9600XT + deska K7S5A
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Antonio
- Nováček

-
9600XT + deska K7S5A
Zdravim panove (i damy)
mam dotaz ohledne teto kombinace komponent.Mam desku K7S5A a GF2 MX400,nyni mam nabidku 9600XT za dobrou cenu ale pri vyzkouseni nastal problem. Pri spusteni se PC rozbehne ale obraz je hned od pocatku "rozsypany", jen same barevne ctverecky a čáry, a to ne az ve WIN ale hned kdyz by mel nabihat bios! Nevim co s tim, deska podporuje AGP 4x, karta je sice AGP 8x ale je zpetne kompatibilni. Nevite cim by to mohlo byt? Deska ma revizi z roku 2002 tak me napadl novy bios ale toho se docela bojim! Poradte prosim
mam dotaz ohledne teto kombinace komponent.Mam desku K7S5A a GF2 MX400,nyni mam nabidku 9600XT za dobrou cenu ale pri vyzkouseni nastal problem. Pri spusteni se PC rozbehne ale obraz je hned od pocatku "rozsypany", jen same barevne ctverecky a čáry, a to ne az ve WIN ale hned kdyz by mel nabihat bios! Nevim co s tim, deska podporuje AGP 4x, karta je sice AGP 8x ale je zpetne kompatibilni. Nevite cim by to mohlo byt? Deska ma revizi z roku 2002 tak me napadl novy bios ale toho se docela bojim! Poradte prosim
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: 9600XT + deska K7S5A
AGP 4x nevadí.Antonio píše:Zdravim panove (i damy)
Vypni v BIOS nebo v driverech Fast Writing!
Možná by to ten BIOS chtelo.
Odinstaloval jsi korektně drivery od NV?Pkud ne tak je to tím....
- Antonio
- Nováček

-
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Antonio
- Nováček

-
Tak se stalo to co jsem necekal! Kartu jsem kamradovi po nekolika neuspesnych pokusech vratil a svete div se, kdyz si ji vratil do Pc kde mu rok bezvadne bezela tak mu to zacalo delat totez co u me! Cili mou deskou K7S5a to nebude! Kartu jsme prenaseli opatrne,nikde neskrabli apod, napada vas cim by to mohlo byt?
- no-X
- Středně pokročilý

Bohužel píšu pozdě, deskou ani driverama tohle samozřejmě není (drivery v BIOSu?
). Setkal jsem se s tím párkrát, je možné, že to způsobuje špatný kontakt (jádro/paměti), prostě změna teploty a horší spoj nevydrží.
Kupodivu se mi to taky stalo u grafiky, která předchozímu uživateli běhala; mezi mnou a jím ležela jen pár týdnů/měsíců v krabici na skladě...
Kupodivu se mi to taky stalo u grafiky, která předchozímu uživateli běhala; mezi mnou a jím ležela jen pár týdnů/měsíců v krabici na skladě...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tim bych si nebyl tak jistej. Já měl tu samou desku a v tom BIOSu nastavíš tak akorát hodiny a datum. FastWrite tam neni na 100% - vlastně tam není fakt skoro nic. Jedine jeste zkus (gumovací) gumu a gumuj kontakty na grafice. Jestli to nepomůže, tak je buď škrábla (pravděpodobně někde na jádru), nebo ji někdo položil na něco hodně kovovýho a statická elektřina se postarala o zbytekAntonio píše:Tak se stalo to co jsem necekal! Kartu jsem kamradovi po nekolika neuspesnych pokusech vratil a svete div se, kdyz si ji vratil do Pc kde mu rok bezvadne bezela tak mu to zacalo delat totez co u me! Cili mou deskou K7S5a to nebude! Kartu jsme prenaseli opatrne,nikde neskrabli apod, napada vas cim by to mohlo byt?
edit/ jo a ECS K7S5A má AGP 4x a s AGP 8x si neporadí ani za zlatý h***o