jaký program pro stahování souborů?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

jaký program pro stahování souborů?

Příspěvek od Delited.Dragons »

občas se mi totiž přeruší stahování, tak hledám nějaký dobrý free program v češtině.Nevíte o nějakém ?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ja pouzivam FlashGet a jsem spokojen. Pres plugin FlashGot se to da použit i ve firefoxu.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

neviem ako je to s lokalizaciou do cestiny ale ja pouzivam na ftp flashfxp a na vsetko ostatne flashget..ani jedno nie je ale plne free...pri flashgete mas banner a pri flashfxp musis na zaciatku odtuknut..
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

jj FlashGet :wink:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Delited.Dragons »

hele teď budu mít firefox, tam mi řekněte jakej program na stahování je pro to nejlepší, kdyžtak mi dejte link, tedˇtotiž začínám s firefoxem a ještě tam moc nechápu ty doplňky.Stáhnul jsem si nejnovější verzy toho firefoxu.a některý doplňky jsou pro verze 1.00.Nebo jak? vysvětlete mi to pls
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Delited.Dragoons píše:hele teď budu mít firefox, tam mi řekněte jakej program na stahování je pro to nejlepší, kdyžtak mi dejte link, tedˇtotiž začínám s firefoxem a ještě tam moc nechápu ty doplňky.Stáhnul jsem si nejnovější verzy toho firefoxu.a některý doplňky jsou pro verze 1.00.Nebo jak? vysvětlete mi to pls
\

oni su zvycajne pre 1.0+ (takze 1.0 a vyzsie, ak su len do 1.00 tak ich nenainstalujes :) ) ,
najprv si sosni http://www.flashgot.net/getit ( daj tam Install FlashGot latest version** ) , dneska vysla nova verzia akurat :) (najprv ti ff zakaze stiahnut, tukni hore na panel a daj tu stranku medzi povolene, sak to uz uvidis) , potom si nainstaluje flashget(ten uz nema ako taky s ff nic spolocne) http://www.amazesoft.com/download.htm , mas tam aj cestinu...a vo ff nastav aby pouzival ako defaultny stahovaci program prave flashget a ked das nieco stahovat tak to pojde cez neho...to uz uvidis, je to lahucke :)
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Používám Net Transport a přestože nemá oficiálně podporu ve Firefoxu. Tak po nainstalování pluginu Flashgot (ne Flashget) mi funguje právě ten Net Transport.
Naposledy upravil(a) ka-spel dne sob 30. dub 2005, 16:15, celkem upraveno 1 x.
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Osobně Flashget nedoporučuji. Je plný spyware a funguje jako zadní vrata pro několik virů! Myslím, že výpis z Giant Antispywaru mluví za vše.

Teď používám Mass Downloader a zdá se mi nejlepší ze všech, které jsem vyzkoušel...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ja uz FlashGet pouzivam dlouho a zatim sem nemel zadny problem. SpyBot ani AdAware nic nenasol. A viry taky zadne nemam.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Delited.Dragoons píše:hele teď budu mít firefox, tam mi řekněte jakej program na stahování je pro to nejlepší, kdyžtak mi dejte link, tedˇtotiž začínám s firefoxem a ještě tam moc nechápu ty doplňky.Stáhnul jsem si nejnovější verzy toho firefoxu.a některý doplňky jsou pro verze 1.00.Nebo jak? vysvětlete mi to pls
do firefoxu je nej FlashGet
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

Já jsme vyzkoušel několik programů, ale nakonec jsem skončil u Mass Downloader bohužel je za peníze :(
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
Psychoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psychoz »

ja pouzivam wget, jednoduchy na ovladani, umi ftp i http a zvladne resume
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

já používám "NetPumper". při zaplacení můžeš mít funkce navíc, ale bohotě stačí obyč verze.[/img]
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Semi píše:Já jsme vyzkoušel několik programů, ale nakonec jsem skončil u Mass Downloader bohužel je za peníze :(
Moja rec Mass Downloader ten slape v pohode a zatial mi este nehodil SPYWARE do PC atd. . FLASHGET s tym som mal problemy so spyware stale hadzal nejake IE tabulky ze som vyhral daco . A GET RIGHT mi tiez hadzal dalsi spyware ze mozem v casine vyhrat 1 000 000 dolarov . Toto po case odsralo vyndows tak teraz pouzivam mass downloader a ide to v pohode .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

free download manager - je free, necha si vnutit max. rychlost stahovani (abych moh obstojne browsat).. jenom musim nejak vychytat firefox.
ASUS F3T
Dahlik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dahlik »

to uz nikdo nepouzivat stary dobry DC++ ???
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Dahlik píše:to uz nikdo nepouzivat stary dobry DC++ ???
Tady se nebavime o p2p
Dahlik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dahlik »

aha :-)) a o cem ??? treba se mi t taky bude hodit :-)
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

imo tady se to řešilo, stačí hledat..
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Dahlik píše:aha :-)) a o cem ??? treba se mi t taky bude hodit :-)
normalne stahovanie z netu :) mas niekde na stranke moznost stiahnut nejaky exac napr tak cez aky program :) ...aby ti to neslo priamo cez prehliadac..zvycajne tieto dodatocne programy su o dost lepsie ;-)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“