děje (Gandalf mi včera u Khazad Dumu zabil Balroga a vesele pokračoval dál - měl mi spadnout i s Balrogem z můstku dolů :( )...uvidim,jak to bude vypadat dál...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Rajče píše:Tak včera jsem začal hrát...celkem pěkně udělaný a má to i atmosféru,což u strategie nebejvá často...Trochu mě zklamalo,že se odchylujou od děje (Gandalf mi včera u Khazad Dumu zabil Balroga a vesele pokračoval dál - měl mi spadnout i s Balrogem z můstku dolů :( )...uvidim,jak to bude vypadat dál...
Jj, pár takovych vecí tam je - kniha/film se nedá kopírovat přesne .. ale myslim, ze to neni na škodu. Jsou to jen vyjimky a spis zajimavosti - napríklad se dá zabranit zabití chudáka Boromira atd.

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Sentenced píše: Jj, pár takovych vecí tam je - kniha/film se nedá kopírovat přesne .. ale myslim, ze to neni na škodu. Jsou to jen vyjimky a spis zajimavosti - napríklad se dá zabranit zabití chudáka Boromira atd.
Ono mi ani tak nejde o film,jako spíš o původní námět-knížku...ale to jsou jen detaily,i když pro fandu a ačlověka znalýho děje knihy,jako jsem já, to jsou změny v ději celkem zásadní...ale jinak se mi to fakt líbí...vypadá to tak jak jsem si to představoval-hodně jednotek a velký bitvy a to mám rád! :-D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak tak, počkej na Helmův žleb nebo Minas Tirith, jsou to opravdu asi nejlepší mise jaky byly zatim v RTS k vidění, proste maso. U tyhle hry se človek opravdu nenudí.

Sakryš, dám si tu kampan znova.

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Sentenced píše:Tak tak, počkej na Helmův žleb nebo Minas Tirith, jsou to opravdu asi nejlepší mise jaky byly zatim v RTS k vidění, proste maso. U tyhle hry se človek opravdu nenudí.

Sakryš, dám si tu kampan znova.
Jj-už se klepu jak ratlík :lol:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Hm, tak to tě asi zklamu. Helmův žleb i Minas Tirith byli dobrý, ale nic extra. 8-) Hlavně se dali moc snadno dobýt i ubránit na obtížnost medium :( Měl jsem hrát na hard.
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Luke píše:Hm, tak to tě asi zklamu. Helmův žleb i Minas Tirith byli dobrý, ale nic extra. 8-) Hlavně se dali moc snadno dobýt i ubránit na obtížnost medium :( Měl jsem hrát na hard.
na hard jsem neprosel ani 1. misi :-)). Nebo lepe, potreti uz se mi to nechtelo hrat a skreti me proste ty ubohy hobity umlatili :-)).
---
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dneska jsem dal tu jedinou skirmish mapu pro 8 s castlama a bylo to hustý maso :-) Jsem mirne nestíhal a teamkolega cpu Rohan mi rozhodne nepomahal, spíš naopak :) Vrhal se do sebevražedných misí jak divej, ale co už ...

Po 2 hodinach byli vsichni zmasakrováni na kopici. Jinak na takovyhle mise by to chtelo upgrade, pac 3200+ A64 a X800XT (i kdyz ta pri LOTRovi napůl chrápe) celkem nestíhaly.

FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

Rajče píše:Tak včera jsem začal hrát...celkem pěkně udělaný a má to i atmosféru,což u strategie nebejvá často...Trochu mě zklamalo,že se odchylujou od děje (Gandalf mi včera u Khazad Dumu zabil Balroga a vesele pokračoval dál - měl mi spadnout i s Balrogem z můstku dolů :( )...uvidim,jak to bude vypadat dál...

Muzete me pls nekdo poradit jak na Balroga?
Me se nedarilo nejak, myslim ze je jedina sance ho nejak shodit z okraje tim kouzlem ne? Ale i kdyz neni u okraje tak to s nim vubec nic neudela....
Poradite?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

FOX píše: Muzete me pls nekdo poradit jak na Balroga?
Me se nedarilo nejak, myslim ze je jedina sance ho nejak shodit z okraje tim kouzlem ne? Ale i kdyz neni u okraje tak to s nim vubec nic neudela....
Poradite?
ja to delal tak ze sem do nej busil a pak chvilkku zdrhal abych doplnil zdravi a pak zas busil, teda aspon myslim :?
0118 999 881 999 119 7253
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Co si pamatuju, tak Balroga jsem "ubleskoval". Tzn. blesk-kolečko-blesk...... :lol:

Zkusil jsem skirmish sám proti dvěma compům, asi po 15 min jsem měl pod hradbama hordy!!! Kde to tak rychle postavili. A když jsem začal prorážet, tak přijeli katapulty a bylo..! Zbabělci! :evil:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

FOX píše: Muzete me pls nekdo poradit jak na Balroga?
Poradite?
Zabiješ ho Gandolfovo druhym kouzlem...musíš u toho trochu pobíhat,protože to chvíli trvá,než se Ti dobije a Balrog by tě jinak zabil,kdybys stál a čumákoval :)

Jinak včera jsem teda zachránil Boromira :( z toho jsem moc nadšenej nebyl,ale co ....Nejvíc se mi zatim líbí Rohirimská jízda.když najede do většího počtu skřetů a rozválcuje je- to je skvělej pohled :-D
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Rajče píše:Nejvíc se mi zatim líbí Rohirimská jízda.když najede do většího počtu skřetů a rozválcuje je- to je skvělej pohled :-D
Počkej až ti jízda vjede do jakéhokoliv počtu kopiníků. To bude skvělej pohled :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“