Obnoveni smazane slozky!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Obnoveni smazane slozky!

Příspěvek od Belgarion »

Zdravím a prosím o radu. Omylem jsem si smazal jednu složku ve win a rád bych ji znovu obnovil. Někde jsem kdysi cetl že to lze nejak provest, ale bohužel už nevím kde. Počítac jsem zatim nerestartoval...pokud někdo víte, prosím písněte jedná se o win XP :?
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

stahnout nainstalovat skusit
http://www.stahuj.cz/l/hledej/?g%5Bs%5D ... g%5Bw%5D=k
melo by to pomoc
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrKiller »

Zkus mrknout do koše, možná tam ještě bude :) Ale všechny programy na obnovení maj jeden problém, fungujou jenom na věcy smazaný nejvýš před týdnem, záleží na používání PC a se složkama je to ještě obtížnější
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

Díky za typ, ale moji smazanou složku to nenašlo...nevím jak je to možný. Pár věcí, které jsem dnes mazal tam jsou, ale ta důležitá složka ne.
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

MrKiller píše:Zkus mrknout do koše, možná tam ještě bude :) Ale všechny programy na obnovení maj jeden problém, fungujou jenom na věcy smazaný nejvýš před týdnem, záleží na používání PC a se složkama je to ještě obtížnější
Já ji smazal před hodinou a bohužel koš většinou nepoužívám...
hook
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hook »

Get Data Back ....vybornej, ale ve free verzi pouze najde, ale neumi obnovit....
MB: Asus P5WD2 CPU: Intel Pentium D 920 2.8GHz@3976MHz RAM: Corsair DDR II 667@757MHz 2048MB VGA: Leadtek 7900GT HDD: WD2500KS 250 GB, 16 MB Mon.:Samsung SyncMaster 19´ DVD: LG GSA-5160D Myš: Logitech MX510 Keyboard: Chicony šmejd Repro: Genius HT 5.1 Gamepad: Genius MaxFire G08
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Restore, ale envím jestli je to přesnej název, ale jsu s ním spokojenej když něco nechtíc smažu :)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

Rammstein píše:Restore, ale envím jestli je to přesnej název, ale jsu s ním spokojenej když něco nechtíc smažu :)
Zkus mi napsat přesný název toho programu, díkas :wink:
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Doporučuji R-studio o kterém jsem již někde psal.

Mimochodem nezáleží na tom kdy jsi soubor smazal, ale jestli jsi ho celý nebo jeho část nepřepsal něčím jiným.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

PC Inspector, najde,obnoví i několik let staré smazané soubory,je freeware, ale jde o hlavně o to,jak moc často máš disk z kterého jsi adresář smazal plnej,tzn. že čím menší pohyb dat na disku,tím větší naděje na nalezení a obnovení.
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Belgarion píše:Zkus mi napsat přesný název toho programu, díkas :wink:
Restore, ale pokud ceš tak ti ho pošlu je to free :) a nebo ti dám link kde to stáhnout
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“