To ano to mas pravdu ale ja s tebou o tom nesouhlasim!! Podle me jestli to umi SHADER 3.0 Tak co resit ne??? Nejakej unreal neunreal stejne to BUDE JaEDNO! Za jeden rok stejne bude novaThellwin píše:Ty Shadery nejsou o počtu ... prostě máš shadery třeba 2.0, 3.0 což neznamená že jsou 2 nebo tři
Kupovat dneska kartu na Unreal engine je zbytečný, když nikdo zatim přesně neví na čem to bude pořádně běhat.
Jak je to s SHADERAMA??
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- pestra
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Urcite ta karta nebude stihat za ty Unreal Engine 3. Ak ste videli obrazky a to nasvetlovanie tak zrejme aj 6800GT/ULTRA budu mat problem.Joži píše:GF6200 ma najnewsie shadery 3.0
vyuzit ich budu az buduce enginy ako unreal3 a vtedy ta karta uz nebude stihat...
cize ta to nemusi trapit, na co ti to vlastne je? shadery 3.0 dnes nepouzijes...
P.S. Este ziadna hra nedokaze vyuzit "trojky" tak je zbytocne o tom hovorit. Vsetko su to len dohady (moj tiez)
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mal som GF2 bola to brutal karta, ale ten obraz sa s dnesnymi kartami neda zrovnat...
ale pozerat sa rok dopredu... nikto nie je vestec, mozno bude unreal3 behat aj na GF6200, ktovie, mozno plynule
- pestra
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano Kdyz rikas ted tak to myslis ze kdyz koupis Asus X850XT , ktera je nejlepsi na trhu tak tak. Tak nebude za rok funkovat?? asi ne co !!!Joži píše:len tu zasa neobhajujte GF2 a Far cry
mal som GF2 bola to brutal karta, ale ten obraz sa s dnesnymi kartami neda zrovnat...
GF6200 je aj bez otvorenia nice karta za tu cenu
ale pozerat sa rok dopredu... nikto nie je vestec, mozno bude unreal3 behat aj na GF6200, ktovie, mozno plynule![]()
napr GF6800 bola najlepsie VGA v lete 2004, a este stale je naj
avsak ked pridu new cipy od Nvidie a Ati, ktovie kde bude vykonovo GF6800...ak je vsetko pravda co tvrdia Nvidia a Ati tak by som zacal setrit 20000, kupit si dovtedy GF6200, kym nevyjde nieco s new jadrom zihat na nej a potom prejst na nieco vymakane
- Deathwalker
- Začátečník

ty ses blazen, vis to? zamysli se nad tim co si rekl za krawinupestra píše:Ano Kdyz rikas ted tak to myslis ze kdyz koupis Asus X850XT , ktera je nejlepsi na trhu tak tak. Tak nebude za rok funkovat?? asi ne co !!!Joži píše:len tu zasa neobhajujte GF2 a Far cry
GF6200 je aj bez otvorenia nice karta za tu cenu
ale pozerat sa rok dopredu... nikto nie je vestec, mozno bude unreal3 behat aj na GF6200, ktovie, mozno plynule![]()
napr GF6800 bola najlepsie VGA v lete 2004, a este stale je naj
avsak ked pridu new cipy od Nvidie a Ati, ktovie kde bude vykonovo GF6800...ak je vsetko pravda co tvrdia Nvidia a Ati tak by som zacal setrit 20000, kupit si dovtedy GF6200, kym nevyjde nieco s new jadrom zihat na nej a potom prejst na nieco vymakane
mel by ses o to vic zajimat a neco si taky precist nez zacnes psat takova pohanska prohlaseni. navic si psal, za mas doma Celra na 500 MHz, a to tady chces poucovat?
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2
3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2
3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )
- pestra
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Bude to Celeron D 2.8 GHz, MSI NEO2-PFS, MSI NX 6200 TD !! Tak si myslim ze tak na 2 roky vystarano!!!Deathwalker píše:ty ses blazen, vis to? zamysli se nad tim co si rekl za krawinupestra píše: Ano Kdyz rikas ted tak to myslis ze kdyz koupis Asus X850XT , ktera je nejlepsi na trhu tak tak. Tak nebude za rok funkovat?? asi ne co !!!
mel by ses o to vic zajimat a neco si taky precist nez zacnes psat takova pohanska prohlaseni. navic si psal, za mas doma Celra na 500 MHz, a to tady chces poucovat?
- SHOCK_WAWE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pestra
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vazne??? Tak to bych chtel videt nejake obrazky z teto hry!!! Pokud nejake mas tak mi je pls posliSHOCK_WAWE píše:Tak shadery 3.0 dneska mužes videt treba v (opatchovanym) farcry.Joži píše:GF6200 ma najnewsie shadery 3.0
vyuzit ich budu az buduce enginy ako unreal3 a vtedy ta karta uz nebude stihat...
cize ta to nemusi trapit, na co ti to vlastne je? shadery 3.0 dnes nepouzijes...
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Jenže tady se nejedná o to, že by hra najednou měla ultramoderní 3.0 shaderovou grafiku, ale je to pouze optimalizace, která u karet s PS3 trochu může zvyšovat výkon.SHOCK_WAWE píše:Tak shadery 3.0 dneska mužes videt treba v (opatchovanym) farcry.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Dave1989
- Nováček

- Dave1989
- Nováček

- SPECNAS
- Nováček

-
No ja myslim že je problem nikde jinde
Ja to vidim asi takhle kdo z vas tady ví jak budou vypadat hry za 2-3 roky a na čem budou chodit,ja teda ne a pochybuji že vy jo,tak to neřeště a pařte.Jinak 6200 je na prd to už aspon 6600a taktnuti. 
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- snapcase
- Začátečník