Blbne audio pri prehravani DVD
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Blbne audio pri prehravani DVD
cau...
pujcil sem si 2DVD filmy a nastal problem...prehraval sem je v Windows Media playeru a nesel zvuk(vubec)tak sem si stahl PowerDVD5 a problem se zvukem se vyresil,ale po chvili prehravani filmu se najdnou zvuk ztratil a nepomohlo nic...nekdy pomuze kdyz vytahnu dvd a pak znovu zapnu powerDVD ale nekdy pomuze jenom restart...dela mi to pouze u prehravani dvd filmu!!
nevi nekdo v cem je problem?kodeky mam ten nejnovejsi balicek Codecs6026_allin1...obycejne divx filmy me vunguji normalne!!
diky
pujcil sem si 2DVD filmy a nastal problem...prehraval sem je v Windows Media playeru a nesel zvuk(vubec)tak sem si stahl PowerDVD5 a problem se zvukem se vyresil,ale po chvili prehravani filmu se najdnou zvuk ztratil a nepomohlo nic...nekdy pomuze kdyz vytahnu dvd a pak znovu zapnu powerDVD ale nekdy pomuze jenom restart...dela mi to pouze u prehravani dvd filmu!!
nevi nekdo v cem je problem?kodeky mam ten nejnovejsi balicek Codecs6026_allin1...obycejne divx filmy me vunguji normalne!!
diky
- Vodnik
- Začátečník

-
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no tak presne tento kodek mam nainstalovany blbne me pri tom ten zvuk.....Zbyna píše:Např. http://www.stahuj.cz/multimedia/kodeky/codecpack/
Já jsem spokojen... Zatím žádný problém...
- Dony
- Středně pokročilý

- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No a zvukovku máš jakou ?Jirry píše:jj vyzkousim....nekdo mi taky rikal ze by to mohli delat ovladace od zvukovky....je to mozne??kdyz vsechno normal bezi?ted sem je stahl a o vikendu je kdyztak vyzkousim!!Dony píše:zkontroluj, jestli to mechanika nejde v PIO modu, neco podobneho se mi stalo a bylo to tim
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zvukovku mam integrovanou Realteka AC97 nebo tak nejak..
Tak zkusil sem dalsi DVD prehravace a to MV2player a nejnovejsi Windows media player,tam vypadal zvuk dobre ale zdalo se mi ze se v tech dvou prehravacich trha obraz.....nakonec sem vyzkousel InterVidoe WinDVD Platinum a ten vypada ze bezi KONECNE bez problemu...obraz jde tak jak ma a i zvuk bezi normalne.....ale nechapu proc sem mel takove problemy s ostatnima prehravecema...nevi nekdo??
dik
Tak zkusil sem dalsi DVD prehravace a to MV2player a nejnovejsi Windows media player,tam vypadal zvuk dobre ale zdalo se mi ze se v tech dvou prehravacich trha obraz.....nakonec sem vyzkousel InterVidoe WinDVD Platinum a ten vypada ze bezi KONECNE bez problemu...obraz jde tak jak ma a i zvuk bezi normalne.....ale nechapu proc sem mel takove problemy s ostatnima prehravecema...nevi nekdo??
dik
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Fukso
- Nováček

-
Zisti si či má karta hardweronú podporu Mpeg2. Procesor a karta sú síce na úrovni, ale niektoré prehrávače s tím môžu mať problémy. PowerDVD5 si ju dokáže zapnúť aj vypnúť, skús zmeniť nastavenie. Zvuk blbol kôli AC3 kodeku. PowerDVD má svoj, ale ak máš v bedni všeliaké Packy, rady sa pobijú. V MV2 a WMP asi zle spolupracuje s grafikou. Ak chceš používať WMP, nainštaluj si samostatný AC3 kodek. Nie pack.
PS: DivX ti funguje preto, lebo zvuk je v MP3-ke a obraz v divx-e. DVD je v AC3 a MPEG2.
PS: DivX ti funguje preto, lebo zvuk je v MP3-ke a obraz v divx-e. DVD je v AC3 a MPEG2.
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja sem to zkousel na cerstve nainst.winXP+nejnovejsi kodekpack a ve windows media playeru jel obraz dobre ale nejel zvuk...az potom sem tam daval ruzne kodeky....v PowerDVD pak jel aj obraz ale po chvili se vypl zvuk!tak sem stahl nejnov.Windows Media Player a MV2 a tam se mi sekal obraz...nakonec to vyresil ten InterVideo...kde zjistim tu hardwarovou podporu MPEG2??je mozne ze me to zkouseni ruznych soft nejak vyply??Fukso píše:Zisti si či má karta hardweronú podporu Mpeg2. Procesor a karta sú síce na úrovni, ale niektoré prehrávače s tím môžu mať problémy. PowerDVD5 si ju dokáže zapnúť aj vypnúť, skús zmeniť nastavenie. Zvuk blbol kôli AC3 kodeku. PowerDVD má svoj, ale ak máš v bedni všeliaké Packy, rady sa pobijú. V MV2 a WMP asi zle spolupracuje s grafikou. Ak chceš používať WMP, nainštaluj si samostatný AC3 kodek. Nie pack.
- Fukso
- Nováček

-
Povedal som ti, nepchaj tam tie kodekpacky.
Maximálne tak ti rozoserú celý systém. PowerDVD si audio kodek nainštaluje. Pozri ako máš nastavený zvukový výstup.Neviem ktorú zostavu používaš ale GeForce hardwerovú podporu nemali. Hardwerová podpora je v podstate čip na grafike a soft s tým nič nespravý. Teda pokial nedosere ovladače. Na tomto HDD najú decká ME, pozrem to na mojom a ozvem sa.
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prehravam to na tomto:AMD 64 2800+(1,81@2,25Ghz)....MSI K8N Neo FSR nVidia nForce3 250....Leadtek A6600TD 128Mb AGP8x 300/550@500/700(bios Sparkle)....512Mb DDR400 A-DATA....160Gb Hitachi SATA....A012+350W Fortron
jj ted tam uz nemam kodekpaky,dal sem tam nejaky FFDshow nebo tak nejak!a vystup mam nastaveny tak jak ma byt...rikam ve winMplayer(obraz sel dobre) zvuk nesel..v novejsi verzi sel zvuk ale sekal se obraz,v PowerDVD(obraz sel dobre) zvuk sel ale jen na takovych 5min a v InterVideo uz jde normal(zvuk i obraz)...
jj ted tam uz nemam kodekpaky,dal sem tam nejaky FFDshow nebo tak nejak!a vystup mam nastaveny tak jak ma byt...rikam ve winMplayer(obraz sel dobre) zvuk nesel..v novejsi verzi sel zvuk ale sekal se obraz,v PowerDVD(obraz sel dobre) zvuk sel ale jen na takovych 5min a v InterVideo uz jde normal(zvuk i obraz)...