Jak je to s SHADERAMA??

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Thellwin píše:Ty Shadery nejsou o počtu ... prostě máš shadery třeba 2.0, 3.0 což neznamená že jsou 2 nebo tři :)

Kupovat dneska kartu na Unreal engine je zbytečný, když nikdo zatim přesně neví na čem to bude pořádně běhat.
To ano to mas pravdu ale ja s tebou o tom nesouhlasim!! Podle me jestli to umi SHADER 3.0 Tak co resit ne??? Nejakej unreal neunreal stejne to BUDE JaEDNO! Za jeden rok stejne bude nova :)!!
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Joži píše::? GF6200 ma najnewsie shadery 3.0
vyuzit ich budu az buduce enginy ako unreal3 a vtedy ta karta uz nebude stihat...
cize ta to nemusi trapit, na co ti to vlastne je? shadery 3.0 dnes nepouzijes...
Urcite ta karta nebude stihat za ty Unreal Engine 3. Ak ste videli obrazky a to nasvetlovanie tak zrejme aj 6800GT/ULTRA budu mat problem.
P.S. Este ziadna hra nedokaze vyuzit "trojky" tak je zbytocne o tom hovorit. Vsetko su to len dohady (moj tiez)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? len tu zasa neobhajujte GF2 a Far cry
mal som GF2 bola to brutal karta, ale ten obraz sa s dnesnymi kartami neda zrovnat...

:) GF6200 je aj bez otvorenia nice karta za tu cenu
ale pozerat sa rok dopredu... nikto nie je vestec, mozno bude unreal3 behat aj na GF6200, ktovie, mozno plynule :lol:
:roll: napr GF6800 bola najlepsie VGA v lete 2004, a este stale je naj
:? avsak ked pridu new cipy od Nvidie a Ati, ktovie kde bude vykonovo GF6800...ak je vsetko pravda co tvrdia Nvidia a Ati tak by som zacal setrit 20000, kupit si dovtedy GF6200, kym nevyjde nieco s new jadrom zihat na nej a potom prejst na nieco vymakane :)
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Joži píše::? len tu zasa neobhajujte GF2 a Far cry
mal som GF2 bola to brutal karta, ale ten obraz sa s dnesnymi kartami neda zrovnat...

ale pozerat sa rok dopredu... nikto nie je vestec, mozno bude unreal3 behat aj na GF6200, ktovie, mozno plynule :lol:
:? avsak ked pridu new cipy od Nvidie a Ati, ktovie kde bude vykonovo GF6800...ak je vsetko pravda co tvrdia Nvidia a Ati tak by som zacal setrit 20000, kupit si dovtedy GF6200, kym nevyjde nieco s new jadrom zihat na nej a potom prejst na nieco vymakane :)
Ano Kdyz rikas ted tak to myslis ze kdyz koupis Asus X850XT , ktera je nejlepsi na trhu tak tak. Tak nebude za rok funkovat?? asi ne co !!!
Deathwalker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deathwalker »

pestra píše:
Joži píše::? len tu zasa neobhajujte GF2 a Far cry

Ano Kdyz rikas ted tak to myslis ze kdyz koupis Asus X850XT , ktera je nejlepsi na trhu tak tak. Tak nebude za rok funkovat?? asi ne co !!!
ty ses blazen, vis to? zamysli se nad tim co si rekl za krawinu

mel by ses o to vic zajimat a neco si taky precist nez zacnes psat takova pohanska prohlaseni. navic si psal, za mas doma Celra na 500 MHz, a to tady chces poucovat?
:evil:
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2

3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Deathwalker píše:
pestra píše: Ano Kdyz rikas ted tak to myslis ze kdyz koupis Asus X850XT , ktera je nejlepsi na trhu tak tak. Tak nebude za rok funkovat?? asi ne co !!!
ty ses blazen, vis to? zamysli se nad tim co si rekl za krawinu

mel by ses o to vic zajimat a neco si taky precist nez zacnes psat takova pohanska prohlaseni. navic si psal, za mas doma Celra na 500 MHz, a to tady chces poucovat?
:evil:
Bude to Celeron D 2.8 GHz, MSI NEO2-PFS, MSI NX 6200 TD !! Tak si myslim ze tak na 2 roky vystarano!!!
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

vyuzit ich budu az buduce enginy ako unreal3 a vtedy ta karta uz nebude stihat...
cize ta to nemusi trapit, na co ti to vlastne je? shadery 3.0 dnes nepouzijes...
Tak shadery 3.0 dneska mužes videt treba v (opatchovanym) farcry.
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

SHOCK_WAWE píše:
Tak shadery 3.0 dneska mužes videt treba v (opatchovanym) farcry.
Vazne??? Tak to bych chtel videt nejake obrazky z teto hry!!! Pokud nejake mas tak mi je pls posli
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

SHOCK_WAWE píše:Tak shadery 3.0 dneska mužes videt treba v (opatchovanym) farcry.
Jenže tady se nejedná o to, že by hra najednou měla ultramoderní 3.0 shaderovou grafiku, ale je to pouze optimalizace, která u karet s PS3 trochu může zvyšovat výkon. :wink:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Dave1989
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dave1989 »

Na tu 6200 se vyser. Rozhodne ti nevystaci na 2-3 roky, jak si myslis. Pred mesicem jsem koupil Leadtek Winfast A6600 TD a cekal jsem ohromny zvyseni vykonu (driv jsem mel GeForce 4 MX 440 128MB), ale nedostavilo se. Rek, ze vydrzi max. na 2 roky...................................ta 6600.
Dave1989
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dave1989 »

Na tu 6200 se vyser. Rozhodne ti nevystaci na 2-3 roky, jak si myslis. Pred mesicem jsem koupil Leadtek Winfast A6600 TD a cekal jsem ohromny zvyseni vykonu (driv jsem mel GeForce 4 MX 440 128MB), ale nedostavilo se. Rek, ze vydrzi max. na 2 roky...................................ta 6600.
SPECNAS
Nováček
Nováček

No ja myslim že je problem nikde jinde

Příspěvek od SPECNAS »

Ja to vidim asi takhle kdo z vas tady ví jak budou vypadat hry za 2-3 roky a na čem budou chodit,ja teda ne a pochybuji že vy jo,tak to neřeště a pařte.Jinak 6200 je na prd to už aspon 6600a taktnuti. :?
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Vela ludi si mysli ze odomknu 6200 a maju 6600. Ale 6200 ma zamknute dva buffery (frame a asi Z, no nie som si isty) takze z nej nikdy nebudete mat 6600. Tie shadery vo FarCry nie su vyuzite. Ziadny rozdiel som nevidel ked som to hral. Akurat mi islo o 2-10fps viac.
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

2pestra:dam ti jednu dobru radu:naozaj nasetri na 6600...budes si za rok buchat hlavu,ze stacilo priplatit par kil a mohol si mat raz taky vykon(skoro :-D )...ak si fakt kupis 6200,tak dalsie moje rady uz budu spoplatnene... :-D
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“