Blokované ICQ, jde to obejít ???

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Yomega
Začátečník
Začátečník

Blokované ICQ, jde to obejít ???

Příspěvek od Yomega »

Mám v práci mimo jiné blokované ICQ, když se chci připojit přes ICQ GO, přímo přes web, tak mě stránka ani nenaběhne a pokud ho nainstaluju přímo do počítače, tak se sice spustí, ale nespojí vůbec se servrem. Jde to nějak obejít? Nebo mám smůlu? Předem díky...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

chce to vědět co to blokuje :wink: možná by šlo nastavit ICQ tak aby používalo firewallem neblokovaný porty... pokud FW blokuje IM pakety tak to bude větší problém... správce by ti to nepovolil?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

No blokuje to nejakej firewall od spolecnosti Symatec. Tady jsem presne zkopiroval co me to pise:

Access Denied
The requested document, http://www.icq.com/, will not be shown.

Reason: Found in Denied List (deny). Entry causing block is icq.com.

Jinak zpravce by me to asi opravdu nepovolil, bohuzel :sad:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no jasný, icq.com je zakázaný... leda se připojit přes jinej server... jestli to teda ještě funguje :? vím že kdysi jely mirabilis servery, ale to je asi dost vzdálená minulost :?
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

No a jak se mám pokusit spojit pres tyto servery? Pripadne jde to obejit nejak jinak, treba pres jineho klienta, ktery podporuje ICQ?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

vtip je v tom že současní klienti pokud vím používají login.icq.com - to je kámen úrazu... jestli jde použít jinej server netuším, zkusím zjistit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hele, koukni do tvýho ICQ, někde v menu by měl bejt login server, zkus tam místo login.icq.com dát login.oscar.aol.com ale za nic neručím

//edit: podle toho co se píše na netu je tohle alternativní webovej klient kterej se nepřipojuje na ICQ.com http://www.odigo.org/features/express.html
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

Diky moc, neni to o tom, ze se chci v praci flakat, ale mam ted jisty problemy a na tom ICQ bych docela potreboval bejt..... :(
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

Tak jsem to zkopusel a bohuzel nic, ale pod polickem "host" kam se pise ta adresa je jeste policko "port" a tam cislo 5190. Nemam to na neco zmenit?
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

Yomega píše:Tak jsem to zkopusel a bohuzel nic, ale pod polickem "host" kam se pise ta adresa je jeste policko "port" a tam cislo 5190. Nemam to na neco zmenit?
zkus tam hodit 443

edit// me to jede jedine pres 443 ale taky pouzivam firewall a proxy
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

a prihlasujes se pres server "login.icq.com"? Muzes me prosim napsat jak to mam presne nastavit? Treba policko "Define your proxy server"? Diky..
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

Zdravím, mám v práci úplně stejnej problém.... Jsme velká firma a píše mi to naprosto stejně věci jako zakladateli otázky :-D Nezjistil jste tedy náhodou někdo jak to obejít? A další problém... Jsou blokované i veškeré meily... Nefunguje ani na seznamu, centru, emailu, volným, no prostě fakt nikde :old9:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

RickM píše:Zdravím, mám v práci úplně stejnej problém.... Jsme velká firma a píše mi to naprosto stejně věci jako zakladateli otázky :-D Nezjistil jste tedy náhodou někdo jak to obejít? A další problém... Jsou blokované i veškeré meily... Nefunguje ani na seznamu, centru, emailu, volným, no prostě fakt nikde :old9:
Co to je za utlačování ? :? Blokováním ICQ & Emailu & použitím PCI grafiky zvyšují nynější firmy výkonnost zaměstnanců, protože nemůžou hrát, psát, chatovat :D
ekim
Nováček
Nováček

Příspěvek od ekim »

Tohle je opravdova laska ke stroji....
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Half-Death »

Yomega píše:a prihlasujes se pres server "login.icq.com"? Muzes me prosim napsat jak to mam presne nastavit? Treba policko "Define your proxy server"? Diky..
Pokud se ven pripojuje pres proxy, doporucuju jeste zatrhnout "HTTP bránu pro HTTP proxy" (v Mirande hned pod políčkem s adresou). Pak jeste vyzkouset ciselnou IP adresu (napr. 205.188.179.233) a login.mirabilis.com. Kdysi davno fungoval i icq.jabber.cz.
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

Tak chlapáci nic z toho nefunguje :-( Ale nevěřím, že se to nedá nějak obejít... Vždycky všechno jde :lol: Ale jak :oops:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

sice se da vse obejit ale pokud je sit opravdu dobre zabezpecena tak jako beznej user mas smulu. a pokud ten zakaz icq nak obejdes tak na to nekdo prijde a budes vyhozen :twisted:

jo a pokud opravdu potrebujes ICQ si rozhod nakyho klienta na mobilu s nakym levnym gprs tarifem a mas klid.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

wallot píše:sice se da vse obejit ale pokud je sit opravdu dobre zabezpecena tak jako beznej user mas smulu. a pokud ten zakaz icq nak obejdes tak na to nekdo prijde a budes vyhozen :twisted:

jo a pokud opravdu potrebujes ICQ si rozhod nakyho klienta na mobilu s nakym levnym gprs tarifem a mas klid.
Tak pochvala by za to asi nebyla, ale na vyhazov to zase snad nebude :-) Holt se teda musím smířit s tím, že ICQ v práci nebude :( A přes mobil to nechci... Nesnáším psaní na mobil, grrrrrrr..... :twisted:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

spirit64 píše:Co to je za utlačování ? :? Blokováním ICQ & Emailu & použitím PCI grafiky zvyšují nynější firmy výkonnost zaměstnanců, protože nemůžou hrát, psát, chatovat :D
Většina stanic se kterejma sem se v takovejch firmách setkal má integrovaný intelácký grafiky... Nebo AGP Matroxy

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“