PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Zbyna
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- *VIPER*
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
6e by to byl plast z tavné pistole???
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný pěkný ale to páčidlo vypadá zabláceně. raději si ho měl taky zrezatět
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to joStoobi píše:Ale ono je čersvětvě namatlaný, takže ta rez ještě není vidět. Samozřejmě to bude rezatý...XPM píše:to páčidlo vypadá zabláceně. raději si ho měl taky zrezatět
Více na mých www
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mno povedená práce moc pěkný...
Jinak ředidlo jsem poznal s mím konfliktem s odlakovačem
Není co vytknout..snad jen v budoucnu nahradit to uchycení páčidla (až se budeš nudit:)) - není sice skoro vůbec vidět ale ty seš přece detailista
Jinak ředidlo jsem poznal s mím konfliktem s odlakovačem
Není co vytknout..snad jen v budoucnu nahradit to uchycení páčidla (až se budeš nudit:)) - není sice skoro vůbec vidět ale ty seš přece detailista
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Rboost
- Nováček
Je to super ! Akorát mě překvapuje, že ty stahováky co drží páčidlo prostě nezrezneš hned - to snad není problém. Teď kvůli nim budeš muset zase manipulovat s tím popraskaným (a předpokládám notně křehkým) plexisklem....
Kromě toho, proč se pořád pereš o ten název ? Vypadá to jako HL2, má to páčidlo, tak proč sakra ne ? Povedlo se ti to, lidem se to líbí a nikomu by nevadilo, kdyby to prostě byl HL2 mod. Alespoň mě ne
Kromě toho, proč se pořád pereš o ten název ? Vypadá to jako HL2, má to páčidlo, tak proč sakra ne ? Povedlo se ti to, lidem se to líbí a nikomu by nevadilo, kdyby to prostě byl HL2 mod. Alespoň mě ne
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=36719
A64 3000+@ 4200+ Great !
A64 3000+@ 4200+ Great !
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2axis: Ty sponky nahrazovat nebudu. Příjdou mě takový, že se tam hoděj. Až budou rezatý, ani to člověk nepozná.
2Rboost: To plexisklo drží dobře. Kdyby bylo křehký, bylo by to asi na nic. A není ještě přilepený. Nasadil jsem ho jen kvůlu focení. A ještě ty sponky musím natřít na šedou (než budu rezatět).
A HL2mod. No od začátku jsem říkal, že to není. není tam nic z HL2 a vlastně to, že si lidé pod takovým case představí HL2 je práce Pilouxe. On tak stylizoval první mod a tak to tak lidi berou. Ale je to prostě RustModding.
2Rboost: To plexisklo drží dobře. Kdyby bylo křehký, bylo by to asi na nic. A není ještě přilepený. Nasadil jsem ho jen kvůlu focení. A ještě ty sponky musím natřít na šedou (než budu rezatět).
A HL2mod. No od začátku jsem říkal, že to není. není tam nic z HL2 a vlastně to, že si lidé pod takovým case představí HL2 je práce Pilouxe. On tak stylizoval první mod a tak to tak lidi berou. Ale je to prostě RustModding.
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ale když budeš potřebovat rychle něco vypáčit tak to vytrhneš i s tím panelem Říkám to proto že ty si perfektcionalista
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník
jeste me napadlo... co takhle to pacidlo nak pekne nasvitit?
treba jen ledkama jako bodovy svetlo to by byl mazeeec!!!
treba jen ledkama jako bodovy svetlo to by byl mazeeec!!!
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Zbyna
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Takže vlastně to páčidlo je takový donucovací prostředek toho počítače, aby dobře fungoval Ale jinak fakt mazec. Rolls-royce mezi mody, už se těším na finální verzi.
2 Stoobi: Kdy bude foto těch mechanik?
EDIT: ještě mě napadlo, nebylo yb hezčí, kdyby spoj těch spinek byl schovaný na vnitřní straně?
2 Stoobi: Kdy bude foto těch mechanik?
EDIT: ještě mě napadlo, nebylo yb hezčí, kdyby spoj těch spinek byl schovaný na vnitřní straně?
Made by Piranha
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- cardman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: