//ty stékance vypadájí reálně, tipuju to na vosk, co
PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- *VIPER*
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- piranha
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
6e by to byl plast z tavné pistole??? 
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno povedená práce moc pěkný...
Jinak ředidlo jsem poznal s mím konfliktem s odlakovačem
Není co vytknout..snad jen v budoucnu nahradit to uchycení páčidla (až se budeš nudit:)) - není sice skoro vůbec vidět ale ty seš přece detailista
Jinak ředidlo jsem poznal s mím konfliktem s odlakovačem
Není co vytknout..snad jen v budoucnu nahradit to uchycení páčidla (až se budeš nudit:)) - není sice skoro vůbec vidět ale ty seš přece detailista
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Rboost
- Nováček

Je to super ! Akorát mě překvapuje, že ty stahováky co drží páčidlo prostě nezrezneš hned - to snad není problém. Teď kvůli nim budeš muset zase manipulovat s tím popraskaným (a předpokládám notně křehkým) plexisklem....
Kromě toho, proč se pořád pereš o ten název ? Vypadá to jako HL2, má to páčidlo, tak proč sakra ne ? Povedlo se ti to, lidem se to líbí a nikomu by nevadilo, kdyby to prostě byl HL2 mod. Alespoň mě ne
Kromě toho, proč se pořád pereš o ten název ? Vypadá to jako HL2, má to páčidlo, tak proč sakra ne ? Povedlo se ti to, lidem se to líbí a nikomu by nevadilo, kdyby to prostě byl HL2 mod. Alespoň mě ne
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=36719
A64 3000+@ 4200+ Great !
A64 3000+@ 4200+ Great !
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
2axis: Ty sponky nahrazovat nebudu. Příjdou mě takový, že se tam hoděj. Až budou rezatý, ani to člověk nepozná.
2Rboost: To plexisklo drží dobře. Kdyby bylo křehký, bylo by to asi na nic. A není ještě přilepený. Nasadil jsem ho jen kvůlu focení. A ještě ty sponky musím natřít na šedou (než budu rezatět).
A HL2mod. No od začátku jsem říkal, že to není. není tam nic z HL2 a vlastně to, že si lidé pod takovým case představí HL2 je práce Pilouxe. On tak stylizoval první mod a tak to tak lidi berou. Ale je to prostě RustModding.
2Rboost: To plexisklo drží dobře. Kdyby bylo křehký, bylo by to asi na nic. A není ještě přilepený. Nasadil jsem ho jen kvůlu focení. A ještě ty sponky musím natřít na šedou (než budu rezatět).
A HL2mod. No od začátku jsem říkal, že to není. není tam nic z HL2 a vlastně to, že si lidé pod takovým case představí HL2 je práce Pilouxe. On tak stylizoval první mod a tak to tak lidi berou. Ale je to prostě RustModding.
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník

jeste me napadlo... co takhle to pacidlo nak pekne nasvitit?
treba jen ledkama jako bodovy svetlo
to by byl mazeeec!!! 
treba jen ledkama jako bodovy svetlo
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- piranha
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže vlastně to páčidlo je takový donucovací prostředek toho počítače, aby dobře fungoval
Ale jinak fakt mazec. Rolls-royce mezi mody, už se těším na finální verzi.
2 Stoobi: Kdy bude foto těch mechanik?
EDIT: ještě mě napadlo, nebylo yb hezčí, kdyby spoj těch spinek byl schovaný na vnitřní straně?
2 Stoobi: Kdy bude foto těch mechanik?
EDIT: ještě mě napadlo, nebylo yb hezčí, kdyby spoj těch spinek byl schovaný na vnitřní straně?
Made by Piranha
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- cardman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: