Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dr Meduza píše:hraju za dwarfa zenskou :) budu craftit 8)
jo a jinak pouzuvam nick bud DrMeduza a nebo NurseCZ
No a jak se jmenuje ta trpaslice ? :-) Může mít jen jedno jméno... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Me to moc nejde,jsem Orc lvl 13.Furt jen mlatim naky mrchy ale ukoly plnit nemuzu pac neumim anglicky :( Cestina do tohodle asi nebude co?Skoda,libi se mi to.Nevite nekdo o nejakem novejsim podobnem RPG,ktery je cesky nebo je do nej cestina?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

smates píše:Me to moc nejde,jsem Orc lvl 13.Furt jen mlatim naky mrchy ale ukoly plnit nemuzu pac neumim anglicky :( Cestina do tohodle asi nebude co?Skoda,libi se mi to.Nevite nekdo o nejakem novejsim podobnem RPG,ktery je cesky nebo je do nej cestina?
Do MMORPG už svým konceptem asi těžko...
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

TomV píše:Aha... co konkrétně sis koupil ? Myslím jak se to jmenuje... Máš dvě možnosti : koupit si nějaký levný none-grade hadry a tohle si schovat až budeš na 20tý, nebo běhat v tomhle, ale pomalu...
Ja ted nevim presne jak se to jmenuje, ale bylo to dost drahy ... do toho 20 lvl to nejak preziju v tech obyc hadrech, ale momentalne jsem totalne na suchu. Jinak pokud planujete sraz ve hre, tak muzu az v patek. Spolecny foto by nebylo spatny :)
Goldnoob team proud member!
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Lidi právě si to stahuju. No i při použití acceleratoru to nebude dřív než za pár hodin. Ale zajímá mne, zda pro člověka téměř nepolíbeného (jako mne) tímto stylem her má vůbec cenu tuto záležitost spouštět. Dá se vůbec jen sednout a pařit? jakože sit and play? :-D Není potřeba něco nastudovat?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

TomV píše:
Dr Meduza píše:hraju za dwarfa zenskou :) budu craftit 8)
jo a jinak pouzuvam nick bud DrMeduza a nebo NurseCZ
No a jak se jmenuje ta trpaslice ? :-) Může mít jen jedno jméno... :)
trpaslice je DrMeduza :wink: a ted sem vytvoril este clovecici archerku :wink: ta se menuje Nursee
hele tome ty taky nevis jak to je s tim Physic a Magic?
a fakt nevim za koho hrat to je hruza takejch moznosti :roll:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Meridius píše:Lidi právě si to stahuju. No i při použití acceleratoru to nebude dřív než za pár hodin. Ale zajímá mne, zda pro člověka téměř nepolíbeného (jako mne) tímto stylem her má vůbec cenu tuto záležitost spouštět. Dá se vůbec jen sednout a pařit? jakože sit and play? :-D Není potřeba něco nastudovat?
Podle me si zvyknes rychle, ja ze zacatku sice trochu tapal, ale ted uz vpohode. Do zacatku toho moc nepotrebujes a kdyz by se nahodou nejakej problem vyskytl, tak ti Tom, presidente nebo kdokoliv jienj urcite rad poradi :)
Goldnoob team proud member!
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Dr Meduza píše:hele tome ty taky nevis jak to je s tim Physic a Magic?
Zbrane davaji P demage a kouzla zase M demage a proti tomu musis mit prislusnou obranu.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Meridius píše:Lidi právě si to stahuju. No i při použití acceleratoru to nebude dřív než za pár hodin. Ale zajímá mne, zda pro člověka téměř nepolíbeného (jako mne) tímto stylem her má vůbec cenu tuto záležitost spouštět. Dá se vůbec jen sednout a pařit? jakože sit and play? :-D Není potřeba něco nastudovat?
Já byl taky MMORPG nedotčenej... :-) A taky jsem se to naučil rychle (a bez pomoci)... :) Umíš anglicky ? Pokud jo, tak jsi v pohodě...

2 smates : Neumět dneska anglicky je takový trochu blbý, ne ? :? To abyses pomalu začal učit... :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

no někde se mi válí lejstro ze státnic na jazykovce, ale teď už to není tak slavný, nicméně..jsem učenlivej..ok, tak to vyzkouším. Je někde něco jako pár rad na jednodušší úvod?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Meridius píše:no někde se mi válí lejstro ze státnic na jazykovce, ale teď už to není tak slavný, nicméně..jsem učenlivej..ok, tak to vyzkouším. Je někde něco jako pár rad na jednodušší úvod?
Jo. :-) Při zprovoznění postupuj podle FAQ na www.lineage2world.com a mělo by to běžet... :) Pak ve hře to bude už spíš na konkrétní dotazy, obecných rad do začátku moc není... :)
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

2all: tak je tu zas hafo orku, tak jestli kdokoli by nechtel zkusit neco jinyho? Nechci nekomu vstepovat neco, ale co zkusit Dark elf mage(pozdeji DE oracle) nebo elf fighter(pozdeji sword singer).. Nechcete nekdo ze zacinajcich trosku se preorientovat, ale je to ciste na vas a sry za pruzeni :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

TomV píše:
Meridius píše:no někde se mi válí lejstro ze státnic na jazykovce, ale teď už to není tak slavný, nicméně..jsem učenlivej..ok, tak to vyzkouším. Je někde něco jako pár rad na jednodušší úvod?
Jo. :-) Při zprovoznění postupuj podle FAQ na www.lineage2world.com a mělo by to běžet... :) Pak ve hře to bude už spíš na konkrétní dotazy, obecných rad do začátku moc není... :)
FAQ jsem si už pročítal před stahováním, ale spíš mi šlo o ty obecné rady do začátku. Třeba kde zezačátku bez nějakých problémů trochu povýšit postavu a kde se určitě zastavit. No asi to bude pro každou postavu jiný.
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

meridius: mno presne, tak u kazdygho je to trosku jiny, ale jen mistem, prisery sou stejny. Zabijet je dokud nebudes lvl 5 a pak do mesta, najit ucitele(magister/master) a zas ven dokud nebudes tak pres 10, pak najit ve meste gatekeepera a teleport do mesta gludin(jiny tam nebudes mit) tot ales :)
Naposledy upravil(a) presidente dne stř 27. dub 2005, 15:19, celkem upraveno 1 x.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

presidente píše:...ale co zkusit Dark elf mage(pozdeji DE oracle) nebo elf fighter(pozdeji sword singer)...
obaja su na ceste... moje najoblubenejsie specializacie, stahujem, stahujem, len ta rychlost, kua...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

no,tak jsem to spustil, ale stahuje to dál nějaké updaty...už teď to má 3,5 Giga....OMFG. :shock:
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

meridius: ee spostis to spatnym souborem.. musi se to spostet pres soubor v adreasri system/L2, jinak ti to spusti ty updaty a musis to preinstalovat...(mrkni par stran dozadu tipuju 3/5 tam se to resilo)
wuuduu: oba? ty se dokazes rozdvojit :D :) :)
edite// TAK nakonec se dneska vecer sraz nekona asi az v ponedli sry za volavku :(
Naposledy upravil(a) presidente dne stř 27. dub 2005, 15:16, celkem upraveno 1 x.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Jiri Drak píše:
Dr Meduza píše:hele tome ty taky nevis jak to je s tim Physic a Magic?
Zbrane davaji P demage a kouzla zase M demage a proti tomu musis mit prislusnou obranu.
ale zbrane maj taky i M damage
a neni to nekde popsany detajlnejc treba jak se urci kolik komu uberu kdyz mam X damage a von ma Y defence?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dr Meduza píše:
Jiri Drak píše: Zbrane davaji P demage a kouzla zase M demage a proti tomu musis mit prislusnou obranu.
ale zbrane maj taky i M damage
a neni to nekde popsany detajlnejc treba jak se urci kolik komu uberu kdyz mam X damage a von ma Y defence?
To přesně nevim... :-) Ale řídím se pravidlem "čím víc, tím líp"... :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Grrr... taky mi to nejede... klikam na login jak (zaregistrovanej) debil a nic, po dvou hodinach klikani se mi 3x podarilo zobrazit okno abych si vybral server ([1]bartz a [2]cosi), poprvy sem mel u obou pingy kolem 170 ale nez sem se stacil pripojit, tak me to vyhlasilo ze spojeni se serverem bylo preruseno a vykoplo me to do woken... po druhy byla jen ta zmena ze [2]mel ping 9999ms, [1] 159ms, vysledek stejnej... po treti si jen 1 a 2 vymenili pingy, ale dopadlo to uplne stejne... Ve vzteku jsem zacal uz podezrivat i ISP, ale na seznam.cz (-n 100) mam ping 26ms a na "AP" (sem na kabelovce) mam 6ms a jiny gamesy normalne jedou... tak mi povezte co s tim... v instataci sem afaik nic nezkazil (C1-C3tex-L2Wpatch) a spustil sem l2.exe z \system... a ted Tome rad... ;)
Naposledy upravil(a) NoTHX dne stř 27. dub 2005, 15:55, celkem upraveno 1 x.
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“