jaký program pro stahování souborů?
Moderátor: Don
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
jaký program pro stahování souborů?
občas se mi totiž přeruší stahování, tak hledám nějaký dobrý free program v češtině.Nevíte o nějakém ?
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- Rammstein
- Začátečník

- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- johny128
- Začátečník

\Delited.Dragoons píše:hele teď budu mít firefox, tam mi řekněte jakej program na stahování je pro to nejlepší, kdyžtak mi dejte link, tedˇtotiž začínám s firefoxem a ještě tam moc nechápu ty doplňky.Stáhnul jsem si nejnovější verzy toho firefoxu.a některý doplňky jsou pro verze 1.00.Nebo jak? vysvětlete mi to pls
oni su zvycajne pre 1.0+ (takze 1.0 a vyzsie, ak su len do 1.00 tak ich nenainstalujes
najprv si sosni http://www.flashgot.net/getit ( daj tam Install FlashGot latest version** ) , dneska vysla nova verzia akurat
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Používám Net Transport a přestože nemá oficiálně podporu ve Firefoxu. Tak po nainstalování pluginu Flashgot (ne Flashget) mi funguje právě ten Net Transport.
Naposledy upravil(a) ka-spel dne sob 30. dub 2005, 16:15, celkem upraveno 1 x.
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Osobně Flashget nedoporučuji. Je plný spyware a funguje jako zadní vrata pro několik virů! Myslím, že výpis z Giant Antispywaru mluví za vše.
Teď používám Mass Downloader a zdá se mi nejlepší ze všech, které jsem vyzkoušel...
Teď používám Mass Downloader a zdá se mi nejlepší ze všech, které jsem vyzkoušel...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

do firefoxu je nej FlashGetDelited.Dragoons píše:hele teď budu mít firefox, tam mi řekněte jakej program na stahování je pro to nejlepší, kdyžtak mi dejte link, tedˇtotiž začínám s firefoxem a ještě tam moc nechápu ty doplňky.Stáhnul jsem si nejnovější verzy toho firefoxu.a některý doplňky jsou pro verze 1.00.Nebo jak? vysvětlete mi to pls
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Semi
- Začátečník

-
- Psychoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Isghole
- Začátečník

-
- MaTTo S
- Začátečník

-
Moja rec Mass Downloader ten slape v pohode a zatial mi este nehodil SPYWARE do PC atd. . FLASHGET s tym som mal problemy so spyware stale hadzal nejake IE tabulky ze som vyhral daco . A GET RIGHT mi tiez hadzal dalsi spyware ze mozem v casine vyhrat 1 000 000 dolarov . Toto po case odsralo vyndows tak teraz pouzivam mass downloader a ide to v pohode .Semi píše:Já jsme vyzkoušel několik programů, ale nakonec jsem skončil u Mass Downloader bohužel je za peníze
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Dahlik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dahlik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: