Jestli mas nainsatlovanej C1 klient(kdyz pustis hru v pravym hornim rohu mas napsanyho klienta), jestli si registrovanej na L2world a jestli tam mas L2world.ini, tak to fakt netusim, ale nic moc jinyho se s tim delat neda...
Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prave ze meduza stahoval z lineage2.com , a od tam to taha C2 klienta..to bude asi ten problem...presidente píše:tak z tvejch odpovedi sem fakt nevycet co si s tim vsecko delal![]()
Jestli mas nainsatlovanej C1 klient(kdyz pustis hru v pravym hornim rohu mas napsanyho klienta), jestli si registrovanej na L2world a jestli tam mas L2world.ini, tak to fakt netusim, ale nic moc jinyho se s tim delat neda...
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- cruzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Postup je zcela easy: Stahnes si klienta,stahnes ten patch ze stranek L2worldu a nakopirujes,regnes se na webu L2worldu a potom uz jen staci hru spustit.Spousti se ale ne tim oficialnim exacem,ale souborem L2.exe v adresari System.To je vsechno-ale to se tady uz prece probiralo,ne?
S tim,ze ti to hnedka neprihlasi-zalezi taky na rychlosti pripojeni a pingu.Ja jsem na 100Mbit a i tak mam do toho Utahu ping cca 175 ms,takze chvilku pockej,klikej na login,ale jinak by to melo v pohode fungovat
S tim,ze ti to hnedka neprihlasi-zalezi taky na rychlosti pripojeni a pingu.Ja jsem na 100Mbit a i tak mam do toho Utahu ping cca 175 ms,takze chvilku pockej,klikej na login,ale jinak by to melo v pohode fungovat
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

kterej soubor mam teda stahnout aby to jelo?cruzz píše:Postup je zcela easy: Stahnes si klienta,stahnes ten patch ze stranek L2worldu a nakopirujes,regnes se na webu L2worldu a potom uz jen staci hru spustit.Spousti se ale ne tim oficialnim exacem,ale souborem L2.exe v adresari System.To je vsechno-ale to se tady uz prece probiralo,ne?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- Thellwin
- Administrátor

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dr. Meduza:
tady: http://www.lineage2world.com/site/index ... dfd979294e si stahni L2world official patch a nic proti, ale resilo se to tu uz asi 5x!
Jozi: ja mam pinh od 700 do 850ms a stejne hraju porad
tady: http://www.lineage2world.com/site/index ... dfd979294e si stahni L2world official patch a nic proti, ale resilo se to tu uz asi 5x!
- Thellwin
- Administrátor

No to musí stejně bejt síla ... já mám pingy kolem 220ms a občas mě to pěkně s..epresidente píše:Dr. Meduza:
tady: http://www.lineage2world.com/site/index ... dfd979294e si stahni L2world official patch a nic proti, ale resilo se to tu uz asi 5x!![]()
Goldnoob team proud member!
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno sila to docela je kdyz clovek klikne aby bezel a on si vzpomene az za 3 sekundy a pak ho presmerovat je docela pobavujici, ale za fightera to jeste de.. bracha co to u me zkousel pres vikend(hraje za elven archera), tak tam se musi vystrelit popobehnout, vysterlit... tak vystreli, vystreli, vystreli, popobehne popobehne, vysterli, takze unreal 
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je, když to začne lagovat a nejdou Soulshoty/Spiritshoty a lahvičky...presidente píše:Mno sila to docela je kdyz clovek klikne aby bezel a on si vzpomene az za 3 sekundy a pak ho presmerovat je docela pobavujici, ale za fightera to jeste de.. bracha co to u me zkousel pres vikend(hraje za elven archera), tak tam se musi vystrelit popobehnout, vysterlit... tak vystreli, vystreli, vystreli, popobehne popobehne, vysterli, takze unreal
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
uz jen textury a pulku druhe casti a budu mit stazino
...kdyby nebyli limity bylo by to hotovo uz vcera...
// tak jsem dneska rano hral, mam trpaslika na 11.lvlu , a lidskyho bojovnika na 6.lvlu....nevim za co mam hrat
co by jste me doporucili...
// tak jsem dneska rano hral, mam trpaslika na 11.lvlu , a lidskyho bojovnika na 6.lvlu....nevim za co mam hrat
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mno human fajtrove se tam posledni dobou nejak premnozili:(( Bud pajzla nebo zkus orka kdyz sem videl jeho skilly, tak davaj pres 1k dmg a to je sakra maso:) Nebo trebas human archer musi bejt zajimavej, nehleda na to, ze luky sou silnejsi nez mece:-)Kelly píše:uz jen textury a pulku druhe casti a budu mit stazino...kdyby nebyli limity bylo by to hotovo uz vcera...
// tak jsem dneska rano hral, mam trpaslika na 11.lvlu , a lidskyho bojovnika na 6.lvlu....nevim za co mam hratco by jste me doporucili...
- Thellwin
- Administrátor

- smates
- Začátečník

Ja mam trpajzla lvl.7 a jsem zaseklel na zacatku jak tam mlatim naky vlky.Vlezl jsem za jednim vlkem mezi ty drevene sloupy a nemuzu se dostat ven.Mate nekdo nejakou radu,at nemusim znovu od zacatku?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkus restart. Máčkni Alt + X a pak Restart Game. To by mohlo pomoct... Jinak zkus napsat někomu z nás, až budeme ve hře a někdo ti dá Scroll of Escape...smates píše:Ja mam trpajzla lvl.7 a jsem zaseklel na zacatku jak tam mlatim naky vlky.Vlezl jsem za jednim vlkem mezi ty drevene sloupy a nemuzu se dostat ven.Mate nekdo nejakou radu,at nemusim znovu od zacatku?
The problem has been eaten.

- Thellwin
- Administrátor

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jestli muzu, tak odpovim:)
http://www.dktech.cz/l2/c/index.php?pg=fil je to uplne ten dole(NPC lvl)
http://www.dktech.cz/l2/c/index.php?pg=fil je to uplne ten dole(NPC lvl)
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, tak exe stahovat nemusis, ale ini. tady: http://www.lineage2world.com/site/index ... 247f3185a5Dr Meduza píše:poslete mi pls nekdo to exe co de na tomdle serveru
si stahni ten official lineage2 world patch. Ten rozbal a nakopiruj do slozky system. Dale se zaregistruj na www.lineage2world.com a nakonec jen hru spustit ne pres soubor co to vytvori na plose, ale v slozce system(v lineage) je soubor L2.exe a toto je vse. Tohe asi nepomuze, ale nerek si jestli mas teda Chronicle1 ci 2 klienta jestli 2, tak si tady nezahrajes. Btw zjistis to, tak ze kdyz spusits hru pres sytstem/L2.exe(nemusis byt registorvan ani mit L2world.ini) a v levym hornim rohu ti to pise jaky mas chronicle...