Heroes of Might and Magic 5

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Heroes of Might and Magic 5

Příspěvek od Digitaldoom »

Pro milovníky serie HMM je to velice očekávaný titul takže co si myslíte .... na bonuswebu zveřejnily první pohled...

http://bonusweb.idnes.cz/pc/novinky/hom ... 50419.html

osbně jsem na to zvědav dělá to jiná firma než 3DO :( ale pokuď podle toho článku mohu soudit vypadá to že se snad vrátí ke starému konceptu i když graficky ... no nevim mě se to 3D nelíbí ...u mě zůstanou nepřekonatelný Heroes 3 Complete které považuji za jednu z nejzábavnějších her vůbec :) .. 4 za moc nestáli ... no uvidíme snad se hra nestane až příliš jednoduchou ....

//Thellwin - upraven název threadu
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Vypadá to docela dobře, ale 1Q 06 je ještě hodně daleko. Tak uvidíme. Ty obrázky mi trochu připomínaj Warcrafty :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to je fakt otřesný :blee: :blee: :blee: :blee: :shock:

jinak souhlas, H3 complete prostě rulez
ignorelist: kremrole a dezoláti
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no konečně to hodili do 3D :)

jinak vypadá to super, už se na ně docela těším
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

neni 3D jako 3D, tomu bych se až tak nebránil, ale tohle je imho fakt hnuy! :blee:
navíc u H4 se mi zalíbil hrdina v poli, takže pro mě druhej důvod, proč tahle hra u mě končí ještě dřív než vyšla... :sneaky:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

NoTHX píše:neni 3D jako 3D, tomu bych se až tak nebránil, ale tohle je imho fakt hnuy! :blee:
navíc u H4 se mi zalíbil hrdina v poli, takže pro mě druhej důvod, proč tahle hra u mě končí ještě dřív než vyšla... :sneaky:
a to mě se právě hrdina v poli vůbec nelíbil ... :) generálové nebojují :) 4 byly totální humus se systémem suuboju a vůbec zpracováním hradu :) ve 3 byla přítomnost v hradu velikou výhodou ve 4 to byla šílená nevýhoda :)

BTW: akorát by mě zajímalo jak to bude když hrdina na mapě může projíždeť stromy :( jak to pak budou ohraničovat :( nevim ale takovejhle styl ..no jsem zvědavej :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Digitaldoom píše:a to mě se právě hrdina v poli vůbec nelíbil ... :) generálové nebojují :) 4 byly totální humus se systémem suuboju a vůbec zpracováním hradu :) ve 3 byla přítomnost v hradu velikou výhodou ve 4 to byla šílená nevýhoda :)
souhlas
BTW: akorát by mě zajímalo jak to bude když hrdina na mapě může
projíždeť stromy :( jak to pak budou ohraničovat :( nevim ale takovejhle styl ..no jsem zvědavej :)
tohle už neřeším... z těch screenshotů jsem se poblil a to tuhle hru u mě asi definitivně zabilo :x pochybuju že u tohohle půjde strávit další desítky a desítky bezesných nocí :sad:
mejlik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od mejlik »

Jak vas tu tak posloucham,tak by se vam mohl zalibit neoficial datadisk
WOG 3.5

www.strategyplanet.com/homm/wog
Barton 2500@3200+(11*210)@1,675 (Aquaca 0308wpbw)watercooled by Galaxi,Epox 8RDA3+ (r. 2.1),Kingston 512+2x256 A-Data,MSI 6600GT VIVO watercooled by Erty,2xBaracudaIV 80Gb,LG 4160 +/-RW fw. 1.42,sitovka 100Mb,Audigy 2@A2 ZS,Creative DTT 2200,EIZO F56 17",Leadtek WinFast 2000XP Expert, Win XP SP2+experimentovani s SuSe 9.2
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Digitaldoom píše:a to mě se právě hrdina v poli vůbec nelíbil ... :) generálové nebojují :) 4 byly totální humus se systémem suuboju a vůbec zpracováním hradu :) ve 3 byla přítomnost v hradu velikou výhodou ve 4 to byla šílená nevýhoda :)
Hrdina neni žádnej jenerál a hrdinou je imho právě proto, že sám likviduje potvory a jiný hrdiny (jak slavnej by byl asi herkules když by si na boj nakoupill pár potvor a pak na to jen zdálky čuměl :wink: )

Ale je to věc názoru nebo každýho 8-)

PS: Nechci tu zadávat ke flejmu, takže bych se s tvým dovolením shodl na tom, že proti pětce, jak trojka tak čtyřka prostě rulez! :xmas:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: re

Příspěvek od zombux »

mejlik píše:Jak vas tu tak posloucham,tak by se vam mohl zalibit neoficial datadisk
WOG 3.5

www.strategyplanet.com/homm/wog
tohle jsme pařili asi před rokem a půl, docela sranda, prubnu to, snad to od tý doby je stabilnější :wink:

//edit: tohle už koukám řešíš jinde takže zpátky k H5 :D
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

hral sem homy 2,3,4 a moc se me libila prace od 3DO..tak sem zvedav na todle...sem na to zvedavy..jednu takovou 3d tahovku uz sme tu meli Etherlord......a byla super,to sem zvedav na nove homany...
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

předpovidam tomu nejvetsi zklamani ,HOMAM 3 rulez
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

jj přesně HOMAM 3 total rulezzZZzz, tohle už vypadá že to bude zase zkomercializovaný :(
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jj...HOMAM 2,3 = dokonalá herní zábava....

Tohle bych hned do koše neházel...třeba se jim to ve 3D povede :? ...rok do vydání je ještě strašně dlouhá doba...
Emmerich
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Emmerich »

taky vemte ohled na to ze je to jeste ve vyvoji,a kritika muze hru celkem zmenit....jinak me by to zas tak nevadilo ze by to bylo 3D...pak zalezi na hratelnosti a ovladani hry.....
8-)

jinak se dost tesim,protoze HOMAM III sem paril temer 2 roky v kuse.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

s tim ze je je trojka nejlepsí nemůzu souhlasit :twisted: dřív sem si to taky myslel ale kdyš pořádně pronikneš do 4ky tak u ní vydržíš mnohem dýl zdá se my víc propracovaná ale to je věc názoru u 3ky se my zase líbí obléhání hradů
ale není nic lepšího nez ztrávit celou noc s kamosem u H4
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

Xan píše:ale není nic lepšího nez ztrávit celou noc s kamosem u H4
je, stravit celou noc s kamoskou :lol:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

james.flashpoint píše:
Xan píše:ale není nic lepšího nez ztrávit celou noc s kamosem u H4
je, stravit celou noc s kamoskou :lol:
[OT]to mas pravvdu HMM sou sice supr ale na tohle to nemá[OT][/quote]
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

NoTHX píše:PS: Nechci tu zadávat ke flejmu, takže bych se s tvým dovolením shodl na tom, že proti pětce, jak trojka tak čtyřka prostě rulez! :xmas:
A ty jsi už "pětku" hrál???!!! :twisted:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Luke píše:
NoTHX píše:PS: Nechci tu zadávat ke flejmu, takže bych se s tvým dovolením shodl na tom, že proti pětce, jak trojka tak čtyřka prostě rulez! :xmas:
A ty jsi už "pětku" hrál???!!! :twisted:
Přesně tak kolik času si u ní strávil,že to takhle vesele prohlásíš???? :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“