No a jak se jmenuje ta trpaslice ?Dr Meduza píše:hraju za dwarfa zenskoubudu craftit
jo a jinak pouzuvam nick bud DrMeduza a nebo NurseCZ
Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- smates
- Začátečník

Me to moc nejde,jsem Orc lvl 13.Furt jen mlatim naky mrchy ale ukoly plnit nemuzu pac neumim anglicky
Cestina do tohodle asi nebude co?Skoda,libi se mi to.Nevite nekdo o nejakem novejsim podobnem RPG,ktery je cesky nebo je do nej cestina?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- shadow
- Středně pokročilý

Do MMORPG už svým konceptem asi těžko...smates píše:Me to moc nejde,jsem Orc lvl 13.Furt jen mlatim naky mrchy ale ukoly plnit nemuzu pac neumim anglickyCestina do tohodle asi nebude co?Skoda,libi se mi to.Nevite nekdo o nejakem novejsim podobnem RPG,ktery je cesky nebo je do nej cestina?
show must go on..
- Thellwin
- Administrátor

Ja ted nevim presne jak se to jmenuje, ale bylo to dost drahy ... do toho 20 lvl to nejak preziju v tech obyc hadrech, ale momentalne jsem totalne na suchu. Jinak pokud planujete sraz ve hre, tak muzu az v patek. Spolecny foto by nebylo spatnyTomV píše:Aha... co konkrétně sis koupil ? Myslím jak se to jmenuje... Máš dvě možnosti : koupit si nějaký levný none-grade hadry a tohle si schovat až budeš na 20tý, nebo běhat v tomhle, ale pomalu...
Goldnoob team proud member!
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Lidi právě si to stahuju. No i při použití acceleratoru to nebude dřív než za pár hodin. Ale zajímá mne, zda pro člověka téměř nepolíbeného (jako mne) tímto stylem her má vůbec cenu tuto záležitost spouštět. Dá se vůbec jen sednout a pařit? jakože sit and play?
Není potřeba něco nastudovat?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

trpaslice je DrMeduzaTomV píše:No a jak se jmenuje ta trpaslice ?Dr Meduza píše:hraju za dwarfa zenskoubudu craftit
jo a jinak pouzuvam nick bud DrMeduza a nebo NurseCZMůže mít jen jedno jméno...
hele tome ty taky nevis jak to je s tim Physic a Magic?
a fakt nevim za koho hrat to je hruza takejch moznosti
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- Thellwin
- Administrátor

Podle me si zvyknes rychle, ja ze zacatku sice trochu tapal, ale ted uz vpohode. Do zacatku toho moc nepotrebujes a kdyz by se nahodou nejakej problem vyskytl, tak ti Tom, presidente nebo kdokoliv jienj urcite rad poradiMeridius píše:Lidi právě si to stahuju. No i při použití acceleratoru to nebude dřív než za pár hodin. Ale zajímá mne, zda pro člověka téměř nepolíbeného (jako mne) tímto stylem her má vůbec cenu tuto záležitost spouštět. Dá se vůbec jen sednout a pařit? jakože sit and play?Není potřeba něco nastudovat?
Goldnoob team proud member!
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já byl taky MMORPG nedotčenej...Meridius píše:Lidi právě si to stahuju. No i při použití acceleratoru to nebude dřív než za pár hodin. Ale zajímá mne, zda pro člověka téměř nepolíbeného (jako mne) tímto stylem her má vůbec cenu tuto záležitost spouštět. Dá se vůbec jen sednout a pařit? jakože sit and play?Není potřeba něco nastudovat?
2 smates : Neumět dneska anglicky je takový trochu blbý, ne ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Meridius
- Středně pokročilý

-
no někde se mi válí lejstro ze státnic na jazykovce, ale teď už to není tak slavný, nicméně..jsem učenlivej..ok, tak to vyzkouším. Je někde něco jako pár rad na jednodušší úvod?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo.Meridius píše:no někde se mi válí lejstro ze státnic na jazykovce, ale teď už to není tak slavný, nicméně..jsem učenlivej..ok, tak to vyzkouším. Je někde něco jako pár rad na jednodušší úvod?

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
FAQ jsem si už pročítal před stahováním, ale spíš mi šlo o ty obecné rady do začátku. Třeba kde zezačátku bez nějakých problémů trochu povýšit postavu a kde se určitě zastavit. No asi to bude pro každou postavu jiný.TomV píše:Jo.Meridius píše:no někde se mi válí lejstro ze státnic na jazykovce, ale teď už to není tak slavný, nicméně..jsem učenlivej..ok, tak to vyzkouším. Je někde něco jako pár rad na jednodušší úvod?Při zprovoznění postupuj podle FAQ na www.lineage2world.com a mělo by to běžet...
Pak ve hře to bude už spíš na konkrétní dotazy, obecných rad do začátku moc není...
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
meridius: mno presne, tak u kazdygho je to trosku jiny, ale jen mistem, prisery sou stejny. Zabijet je dokud nebudes lvl 5 a pak do mesta, najit ucitele(magister/master) a zas ven dokud nebudes tak pres 10, pak najit ve meste gatekeepera a teleport do mesta gludin(jiny tam nebudes mit) tot ales 
Naposledy upravil(a) presidente dne stř 27. dub 2005, 15:19, celkem upraveno 1 x.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

obaja su na ceste... moje najoblubenejsie specializacie, stahujem, stahujem, len ta rychlost, kua...presidente píše:...ale co zkusit Dark elf mage(pozdeji DE oracle) nebo elf fighter(pozdeji sword singer)...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Meridius
- Středně pokročilý

-
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
meridius: ee spostis to spatnym souborem.. musi se to spostet pres soubor v adreasri system/L2, jinak ti to spusti ty updaty a musis to preinstalovat...(mrkni par stran dozadu tipuju 3/5 tam se to resilo)
wuuduu: oba? ty se dokazes rozdvojit
edite// TAK nakonec se dneska vecer sraz nekona asi az v ponedli sry za volavku
wuuduu: oba? ty se dokazes rozdvojit
edite// TAK nakonec se dneska vecer sraz nekona asi az v ponedli sry za volavku
Naposledy upravil(a) presidente dne stř 27. dub 2005, 15:16, celkem upraveno 1 x.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

ale zbrane maj taky i M damageJiri Drak píše:Zbrane davaji P demage a kouzla zase M demage a proti tomu musis mit prislusnou obranu.Dr Meduza píše:hele tome ty taky nevis jak to je s tim Physic a Magic?
a neni to nekde popsany detajlnejc treba jak se urci kolik komu uberu kdyz mam X damage a von ma Y defence?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To přesně nevim...Dr Meduza píše:ale zbrane maj taky i M damageJiri Drak píše: Zbrane davaji P demage a kouzla zase M demage a proti tomu musis mit prislusnou obranu.
a neni to nekde popsany detajlnejc treba jak se urci kolik komu uberu kdyz mam X damage a von ma Y defence?

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Grrr... taky mi to nejede... klikam na login jak (zaregistrovanej) debil a nic, po dvou hodinach klikani se mi 3x podarilo zobrazit okno abych si vybral server ([1]bartz a [2]cosi), poprvy sem mel u obou pingy kolem 170 ale nez sem se stacil pripojit, tak me to vyhlasilo ze spojeni se serverem bylo preruseno a vykoplo me to do woken... po druhy byla jen ta zmena ze [2]mel ping 9999ms, [1] 159ms, vysledek stejnej... po treti si jen 1 a 2 vymenili pingy, ale dopadlo to uplne stejne... Ve vzteku jsem zacal uz podezrivat i ISP, ale na seznam.cz (-n 100) mam ping 26ms a na "AP" (sem na kabelovce) mam 6ms a jiny gamesy normalne jedou... tak mi povezte co s tim... v instataci sem afaik nic nezkazil (C1-C3tex-L2Wpatch) a spustil sem l2.exe z \system... a ted Tome rad... 
Naposledy upravil(a) NoTHX dne stř 27. dub 2005, 15:55, celkem upraveno 1 x.