Blokované ICQ, jde to obejít ???
- Yomega
- Začátečník

-
Blokované ICQ, jde to obejít ???
Mám v práci mimo jiné blokované ICQ, když se chci připojit přes ICQ GO, přímo přes web, tak mě stránka ani nenaběhne a pokud ho nainstaluju přímo do počítače, tak se sice spustí, ale nespojí vůbec se servrem. Jde to nějak obejít? Nebo mám smůlu? Předem díky...
- zombux
- Odborník PCT

- Yomega
- Začátečník

-
No blokuje to nejakej firewall od spolecnosti Symatec. Tady jsem presne zkopiroval co me to pise:
Access Denied
The requested document, http://www.icq.com/, will not be shown.
Reason: Found in Denied List (deny). Entry causing block is icq.com.
Jinak zpravce by me to asi opravdu nepovolil, bohuzel
Access Denied
The requested document, http://www.icq.com/, will not be shown.
Reason: Found in Denied List (deny). Entry causing block is icq.com.
Jinak zpravce by me to asi opravdu nepovolil, bohuzel
- zombux
- Odborník PCT

- Yomega
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

- zombux
- Odborník PCT

hele, koukni do tvýho ICQ, někde v menu by měl bejt login server, zkus tam místo login.icq.com dát login.oscar.aol.com ale za nic neručím
//edit: podle toho co se píše na netu je tohle alternativní webovej klient kterej se nepřipojuje na ICQ.com http://www.odigo.org/features/express.html
//edit: podle toho co se píše na netu je tohle alternativní webovej klient kterej se nepřipojuje na ICQ.com http://www.odigo.org/features/express.html
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Yomega
- Začátečník

-
- Yomega
- Začátečník

-
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
zkus tam hodit 443Yomega píše:Tak jsem to zkopusel a bohuzel nic, ale pod polickem "host" kam se pise ta adresa je jeste policko "port" a tam cislo 5190. Nemam to na neco zmenit?
edit// me to jede jedine pres 443 ale taky pouzivam firewall a proxy
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Yomega
- Začátečník

-
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

Co to je za utlačování ?RickM píše:Zdravím, mám v práci úplně stejnej problém.... Jsme velká firma a píše mi to naprosto stejně věci jako zakladateli otázkyNezjistil jste tedy náhodou někdo jak to obejít? A další problém... Jsou blokované i veškeré meily... Nefunguje ani na seznamu, centru, emailu, volným, no prostě fakt nikde
- ekim
- Nováček

- Half-Death
- Začátečník

Pokud se ven pripojuje pres proxy, doporucuju jeste zatrhnout "HTTP bránu pro HTTP proxy" (v Mirande hned pod políčkem s adresou). Pak jeste vyzkouset ciselnou IP adresu (napr. 205.188.179.233) a login.mirabilis.com. Kdysi davno fungoval i icq.jabber.cz.Yomega píše:a prihlasujes se pres server "login.icq.com"? Muzes me prosim napsat jak to mam presne nastavit? Treba policko "Define your proxy server"? Diky..
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
sice se da vse obejit ale pokud je sit opravdu dobre zabezpecena tak jako beznej user mas smulu. a pokud ten zakaz icq nak obejdes tak na to nekdo prijde a budes vyhozen
jo a pokud opravdu potrebujes ICQ si rozhod nakyho klienta na mobilu s nakym levnym gprs tarifem a mas klid.
jo a pokud opravdu potrebujes ICQ si rozhod nakyho klienta na mobilu s nakym levnym gprs tarifem a mas klid.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak pochvala by za to asi nebyla, ale na vyhazov to zase snad nebudewallot píše:sice se da vse obejit ale pokud je sit opravdu dobre zabezpecena tak jako beznej user mas smulu. a pokud ten zakaz icq nak obejdes tak na to nekdo prijde a budes vyhozen![]()
- honny
- Středně pokročilý

Většina stanic se kterejma sem se v takovejch firmách setkal má integrovaný intelácký grafiky... Nebo AGP Matroxyspirit64 píše:Co to je za utlačování ?Blokováním ICQ & Emailu & použitím PCI grafiky zvyšují nynější firmy výkonnost zaměstnanců, protože nemůžou hrát, psát, chatovat
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian