Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert
Mám docela velký problém s nainstalováním karty Leadek WinFastTV2000 Expert
mám sestavu v podpise ;) .... Windows Profi XP+SP2+všechny aktualizace upravené vzhledově Style XP ...
a když chci nainstalovat tuhle kartu tak to žádným lidským způsobem nejde občas se to povede a funguje skvěle s předchozí instalací win ale ja je teď nechci přeinstalovávat ...
Problém je ten že řpi autoranu když se začne spouštět instalalace tak to vyhohodí chybu (česky).... POZOR!.... přesně takhle nic víc nic míň... a konec
zkusím to dát bez autoranu z CD a spustí se instalce a vyhodí to chybu .... MODIFI CASE (-: .... pesně takhle a konec ...zkusím nejnovější ovladače ale ty nejdou z www.leadtek.com.tw stáhnout ta samoinstalace ... jinak ke kartě musí být tři ovladače ale mě se nedaří je nainstalovat jenom ten první jedno jaký jde ty další nelze ...
nevíte co s tím ? software pro kartu nemám nainstalován (aplikaci) ta se instaluje jako poslední ...potřebuji nainstalovat samotnou kartu
JAK???? nemá někdo samoinstalační balíček nejnovější z ledteku.com? m,ě nejde stahnout
mám sestavu v podpise ;) .... Windows Profi XP+SP2+všechny aktualizace upravené vzhledově Style XP ...
a když chci nainstalovat tuhle kartu tak to žádným lidským způsobem nejde občas se to povede a funguje skvěle s předchozí instalací win ale ja je teď nechci přeinstalovávat ...
Problém je ten že řpi autoranu když se začne spouštět instalalace tak to vyhohodí chybu (česky).... POZOR!.... přesně takhle nic víc nic míň... a konec
zkusím to dát bez autoranu z CD a spustí se instalce a vyhodí to chybu .... MODIFI CASE (-: .... pesně takhle a konec ...zkusím nejnovější ovladače ale ty nejdou z www.leadtek.com.tw stáhnout ta samoinstalace ... jinak ke kartě musí být tři ovladače ale mě se nedaří je nainstalovat jenom ten první jedno jaký jde ty další nelze ...
nevíte co s tím ? software pro kartu nemám nainstalován (aplikaci) ta se instaluje jako poslední ...potřebuji nainstalovat samotnou kartu
JAK???? nemá někdo samoinstalační balíček nejnovější z ledteku.com? m,ě nejde stahnout
- Shit
- Odborník PCT
Re: Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert
Dával jsem link do sekce drivery... Jám mám tuhle kartu na všech svých PC a bezproblémů. Mrkni na fórum DFI, může to bejt (píšu může, ne že je) kompakt. MB s TV kartou, jiný BIOS atd.Digitaldoom píše:.........
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert
Taky bezproblémů dokonce bych řekl že je to nejméně problémová TV karta.Shit píše:Dával jsem link do sekce drivery... Jám mám tuhle kartu na všech svých PC a bezproblémů. Mrkni na fórum DFI, může to bejt (píšu může, ne že je) kompakt. MB s TV kartou, jiný BIOS atd.Digitaldoom píše:.........
Jinak origo driver na CD a žadnej problém!
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
kamarád ma verzi deluxe a prý je instalace driverů celkem porod. U známého jsem ale tuhle instaloval z cd a taky bez problémů
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Mně tenhle link jede v pohodě - ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv200 ... _41124.zip
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no mě vubec ...server nelze zobrazitJanHavlicek píše:Mně tenhle link jede v pohodě - ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv200 ... _41124.zip
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Link jede, chyba je u tebeDigitaldoom píše:no mě vubec ...server nelze zobrazitJanHavlicek píše:Mně tenhle link jede v pohodě - ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv200 ... _41124.zip
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda taky link jede, ale musim přiznat neustálý počáteční potíže s těmito kartami. Vlastní bývalá TV Deluxe-nefungovala -> reklamace -> přišla nová-instalace problem,problem s nahráváním. Pro kamaráda zakoupen Expert-instalace problem, nefungovalo radio, potiž s drivery. Do sestavy koupen další Expert-instalace problém,potíž s drivery,nefungoval Wizard... Takže suma sumárum jeden problém za druhým (všechno na WinXP SP1 i SP2)
Ale pokud se před tohle jde překousat, tak to jsou skvělý karty pro běžné uživatele...
Ale pokud se před tohle jde překousat, tak to jsou skvělý karty pro běžné uživatele...
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: