Blbne audio pri prehravani DVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Blbne audio pri prehravani DVD

Příspěvek od Jirry »

cau...
pujcil sem si 2DVD filmy a nastal problem...prehraval sem je v Windows Media playeru a nesel zvuk(vubec)tak sem si stahl PowerDVD5 a problem se zvukem se vyresil,ale po chvili prehravani filmu se najdnou zvuk ztratil a nepomohlo nic...nekdy pomuze kdyz vytahnu dvd a pak znovu zapnu powerDVD ale nekdy pomuze jenom restart...dela mi to pouze u prehravani dvd filmu!!
nevi nekdo v cem je problem?kodeky mam ten nejnovejsi balicek Codecs6026_allin1...obycejne divx filmy me vunguji normalne!!
diky
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Problém bude dost pravděpodobně v tom codec packu, když instaluješ takové ptákoviny tak se pak nediv. V životě bych do PC nedal jediný codec pack a taky jsem nikdy neměl s přehráváním jediného filmu problémy.
vss Vodnik DrC+ (kp)
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Tak co mam pouzit??
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Abych pravdu řekl, tak používám Codec pack All in One a neměl jsem zatím žádný problém.
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Tak jake pouzivate codeky na prehravni Divx a DVD filmu??
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Např. http://www.stahuj.cz/multimedia/kodeky/codecpack/
Já jsem spokojen... Zatím žádný problém... :roll:
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Zbyna píše:Např. http://www.stahuj.cz/multimedia/kodeky/codecpack/
Já jsem spokojen... Zatím žádný problém... :roll:
no tak presne tento kodek mam nainstalovany blbne me pri tom ten zvuk.....
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkontroluj, jestli to mechanika nejde v PIO modu, neco podobneho se mi stalo a bylo to tim
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Dony píše:zkontroluj, jestli to mechanika nejde v PIO modu, neco podobneho se mi stalo a bylo to tim
jj vyzkousim....nekdo mi taky rikal ze by to mohli delat ovladace od zvukovky....je to mozne??kdyz vsechno normal bezi?ted sem je stahl a o vikendu je kdyztak vyzkousim!!
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Dony píše:zkontroluj, jestli to mechanika nejde v PIO modu, neco podobneho se mi stalo a bylo to tim
tak mechanika jede v utlradma2 Ultra33 a porad nic.....jeste zkusim ty ovladace...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jirry píše:
jj vyzkousim....nekdo mi taky rikal ze by to mohli delat ovladace od zvukovky....je to mozne??kdyz vsechno normal bezi?ted sem je stahl a o vikendu je kdyztak vyzkousim!!
No a zvukovku máš jakou ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

zvukovku mam integrovanou Realteka AC97 nebo tak nejak..

Tak zkusil sem dalsi DVD prehravace a to MV2player a nejnovejsi Windows media player,tam vypadal zvuk dobre ale zdalo se mi ze se v tech dvou prehravacich trha obraz.....nakonec sem vyzkousel InterVidoe WinDVD Platinum a ten vypada ze bezi KONECNE bez problemu...obraz jde tak jak ma a i zvuk bezi normalne.....ale nechapu proc sem mel takove problemy s ostatnima prehravecema...nevi nekdo??
dik
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Tak problem sem vyresil, zkusil dalsi prehravace a v MV2playeru a v nejnovejsim Windows Media playeru zvuk jel dobre ale zase se sekal obraz...nakonec sem InterVideo WinDVD Platinum a tam jde zvuk i obraz tak jak ma...nevi nekdo proc sem mel tyto problemy?a proc se me v MV2 a WMP trhal obraz...??
Fukso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fukso »

Zisti si či má karta hardweronú podporu Mpeg2. Procesor a karta sú síce na úrovni, ale niektoré prehrávače s tím môžu mať problémy. PowerDVD5 si ju dokáže zapnúť aj vypnúť, skús zmeniť nastavenie. Zvuk blbol kôli AC3 kodeku. PowerDVD má svoj, ale ak máš v bedni všeliaké Packy, rady sa pobijú. V MV2 a WMP asi zle spolupracuje s grafikou. Ak chceš používať WMP, nainštaluj si samostatný AC3 kodek. Nie pack.
PS: DivX ti funguje preto, lebo zvuk je v MP3-ke a obraz v divx-e. DVD je v AC3 a MPEG2.
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Fukso píše:Zisti si či má karta hardweronú podporu Mpeg2. Procesor a karta sú síce na úrovni, ale niektoré prehrávače s tím môžu mať problémy. PowerDVD5 si ju dokáže zapnúť aj vypnúť, skús zmeniť nastavenie. Zvuk blbol kôli AC3 kodeku. PowerDVD má svoj, ale ak máš v bedni všeliaké Packy, rady sa pobijú. V MV2 a WMP asi zle spolupracuje s grafikou. Ak chceš používať WMP, nainštaluj si samostatný AC3 kodek. Nie pack.
PS: DivX ti funguje preto, lebo zvuk je v MP3-ke a obraz v divx-e. DVD je v AC3 a MPEG2.
ja sem to zkousel na cerstve nainst.winXP+nejnovejsi kodekpack a ve windows media playeru jel obraz dobre ale nejel zvuk...az potom sem tam daval ruzne kodeky....v PowerDVD pak jel aj obraz ale po chvili se vypl zvuk!tak sem stahl nejnov.Windows Media Player a MV2 a tam se mi sekal obraz...nakonec to vyresil ten InterVideo...kde zjistim tu hardwarovou podporu MPEG2??je mozne ze me to zkouseni ruznych soft nejak vyply??
Fukso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fukso »

Povedal som ti, nepchaj tam tie kodekpacky. :twisted: Maximálne tak ti rozoserú celý systém. PowerDVD si audio kodek nainštaluje. Pozri ako máš nastavený zvukový výstup.Neviem ktorú zostavu používaš ale GeForce hardwerovú podporu nemali. Hardwerová podpora je v podstate čip na grafike a soft s tým nič nespravý. Teda pokial nedosere ovladače. Na tomto HDD najú decká ME, pozrem to na mojom a ozvem sa.
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Prehravam to na tomto:AMD 64 2800+(1,81@2,25Ghz)....MSI K8N Neo FSR nVidia nForce3 250....Leadtek A6600TD 128Mb AGP8x 300/550@500/700(bios Sparkle)....512Mb DDR400 A-DATA....160Gb Hitachi SATA....A012+350W Fortron

jj ted tam uz nemam kodekpaky,dal sem tam nejaky FFDshow nebo tak nejak!a vystup mam nastaveny tak jak ma byt...rikam ve winMplayer(obraz sel dobre) zvuk nesel..v novejsi verzi sel zvuk ale sekal se obraz,v PowerDVD(obraz sel dobre) zvuk sel ale jen na takovych 5min a v InterVideo uz jde normal(zvuk i obraz)...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“