Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

tak z tvejch odpovedi sem fakt nevycet co si s tim vsecko delal :wink:
Jestli mas nainsatlovanej C1 klient(kdyz pustis hru v pravym hornim rohu mas napsanyho klienta), jestli si registrovanej na L2world a jestli tam mas L2world.ini, tak to fakt netusim, ale nic moc jinyho se s tim delat neda...
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

presidente píše:tak z tvejch odpovedi sem fakt nevycet co si s tim vsecko delal :wink:
Jestli mas nainsatlovanej C1 klient(kdyz pustis hru v pravym hornim rohu mas napsanyho klienta), jestli si registrovanej na L2world a jestli tam mas L2world.ini, tak to fakt netusim, ale nic moc jinyho se s tim delat neda...
prave ze meduza stahoval z lineage2.com , a od tam to taha C2 klienta..to bude asi ten problem...
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

Postup je zcela easy: Stahnes si klienta,stahnes ten patch ze stranek L2worldu a nakopirujes,regnes se na webu L2worldu a potom uz jen staci hru spustit.Spousti se ale ne tim oficialnim exacem,ale souborem L2.exe v adresari System.To je vsechno-ale to se tady uz prece probiralo,ne?
S tim,ze ti to hnedka neprihlasi-zalezi taky na rychlosti pripojeni a pingu.Ja jsem na 100Mbit a i tak mam do toho Utahu ping cca 175 ms,takze chvilku pockej,klikej na login,ale jinak by to melo v pohode fungovat :roll:
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) WarScorpion online, na ktorom serveri mam inak hrat z tych dvoch? som tusim na bartze ci jak sa to vola
ale budem hrat asi v noci, teraz mam hnusne pingy...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

cruzz píše:Postup je zcela easy: Stahnes si klienta,stahnes ten patch ze stranek L2worldu a nakopirujes,regnes se na webu L2worldu a potom uz jen staci hru spustit.Spousti se ale ne tim oficialnim exacem,ale souborem L2.exe v adresari System.To je vsechno-ale to se tady uz prece probiralo,ne?
S tim,ze ti to hnedka neprihlasi-zalezi taky na rychlosti pripojeni a pingu.Ja jsem na 100Mbit a i tak mam do toho Utahu ping cca 175 ms,takze chvilku pockej,klikej na login,ale jinak by to melo v pohode fungovat :roll:
kterej soubor mam teda stahnout aby to jelo?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Joži : Jj hraj na Bartzu ... ať tam jsme všichni :)

EDIT/
Goldnoob team proud member!
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dr. Meduza:
tady: http://www.lineage2world.com/site/index ... dfd979294e si stahni L2world official patch a nic proti, ale resilo se to tu uz asi 5x! :wink:
Jozi: ja mam pinh od 700 do 850ms a stejne hraju porad :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

presidente píše:Dr. Meduza:
tady: http://www.lineage2world.com/site/index ... dfd979294e si stahni L2world official patch a nic proti, ale resilo se to tu uz asi 5x! :wink:
Jozi: ja mam pinh od 700 do 850ms a stejne hraju porad :-D
No to musí stejně bejt síla ... já mám pingy kolem 220ms a občas mě to pěkně s..e :devil:
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mno sila to docela je kdyz clovek klikne aby bezel a on si vzpomene az za 3 sekundy a pak ho presmerovat je docela pobavujici, ale za fightera to jeste de.. bracha co to u me zkousel pres vikend(hraje za elven archera), tak tam se musi vystrelit popobehnout, vysterlit... tak vystreli, vystreli, vystreli, popobehne popobehne, vysterli, takze unreal :-D
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

presidente píše:Mno sila to docela je kdyz clovek klikne aby bezel a on si vzpomene az za 3 sekundy a pak ho presmerovat je docela pobavujici, ale za fightera to jeste de.. bracha co to u me zkousel pres vikend(hraje za elven archera), tak tam se musi vystrelit popobehnout, vysterlit... tak vystreli, vystreli, vystreli, popobehne popobehne, vysterli, takze unreal :-D
Nejlepší je, když to začne lagovat a nejdou Soulshoty/Spiritshoty a lahvičky... :-) Nikdy jsem nepochopil ten systém...jak je možný, že souboj normálně pokračuje, ale tohle to prostě nezaktivuje... Nebo teda jo, ale typicky po skončení souboje... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

uz jen textury a pulku druhe casti a budu mit stazino :D ...kdyby nebyli limity bylo by to hotovo uz vcera...

// tak jsem dneska rano hral, mam trpaslika na 11.lvlu , a lidskyho bojovnika na 6.lvlu....nevim za co mam hrat :huh: co by jste me doporucili...
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kelly píše:uz jen textury a pulku druhe casti a budu mit stazino :D ...kdyby nebyli limity bylo by to hotovo uz vcera...

// tak jsem dneska rano hral, mam trpaslika na 11.lvlu , a lidskyho bojovnika na 6.lvlu....nevim za co mam hrat :huh: co by jste me doporucili...
mno human fajtrove se tam posledni dobou nejak premnozili:(( Bud pajzla nebo zkus orka kdyz sem videl jeho skilly, tak davaj pres 1k dmg a to je sakra maso:) Nebo trebas human archer musi bejt zajimavej, nehleda na to, ze luky sou silnejsi nez mece:-)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co takhle se domluvit my, co začínáme a vyrazit někdy společně ? Celkem mě to nebaví běhat tam sám ... :(

(Jinak člověk mystic lvl 14)
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Ja mam trpajzla lvl.7 a jsem zaseklel na zacatku jak tam mlatim naky vlky.Vlezl jsem za jednim vlkem mezi ty drevene sloupy a nemuzu se dostat ven.Mate nekdo nejakou radu,at nemusim znovu od zacatku?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mno koukam, ze se tu nejak roztrhnul pytel s trpaslikama:o) Btw mas scroll of escape? Estli ne, tak asi nanovo...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

smates píše:Ja mam trpajzla lvl.7 a jsem zaseklel na zacatku jak tam mlatim naky vlky.Vlezl jsem za jednim vlkem mezi ty drevene sloupy a nemuzu se dostat ven.Mate nekdo nejakou radu,at nemusim znovu od zacatku?
Zkus restart. Máčkni Alt + X a pak Restart Game. To by mohlo pomoct... Jinak zkus napsat někomu z nás, až budeme ve hře a někdo ti dá Scroll of Escape...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To TomV : Pošleš mi pls. ten patch na zobrazovaní lvl. nepřátel ?
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jestli muzu, tak odpovim:)
http://www.dktech.cz/l2/c/index.php?pg=fil je to uplne ten dole(NPC lvl)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

poslete mi pls nekdo to exe co de na tomdle serveru
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dr Meduza píše:poslete mi pls nekdo to exe co de na tomdle serveru
Mno, tak exe stahovat nemusis, ale ini. tady: http://www.lineage2world.com/site/index ... 247f3185a5
si stahni ten official lineage2 world patch. Ten rozbal a nakopiruj do slozky system. Dale se zaregistruj na www.lineage2world.com a nakonec jen hru spustit ne pres soubor co to vytvori na plose, ale v slozce system(v lineage) je soubor L2.exe a toto je vse. Tohe asi nepomuze, ale nerek si jestli mas teda Chronicle1 ci 2 klienta jestli 2, tak si tady nezahrajes. Btw zjistis to, tak ze kdyz spusits hru pres sytstem/L2.exe(nemusis byt registorvan ani mit L2world.ini) a v levym hornim rohu ti to pise jaky mas chronicle...
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“