Obnoveni smazane slozky!
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Belgarion
- Začátečník

-
Obnoveni smazane slozky!
Zdravím a prosím o radu. Omylem jsem si smazal jednu složku ve win a rád bych ji znovu obnovil. Někde jsem kdysi cetl že to lze nejak provest, ale bohužel už nevím kde. Počítac jsem zatim nerestartoval...pokud někdo víte, prosím písněte jedná se o win XP 
- lada
- Začátečník

-
stahnout nainstalovat skusit
http://www.stahuj.cz/l/hledej/?g%5Bs%5D ... g%5Bw%5D=k
melo by to pomoc
http://www.stahuj.cz/l/hledej/?g%5Bs%5D ... g%5Bw%5D=k
melo by to pomoc
- MrKiller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Belgarion
- Začátečník

-
- Belgarion
- Začátečník

-
- hook
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Get Data Back ....vybornej, ale ve free verzi pouze najde, ale neumi obnovit....
MB: Asus P5WD2 CPU: Intel Pentium D 920 2.8GHz@3976MHz RAM: Corsair DDR II 667@757MHz 2048MB VGA: Leadtek 7900GT HDD: WD2500KS 250 GB, 16 MB Mon.:Samsung SyncMaster 19´ DVD: LG GSA-5160D Myš: Logitech MX510 Keyboard: Chicony šmejd Repro: Genius HT 5.1 Gamepad: Genius MaxFire G08
- Rammstein
- Začátečník

- Belgarion
- Začátečník

-
- cabman
- Středně pokročilý

Doporučuji R-studio o kterém jsem již někde psal.
Mimochodem nezáleží na tom kdy jsi soubor smazal, ale jestli jsi ho celý nebo jeho část nepřepsal něčím jiným.
Mimochodem nezáleží na tom kdy jsi soubor smazal, ale jestli jsi ho celý nebo jeho část nepřepsal něčím jiným.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník