Zatím můžu psát dojmy jen po letmém hraní. Momentálně mám doma CMR2, CMR5, Richarda a CMR 4 jsem už hrál, tak budu trochu porovnávat ( ale půjde to dost těžko, každá je úplně jiná). První věc která mě překvapila mile, je že hra má asi hodně dobře odladěbý engine na Nvidii, protože mi běží na plné dataily na 800x600 naprosto plynule. To mi nejelo ani u CMR4 a to CMR5 vypadá mnohem lépe. Richard mi na 800x600 s úplně nejnižšími detaily běží tak tak.
Pak už to je ale horší. Začnem tím co se dá jednoduše opravit a to je design aut. Jsou fakt hnusný, ale to hned napravím stáhnutim skinů v designu WRC2005 z netu.
Co je ale fakt dost děsné tak je nedotáhnutá podporu hraní na volantu. Když zatočím tak auto reaguje až za nějakou půl sekundu a to i při nastavení řízení úplně na měko. FF je taky nic moc a třeba CMR 02 ho mělo mnohem lepší a s Richardem se to už vůbec nedá srovnat.
Český dabing není nejhorší, ale na Ríšu to opět nemá. Co se mi líbí tak je konečen to, že se vrátily změny počasí ( nikdy jsem nepochopil, proč to ve 4 nebylo), ale asi tam zase nebudou žádné noční RZ. Možná příště.
Ovládání auta mi přijde dost jednoduché, al to by mi po Ríšovi přišlo asi všude
Shrnuto potrženo: není to nejhorší, ale mohlo to být lepší. Ríša rulezzzzz.