Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert

Příspěvek od Digitaldoom »

Mám docela velký problém s nainstalováním karty Leadek WinFastTV2000 Expert :(

mám sestavu v podpise :);) .... Windows Profi XP+SP2+všechny aktualizace :) upravené vzhledově Style XP ...

a když chci nainstalovat tuhle kartu tak to žádným lidským způsobem nejde :( občas se to povede a funguje skvěle s předchozí instalací win ale ja je teď nechci přeinstalovávat ...

Problém je ten že řpi autoranu když se začne spouštět instalalace tak to vyhohodí chybu (česky).... POZOR!.... přesně takhle nic víc nic míň... a konec :(

zkusím to dát bez autoranu z CD a spustí se instalce a vyhodí to chybu .... MODIFI CASE (-: .... pesně takhle a konec :( ...zkusím nejnovější ovladače ale ty nejdou z www.leadtek.com.tw stáhnout :( ta samoinstalace ... :( jinak ke kartě musí být tři ovladače :( ale mě se nedaří je nainstalovat jenom ten první jedno jaký jde ty další nelze :( ...

nevíte co s tím ? :( software pro kartu nemám nainstalován (aplikaci) ta se instaluje jako poslední ...potřebuji nainstalovat samotnou kartu :(

JAK???? nemá někdo samoinstalační balíček nejnovější z ledteku.com? m,ě nejde stahnout :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert

Příspěvek od Shit »

Digitaldoom píše:.........
Dával jsem link do sekce drivery... Jám mám tuhle kartu na všech svých PC a bezproblémů. :) Mrkni na fórum DFI, může to bejt (píšu může, ne že je) kompakt. MB s TV kartou, jiný BIOS atd.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Instalace TV karty Leadtek WinFastTV2000XP Expert

Příspěvek od Dzin »

Shit píše:
Digitaldoom píše:.........
Dával jsem link do sekce drivery... Jám mám tuhle kartu na všech svých PC a bezproblémů. :) Mrkni na fórum DFI, může to bejt (píšu může, ne že je) kompakt. MB s TV kartou, jiný BIOS atd.
Taky bezproblémů dokonce bych řekl že je to nejméně problémová TV karta.
Jinak origo driver na CD a žadnej problém! :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

kamarád ma verzi deluxe a prý je instalace driverů celkem porod. U známého jsem ale tuhle instaloval z cd a taky bez problémů
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

hmm mě se to nevede a nevede :( ale chyba bude jednoznačně na straně WINů :( s některou instalací bezproblémů a sněkterou ani kdybych se pos... :(( ... takže do dalšího přeinstalovávání jsem bez TV :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Digitaldoom píše:ale chyba bude jednoznačně na straně WINů
No... 8-) To bych tak jistě netvrdil...
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

JanHavlicek píše:Mně tenhle link jede v pohodě - ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv200 ... _41124.zip :wink:
no mě vubec ...server nelze zobrazit :(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Digitaldoom píše:
JanHavlicek píše:Mně tenhle link jede v pohodě - ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv200 ... _41124.zip :wink:
no mě vubec ...server nelze zobrazit :(
Link jede, chyba je u tebe :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Mě teda taky link jede, ale musim přiznat neustálý počáteční potíže s těmito kartami. Vlastní bývalá TV Deluxe-nefungovala -> reklamace -> přišla nová-instalace problem,problem s nahráváním. Pro kamaráda zakoupen Expert-instalace problem, nefungovalo radio, potiž s drivery. Do sestavy koupen další Expert-instalace problém,potíž s drivery,nefungoval Wizard... Takže suma sumárum jeden problém za druhým :( (všechno na WinXP SP1 i SP2)
Ale pokud se před tohle jde překousat, tak to jsou skvělý karty pro běžné uživatele... :wink:
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

vyprdni se na instalaci z CD je to sux, nejlepsi je nainstalovat takovy maly balik co se da stahnout z leadteku, kdyz to nejde tak to stahni od nekoho jinyho a nebo byh ti to mohl poslat, kdyz das zejtra vedet :wink:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

máš ho na mailu :wink:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

masakr_cz píše:vyprdni se na instalaci z CD je to sux, nejlepsi je nainstalovat takovy maly balik co se da stahnout z leadteku, kdyz to nejde tak to stahni od nekoho jinyho a nebo byh ti to mohl poslat, kdyz das zejtra vedet :wink:
jj o to se snažim :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

karf píše:máš ho na mailu :wink:
jj díky ale to jsou ty ovladače co mam :) a stěmy se mi to nedaří nainstalovat :( ... ja bych potřeboval ten samoinstalační balík ...má přez 20MB :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Digitaldoom píše:.. ja bych potřeboval ten samoinstalační balík ...má přez 20MB :(
Link jsem napsal někdy v dubnu do sekce ovladače. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“